Manžel uprednostňuje matku. Varí s ňou perkelt
Ahojte, už som tu písala, že mám skôr už "nevzťah" s mužom, čo opatruje svoju mamu a jej dáva prednosť predo mnou. Zobrala som si tento týždeň dovolenku, že niekde pôjdeme na predĺžený pobyt. Viete čo? My nejdeme nikam. Zato jeho mama ide na chatu od štvrtka do soboty večera s dcérou a ešte ma požiadal, či by som ju tam neodviezla. Skoro ma porazilo. Veď čo chcem, veď nebude doma a my môžeme byť u neho na byte tri dni zavretí, lebo on nemá peniaze na to, aby chodil hore dole a míňa so mnou veľa peňazí ( inak platí iba sám za seba, ja platím sama - boli sme 1x pizza, 1x kino, káva ).
Včera som bola sama preč, lebo on je doma s mamou. Povedal, mi, že mal konečne jeden deň 0 výdavky. Dnes mu volám, či ideme niekam, je pekne. Že pôjdeme do skanzenu, potom do útulku, potom sa niekam najesť medzitým, niekde si dáme kávu. Že on nikam jesť nepôjde, že on na to nemá. Veď mu hovorím, že ja idem autom a šoférujem na benzín nemusíš dávať, ja ťa pozvem na obed aj na kávu a ty nejdeš? Že mama ide variť perkelt a on sa chce učiť od nej, ako to sa to robí, aby to vedel. Prosím? Wtf? Počúvaš sa? Teraz mám dovču. Od septembra sa môžeš učiť každý deň robiť perkelt. Každý deň chodím do roboty a vy môžete robiť perkelt!!!!
Dpč ženy neskutočne som nahnevaná. Ale až tak, že som kričala. Najradšej by som niečo rozbila, prisahám.
Už viem, že má nemá rád, že zjavne so mnou už nechce tráviť čas, iba hľadá výhovorky. To som pochopila už dávno. Ale je toto normálne? Takýto chlap? Čo má pomaly 47 rokov? Doma sa nepohne od mami a keď mu hovorím, že je chorobne na ňu naviazaný a toto nie je v poriadku, tak je oheň na streche a jeho mamu si do úst brať nemám.
Aj ja krava som mu nechala upiecť tortu na jeho narodky, čo bude mať.
Najradšej by som išla k nim domov a nakričala na jeho mamu, či je happy, že toto dosiahla.
Ale neurobím to. Iba sa musím z toho dostať, z tej zlosti v sebe.
A prečo stále s ním si? Od takého chlapa by si mala už utekať. Keď očividne nechce stráviť s tebou už ani čas tak načo? Môžeš byť slobodná a hľadať si niekoho ďalej.
@anonym_autor a prosím ťa na čo ti je? Čo z neho máš? Prečo vôbec s ním chceš niekam ísť? Ja sa seriózne pýtam. Okrem toho že on už má manželku (svoju matku).
Pošli ho do kelu, sprav si pekný výlet sama a tu tortu tam zjedz prípadne jebni o zem uľaví sa ti.
@anonym_autor To chces ist od jedneho k dalsiemu? Len sa radsej nauc byt chvilu sama so sebou, aby si neskocila do este vacsieho hovna.
@anonym_autor no neviem či je to aj fér voči nemu že si s ním lebo nemáš nikoho iného. A popritom hľadáš niekoho iného, a len sa rozculuješ.
Ja by som ho prestala kontaktovať či sa mu vlastne bude zdať divne, keď sa neozves 🙈🙈
Ako,v normálnej rodine to tak býva,že navariš perkelt svokre a už tam budeš,kým jej synator nepríde a máte víkend,či so svokrou,či sa potom oddelite ako pár. Improvizácia nefunguje? 😏
Zbytocne ti je cokolvek pisat. Aj tak s nim ostanes. A na jeho mamu ani v myslienkach nemusis kricat, lebo vina je len v nom a nie v jeho matke. Uz ti tu pisali zeny, ze sa mas na neho vykaslat. A ty mu miesto toho objednas tortu. Nemas ani stipku hrdosti v sebe. Tak sa trap dalej a maj tento nevztah.
