icon

Manželove výbuchy zlosti

18. sep 2025

Ahojte, ja už neviem co robiť a ako dalej s manželom nám to neklape dlhšie, mne veľmi vadia jeho výbuchy zlosti, jeho správanie ku mne ako so mnou komunikuje a vrieska, a dnes to bol už vrchol ako nervacil a zo všetkých buchal mal amok ale už som mu povedala ze potrebuje minimálne pomoc psychológa ci nejakú terapiu ja už nevládzem takto,a dnes mi povedal ze on viem ze je ku mne hnusný a ze sa zle správa no nechápem prečo s tým niečo nerobí lebo to su len slova ze on vie a bla bla a dnes mi povedal ze skoncuje so životom aby som mala pokoj, a to nebolo prvý krát co mi to povedal. Ja neviem co mam robiť.Aj sa mi priznal ze kolega mu v robote povedal ze hneď sa všetko nervaci a vybuchne

majlo1234
18. sep 2025

Ked ti to nabuduce povie, volaj mu sanitku, ze sa vyhraza samovrazdou, nozno ho hospotalizuju

anonym_6a63f7
18. sep 2025

No mne pripada ako psychopaz ako moj manzel. Mam to iste.. A pridr aj facka nasilie nadavky ak uz neprislo vsak?

anonym_1b3d59
19. sep 2025

@anonym_autor psychiater
Ked bude kricat, natacaj a volaj 112

autor
19. sep 2025
@anonym_6a63f7

No mne pripada ako psychopaz ako moj manzel. Mam to iste.. A pridr aj facka nasilie nadavky ak uz neprislo vsak?

@anonym_6a63f7 to este neprišlo...len po tom všetkom on potom dolieza za mnou a chce objatie aj 20 príde to mi lezie na nervy, alebo chce sex...on si myslím ze co nadava ,hresi nervaci a ja mam byť potom akoby nič sa nestalo do kedy? A potom ze mne na ňom nezáleží a sprostosti mi hovorí....myslím ze pohor už pretiekol a všetko sa mi už hnusi ,on si myslím ze každým týmto jeho prejavom budem sa tváriť ako nič a budem ho mojkat ved toto je choré

efka77
19. sep 2025

Ved mu jasne komunikuj ze pri dalsom vybuchu sa balis a odchadzas od neho. Ak to chce riesit odborne,budes mu oporou a mozte to spolu riesit ale inak to uz tolerovat nebudes. Ale potom neustupovat!!!
Nenechaj si znicit zivot

autor
19. sep 2025
@efka77

Ved mu jasne komunikuj ze pri dalsom vybuchu sa balis a odchadzas od neho. Ak to chce riesit odborne,budes mu oporou a mozte to spolu riesit ale inak to uz tolerovat nebudes. Ale potom neustupovat!!!
Nenechaj si znicit zivot

@efka77 No dnes už dostal depku abo co taky nepokojny chodil po dome, z toho všetkého od rána mi hovorí ze sa pôjde zabiť ze on to dnes spravi, aj list mi napísal,že na rozlúčku je to psycho uz aj na mna,som sa zosypala musela som zavolať jeho ocovi nech hneď príde,lebo som sa bála ze nieco spraví

efka77
19. sep 2025
@anonym_autor

@efka77 No dnes už dostal depku abo co taky nepokojny chodil po dome, z toho všetkého od rána mi hovorí ze sa pôjde zabiť ze on to dnes spravi, aj list mi napísal,že na rozlúčku je to psycho uz aj na mna,som sa zosypala musela som zavolať jeho ocovi nech hneď príde,lebo som sa bála ze nieco spraví

@anonym_autor fuuuu, tak tu uz zapoj odbornika. Ale nenechaj sa do toho vtiahnut.....alebo sa porad ty ako z toho von u odbornikov. Kludne to moze byť manipulácia....

maminkadeticiek
19. sep 2025

Boze takych picusov kto vychovava??Dufam ze s nim nemas deti.Toto dokazu len zeny,chlapi urcite nie.Davat sance a sance a napravat chlapov...akoby to bol nejaky projekt.Davno by ma nebolo.

maminkadeticiek
19. sep 2025

Ten list ukaz jeho rodicom,ze mu hrabe.Pobal sa a chod z tade.Toto je psychoteror a manipulacia.

anonym_101375
19. sep 2025

@anonym_autor ako u nás! Najskôr som bojovala..plakala, kričala, bola kludna..teraz keď zjape tak pustím hudbu, odídem, dám si slúchadla..ten človek má vyčerpáva jeho správaním.Vybuchy zlosti pre maličkosti.uz si zvykol, že ho ignorujem a prestane a je ‘normálny..a akože sa nič nestalo.Radsej by som chcela flegmatika, kľudný život..my sme spolu už 20 rokov, ja nechápem ako som to všetko vydržala..lebo on sa nezmenil, len ja som zmenila k nemu prístup.

efka77
19. sep 2025

Je na zamyslenie polozit si otazku preco mame stale tu utkvelu predstavu ze musime nieco šialené strpieť,vydrzat,tolerovat, naucit sa s tym zit!!! A nemyslym tym opustit vztah pri prvom probleme (tie su sucastou kazdeho zivota a vztahu) ale co uz tu niektore pisete je psycho. Boze baby ved vy premrhate zivot uplne s niekym kto si to neazsluzi a vyciavia vas ...
Len verim ze mlada generacia si to nastavi inak a nebude zotrvavat v chorych vztahovh lebo sa to patri. Patri sa byt slušný k inym,milovat svojho partnera ale mat hranice a ocakavat od druheho to iste. Zivot mame len jeden !!! Prezite ho k svojej spokojnosti.

autor
19. sep 2025
@maminkadeticiek

Ten list ukaz jeho rodicom,ze mu hrabe.Pobal sa a chod z tade.Toto je psychoteror a manipulacia.

