icon

Manželka mi lezie na nervy

30. sep 2025

Zdravim, neviem co mam robit. Som zenaty, pracujem, staram sa o deti, aj ked uz nepotrebuju otca, snazim sa im venovat. Mam vsak problem s manzelkou. Nemilujem ju, ona to vie alebo citi, a aj napriek tomu sa mi vtiera. Netusi, ze sa mi tym vtieranim vzdaluje. Poslem ju niekde, lebo uz ju mam dost a ona onedlho pride akoby sa nic nedialo a vnucuje sa,ci niečo nepotrebujem, ci nie som hladny a podobne. Travime cas ako rodina doma pri jedle a televizii. Nema ziadnu hrdost a sebavedomie a ja zistujem, ze taku zenu nechcem. Zmenila sa a uz aj ja…

Strana
z5
enmery
30. sep 2025

🍿🍿🍿🍷

anonym_33f17f
30. sep 2025

@anonym_autor otazka znie, ci takto ostat, a ostanete len spolubyvajuci kvoli detom. zaklad je vzdy rozhovor. povedal si jej to?

unicornlady
30. sep 2025

čo s takým chlapom, čo si neváži svoju manželku a rád ju dehonestuje?

autor
30. sep 2025
@unicornlady

čo s takým chlapom, čo si neváži svoju manželku a rád ju dehonestuje?

@unicornlady problem je ten, ze ja si ju vazim,ale ona straca svoju hodnotu pri mne. Samozejme,ze som jej to povedal, nech mi nedycha na krk.

anonym_6303eb
30. sep 2025

@anonym_autor urob jej láskavosť a rozved sa s ňou. Zaslúži si lepsi život a vhodnejšieho partnera pre seba. A aj ty dostaneš šancu si nájsť ženu, ktorú budes rešpektovať.

petamich
30. sep 2025

Tvoju zenu uprimne lutujem...

autumn1
30. sep 2025

Ako prvé sa s ňou otvorene porozprávaj, žiadne náznaky a omáčky ale napríklad večer pri vínku vysvetli jej ako, čo, prečo a odkedy cítiš a podľa toho sa rozhodnite čo ďalej. Ale ja som dosť egoistka v tom, že chcem pre seba najlepší a šťastný život takže pre mňa to čo popisuješ by bolo na rozvod ak teda už nie je žiadna šanca na zlepšenie vzťahu. Ale ako píšem najprv otvorená komunikácia potom podľa toho zhodnoť svoje možnosti. 99% problémov by sa vyriešilo keby partneri/manželia vedeli spolu zavčas, otvorene a priamo komunikovať, žiaľ väčšina to nedokáže viď. tvoj prípad miesto toho aby si to riešil s ňou píšeš tu o nej, bez jej vedomia.

kukulienka999
30. sep 2025

A dôvod preco ju nemiluješ?

enmery
30. sep 2025

"Vážim si ju, ale ona pre mňa stráca svoju hodnotu" sa vylučuje. Rozveď sa. Tu si hrdina a jej nepovieš nič, proste zbabelec.Ešte raz budeš plakať pri totálnej suke a roniť krokodílov slzy.

autor
30. sep 2025
@kukulienka999

A dôvod preco ju nemiluješ?

@kukulienka999 vyhaslo to uz davno, stereotyp, kazdodebne povinnosti,hadky.. som typ,ktory potrebuje svoj priestor

anonym_63d313
30. sep 2025

ty si ukážkový oot.
tu by mala byť téma od tvojej ženy s názvom:čo s takým mužom?

kukulienka999
30. sep 2025
@anonym_autor

@kukulienka999 vyhaslo to uz davno, stereotyp, kazdodebne povinnosti,hadky.. som typ,ktory potrebuje svoj priestor

@anonym_autor a myslis si, že pri inej bude každý deň ustlané na ružiach?🙂 aký máte vek

autor
30. sep 2025
@enmery

"Vážim si ju, ale ona pre mňa stráca svoju hodnotu" sa vylučuje. Rozveď sa. Tu si hrdina a jej nepovieš nič, proste zbabelec.Ešte raz budeš plakať pri totálnej suke a roniť krokodílov slzy.