@anonym_autor To chces ist od jedneho k dalsiemu? Len sa radsej nauc byt chvilu sama so sebou, aby si neskocila do este vacsieho hovna.
@dskjhfdlkdjhl ale ja som sama posledné tri roky čo som s ním. Ja nemám vzťah. A áno už by som chcela normálny vzťah.
@dskjhfdlkdjhl ale ja som sama posledné tri roky čo som s ním. Ja nemám vzťah. A áno už by som chcela normálny vzťah.
@anonym_autor Tak bud fer, toto ukonci a potom zacni hladat dalsieho.
Sorry, ale s tupym zaprdkom nezmôžeš nic.Takúto trapošinu, ze ide sa učiť variť perkelt od mamy môže povedat 14 ročné dieťa, ale nie dospelý muž. A ty chceš ešte na výlete aj všetko platiť. Najbližšie ak sa stretnete mu povedz : Ty nielenže si mal nulové výdavky, ale aj nula si.
A ak má nejake veci u teba, polož mu kufor s nimi pred neho a dovi dopo.Treba si najsť normalne uvazujúceho chlapa.
Bože,mne sa stále zdá,akokeby tu písala jedna žena a riešila veci "čo deň dá". Dnes je to perkelt svokre 🤭😁
@anonym_autor síce som nepostrehla tvoj vek, ale teraz cez víkend idem na svadbu najlepšej kamarátky má 47, sú spolu necelých päť rokov a majú dve deti. Sesternica ovdovela po 50ke a teraz randí s bývalým kolegom,asi rok má dospelé deti a vnúčatá a on tiež. Kto hladá nájde
@anonym_autor problém nie je jeho mama. Ale tvoj muž/ frajer. Vykašli sa na neho… čo to je za chlapa, ktorý ani nežije so svojou ženou a ešte za teba ani kávu nezaplatí 😁🤦🏼♀️ a že si drahá.. no mňa porazí. Inak sú zážitky, ktoré sú v živote zadarmo, nemusí chodiť po restikach a kávach… ale to musí clovek samozrejme chcieť.. vykašli sa naňho a užívaj si život 🙂
@anonym_autor wtf. Citas si to po sebe? Co to mas ako zamestnanie??? Ze kym si nenajdes nove, tak v starom nedas vypoved? Nemusis za kazdu cenu hladat vztah a rychlo rychlo, lebo pojdes z blata do kaluze. Poznam vela takych "zufalych". Ten pravy si ta najde v pravy cas. Hlavne sa prosim rychlo zbav tohto nemehla a zloz si ruzove okuliare.
Prepáč, ale chorá si ty, naozaj vážne považuj o návšteve odborníka, radšej byť sama ako toto je načo dobré, treba si hlavu dat do poriadku hlavne a potom začneš reálne žiť
autorka, neurcila si si svoje vlastne hranice vo vztahu a takto nechas so sebou zametat. Je evidentne, ze ta nemiluje, respektive nemate rovnaku definiciu vztahu. Tak naber odvahu a zavri za nim dvere a uz mu ich neotvor.
@anonym_autor
Nechapem jednej veci.
Nie si v tom vztahu spokojna, drzí ti niekto pistol pri hlave, aby si s nim dalej chodila?
Problem evidetne mas aj ty, ak nevies sa zariadit.
Nekritizuj ho. Bud ho respektuj, alebo z toh ovztahu odid.
Nakric na toho hnupa nie na nu.A places tu aka si krava,no, si,pretoze si robis sama sebe zle a uplne vedome.Bez chlapa to nevies?Mimochodom toto nie je ani chlap.Ty chces tak zufalo chlapa,ze ti je jedno aky bude len nech je.
Nemôžeš hľadať niekoho,hocikoho,len nech nie si sama.
Prečo je ten muž chybný?čo mu ponukas ty?