@maminkadeticiek ja sa nepobalim, lebo dom je môj, ak tak by som.sa s nim rozviedla neverím ze sa napravi...ale on sa nechce ,ze nemôže žiť bezomna tak radšej si život vezme

evienmk
19. sep 2025

On vybuchuje, čiže musí byť pod nejakým nátlakom. Ako to má v práci?
Na stres pomáha aj magnézium, užíva?

maminkadeticiek
19. sep 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek ja sa nepobalim, lebo dom je môj, ak tak by som.sa s nim rozviedla neverím ze sa napravi...ale on sa nechce ,ze nemôže žiť bezomna tak radšej si život vezme

@anonym_autor To su taky hnusni manipulatori,ktori su vlastne zbabelci.Povedz mu na toto len ze "dobre".Skutocny samovrah nikomu nic neoznamuje,len to spravi.Tento labilny clovek len potrebuje uputat pozornost a citovo ta vydierat.Ked ti to nabuduce povie tak mu povedz len ze "dobre".

autor
19. sep 2025
@efka77

Je na zamyslenie polozit si otazku preco mame stale tu utkvelu predstavu ze musime nieco šialené strpieť,vydrzat,tolerovat, naucit sa s tym zit!!! A nemyslym tym opustit vztah pri prvom probleme (tie su sucastou kazdeho zivota a vztahu) ale co uz tu niektore pisete je psycho. Boze baby ved vy premrhate zivot uplne s niekym kto si to neazsluzi a vyciavia vas ...
Len verim ze mlada generacia si to nastavi inak a nebude zotrvavat v chorych vztahovh lebo sa to patri. Patri sa byt slušný k inym,milovat svojho partnera ale mat hranice a ocakavat od druheho to iste. Zivot mame len jeden !!! Prezite ho k svojej spokojnosti.

@efka77 neviem z toho von,neviem ci je to manipulacia ,ci ma ozaj psychickú poruchu

autor
19. sep 2025
@maminkadeticiek

@anonym_autor To su taky hnusni manipulatori,ktori su vlastne zbabelci.Povedz mu na toto len ze "dobre".Skutocny samovrah nikomu nic neoznamuje,len to spravi.Tento labilny clovek len potrebuje uputat pozornost a citovo ta vydierat.Ked ti to nabuduce povie tak mu povedz len ze "dobre".

@maminkadeticiek on je už z nervami v pi...a najhoršie natom je ze po tom.vsetko mi povie ze on chce sex ,ze on musí mať lebo je nervózny a keď poviem ze po to všetko ja nemam ani náhodou chuť tak už mi začne zas vyčítať ze mi na nom nezáleží a tak

maminkadeticiek
19. sep 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek on je už z nervami v pi...a najhoršie natom je ze po tom.vsetko mi povie ze on chce sex ,ze on musí mať lebo je nervózny a keď poviem ze po to všetko ja nemam ani náhodou chuť tak už mi začne zas vyčítať ze mi na nom nezáleží a tak

@anonym_autor Cisty manipulator.

efka77
19. sep 2025
@anonym_autor

@efka77 neviem z toho von,neviem ci je to manipulacia ,ci ma ozaj psychickú poruchu

@anonym_autor obrat sa na odbornu pomoc. Potrebujes ju. Odbornik ti poradi ako z toho von , ako mas pri takychto chorych veciach poatupovat a potom utekaj a uz sa neobracaj.
Zavolaj niekam co najskor. Aj ked na zaciatok aspon do hocakej online poradne,oni ta posunu dalej kam sa obratit. Drzim palce. Neboj,po prvotnom porieseni to uz bude lepšie. Len uz myslite na svoje psychicke zdravie a nedaj sa manipulovat

autor
20. sep 2025
@efka77

@anonym_autor obrat sa na odbornu pomoc. Potrebujes ju. Odbornik ti poradi ako z toho von , ako mas pri takychto chorych veciach poatupovat a potom utekaj a uz sa neobracaj.
Zavolaj niekam co najskor. Aj ked na zaciatok aspon do hocakej online poradne,oni ta posunu dalej kam sa obratit. Drzim palce. Neboj,po prvotnom porieseni to uz bude lepšie. Len uz myslite na svoje psychicke zdravie a nedaj sa manipulovat

@efka77 vďaka

arianna25
20. sep 2025

Napadlo mi, že či je preťažený, vyhodený, dodeptany zo života fakt a potrebuje magnezko a psychológa, alebo je fakt magor a to potom ukonc ako píše @efka77

autor
20. sep 2025
@arianna25

Napadlo mi, že či je preťažený, vyhodený, dodeptany zo života fakt a potrebuje magnezko a psychológa, alebo je fakt magor a to potom ukonc ako píše @efka77

@arianna25 magnezko už dlho berie,toto už nepomôže, psychológa určite ano