@enmery vazim si ju, ale ona u mna postupne dosahuje opak

rozculena
30. sep 2025
@anonym_autor

@enmery vazim si ju, ale ona u mna postupne dosahuje opak

@anonym_autor keby si si ju vážil,tak ju nepošleš niekam a nebudeš o nej písať,že sa ti vtiera.bože,ty si chudák

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2025

@anonym_autor Urob jej laskavost, prenechaj ju niekomu normalnemu a dufam, ze ona si najde dobreho pravnika, ktory Ta osklbe. A potom sa chod odvazit😉

gribka1
30. sep 2025

Má to jednoduché riešenie. Rozvod. Na čo sa týrate?

rozculena
30. sep 2025
@gribka1

Má to jednoduché riešenie. Rozvod. Na čo sa týrate?

@gribka1 ja si myslím,že ona ani nič netuší

anonym_094004
30. sep 2025

A co znamena tvoj priestor.? Ved sa venuj svojim konickom po praci neviem ci chces ist pit pivo ci hrat tenis , alebo sa venujes malbe … chod a trav cas sam so sebou . Kazdy to tak mame 🙂 my rodicia manzelia aj nerodicia manzelia .

really8
30. sep 2025

@anonym_autor ona to vie alebo citi? Takze ste sa na rovinu nebavili? Mozno sa to snazi zachranit. Porozpravaj sa s nou

rozculena
30. sep 2025
@really8

@anonym_autor ona to vie alebo citi? Takze ste sa na rovinu nebavili? Mozno sa to snazi zachranit. Porozpravaj sa s nou

@really8 keby vedela,čo tu o nej píše,tak by nič nezachraňovala a možno by prvá dala návrh na rozvod

lenkasarka
30. sep 2025

@anonym_autor zavrieť do mraznicky. Ale nie to je vtip. Jednoducho sa rozved hladaj šťastie inde a ona si tiež nájde šťastie inde.

bielasovicka
30. sep 2025

@anonym_autor prečo deti nepotrebujú otca? Koľko máte rokov?

gribka1
30. sep 2025
@rozculena

@gribka1 ja si myslím,že ona ani nič netuší

@rozculena Alebo nechce tušiť, veď keď ju chlap ignoruje, odťahuje sa, tak snáď by jeJ mali blikať kontrolky.

unicornlady
30. sep 2025

@gribka1 Nevieme, ako to majú vo vzťahu. Možno že sa autor odťahoval aj predtým, ale bolo to menej. A o to viac je ona úzkostliví a nalieha na neho. Dynamika vzťahu.

gribka1
30. sep 2025
@unicornlady

@gribka1 Nevieme, ako to majú vo vzťahu. Možno že sa autor odťahoval aj predtým, ale bolo to menej. A o to viac je ona úzkostliví a nalieha na neho. Dynamika vzťahu.

@unicornlady Škoda, že je taký sraľo a normálne jej to nepovie.

pribinak
30. sep 2025

Základná otázka: prečo si s ňou?

kukulienka999
30. sep 2025

Podľa mna jediný kto jej vie dodat sebavedomie si ty sam. Prosím ta len kvôli rodine, to skús posledný krat vyskúšať a dať tomu šancu… daj jej peniaze, pozvi ju do kina, choďte do obchodu a vyberte niečo spolu pre ňu, naber odvahu a povedz jej vyzeras strhana, chcem aby si mala čas aj sama pre seba, budem s detmi ty chod tam a tam, ja ti to rad zaplatím. Veď vzťah je o komunikácii ale je aj o kompromisoch, na mne manžel miluje vysoke opatky, samozrejme ako matka na 99% vždy siahnem po teniskách, ale keď ideme sami dám si ich, aj keď som už neni zvyknutá ich nosít, lebo viem, že ho tym poteším 😋 mne sa zas páči, keď mam čerstvo urobene vlasy od kaderníka a on to vie triez, vždy keď sa blíži termín u kaderníka dá mi peniaze na botnik a to je prejav lasky z jeho strany, vďaka nemu sa cítim lepšie a krajšie, lebo mi tym urobi radosť a nič za to nechce a ja mu to zas oplatim inými vecami…. to sú len jednoduché príklady, čím som si na 100% istá, keby sa môj muž o mna nestaral aj po tejto stránke asi by sme boli tam, kde ste vy dvaja teraz.

really8
30. sep 2025
@rozculena

@really8 keby vedela,čo tu o nej píše,tak by nič nezachraňovala a možno by prvá dala návrh na rozvod

@rozculena po tom vsetkom co som si tu uz precitala by som da na zensku hrdost nespoliehala

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sevrin
30. sep 2025

Odíď do kuchyne a skráť jej reťaz!

Strana
z5