Veď chces len aby to robil doprovod,rozptýlenie,kým nejdeš ineho
@anonym_autor 🤣🤣 že hľadáš iného, ale zatiaľ aj ten dobrý, ty kks. Bodaj by nechcel byť radšej s mamou, keď ty si úbohá.
Nerozumiem jednej veci, prečo si sa upla na chlapa, čo je starý cap, býva s mamou, nedokáže ani variť, ani sa pohnúť bez mami, nemá peniaze, nemôže vyjsť z domu, lebo počíta každý cent. Totk ti chyba na staré kolená? Predpokladám, že keď on ma 47, ty budeš mať okolo 40 tiež. Nie si najmladšia, aby si sa musela takto zhadzovať pred mužom a prosíkať ho o pozornosť. Už dávno si sa mala od neho odpútať a žiť si svoj život. Porozmýšľať, kde robíš chybu, popracovať na sebe, zažiť niečo, nie čakať, kedy s tebou pôjde muž, čo vlastne s tebou ani byt nechce.
Zbytočne strácas nervy i keď podľa tvojho pohladu čas nie keďže nieje nikto iný
Ale na čo to potom riešiš?no tak je to mamin cecok ale nikto ťa nenúti sa na to pozerať,ok je on divný a co ja viem čo ale prečo sa nad tým zamyslas?nemilujes ho si s ním len z dlhej chvíle...alebo veríš ze sa zmení?ty to nemáš moc upratané v sebe a čakáš ze iný to musia mať upratané a tiež nemusia alebo aj hej len proste je aký je a to len tebe sa nepáči,jemu to vyhovuje
@anonym_autor najsmutnejšie na tom je, že ty si v tom úplne dobrovoľne...Nemôžeš sa v podstate ani na nikoho hnevať, iba na seba, lebo dovoľuješ tejto situacii aby ťa hnevala ďalej tým, že v ton vzťahu zostávaš. Žiadny vzťah ideálny nebude ale keď z toho chlapa nemáš nič, tak neviem aký to má význam, to radšej byť sama 🙂
Inak mi tu navrhlo rovno recept na kurací perkelt, pošli mu 😂
akoze prepac, ale chces byt s nim, kym nenajdes dalsieho? radsej byt sama, ako s debilom.... tvoja chyba, nie jeho. on je s tym v pohode.
Ja nechápem,načo s tým chlapom si. Ved čo x toho "vzťahu"máš? Že oficiálne nie si sama? Či prečo?Lebo ty sama si a že "máš ho na trávenie času?"Akého času? Veď žiadny spolu netrafíte,ty sa doprosujes,on ťa má na háku, očividne vôbec s tebou byť nechce a ty silou mocou budeš s ním ostávať, lebo nechceš byť sama? 🙈🙈🙈A potom jedným dychom píšeš,ze aj tak si sama? No si a ber tomu,že radšej byť fakt sama ako s tým blbom.
Koľko máš rokov? Lebo fakt je mi divné,že takto to rieši žena po 40,u ktorej sa už predpokladá istá zrelosť a skúsenosti
Podľa mňa žena, wtf, ty sa počúvaš?Veď ty normálne potrebuješ odbornú pomoc, ako just sa držíš neprespektivneho muža a vzťahu. Je to CHORÉ!
Čo všetko mu ešte chceš platiť, aby Ťa začal mať rád? Nie ten chlap je nenormálny, ale žena, ktorá sa takéhoto kusu drží akoby bol posledný na svete. A ešte mu aj všetko zaplatí. Serieš si život sama a dobrovoľne!Preber sa.
Evidentne nemáte žiadne záväzky, nie ste zobratí a ani deti nemáte - správne to chápem? Prečo si sa teda už dávno nezobrala a neodišla? Takýto vzťah je chorý, resp. ten, čo má s matkou. Je zjavné, že sa to nezmení, tak ber nohy na plecia a utekaj.

@anonym_autor namiesto vypisovania na koni si už dávno mu mohla dať kopačky a hľadať iného