Máte aj vy pocit, že na vás všetko padá?
Ja ho mam stale mame nejake problemy:
Moja tazka depresia trvajuca uz 2 roky
Synov autizmus a jeho odplienkovanie
Casto velmi chory druhy syn
Nedostatok penazi
Problem so zahradou nevieme ju vysporiadat
Buchla som auto mam strach soferovat no musim
Mam pocit ze vzdy len nieco zle a nic dobre sa mi nedeje 😔
Bývate kde? V rodinnom dome alebo byte? Píšeš nevysporiadaná záhrada, prečo?
Chapem tvoje pocity..mozno to bude zniet ako klise alebo fraza,ale niekedy pomaha sa zamerat na drobne radosti a vyslovene ich hladat vo svojom zivote..napr dnes som urobila paradne buchty a dcera pekne napisala ulohu..su to drobnosti,naladu mi na dlho nezdvihnu,ale ked sa zameram na to pekne,mozno neostane priestor vsimat si to tazke a blbe..drzim palce nech sa ti uz stastie prestane otacat chrbtom a pridu lepsie casy 😘
Mas to tazke, ale je to len obdobie.
Skus sa sustredit na to pekne, ale co je este dolezitejsie, posluchaj lekarov v liecbe tvojho ochorenia. Depresia je svina, velmi zakerne ochorenie, ale liecbou a idealne aj terapiami dokaze sa radikalne cloveku zmenit zivot.
@annamalaga v rodinnom dome mame zahradu no po rokoch sa zistilo ze vlastne nie je nasa. Brat sa tam chce budovat tak mu musime kupit ale to sa neda lebo musia schvalit uzemny plan lebo za tou zahradou ma ist cesta. Ten uzemny plan schvaluju uz dva roky. Bez toho sa nepohneme
@dorothee dakujem ked mne sa tak tazko hlada nieco dobre. Manzel stale vravi ze sa mam z coho a naco tesit ale neviem ako sa tesit ked je vsetko nahovno. A ja som velmi smutna
@zmrzlinka2021 ano dakujem pocuvam doktorku beriem vsetko ako mam. Tabletiek mam uz ako stara babka a stale nie je dobre. Viem uz fungovat to ano ale nie som stastna
no na mňa toho nepadá tak veľa ako na teba, predsa mám niekedy zlé pocity zo svojho života a niekedy si vyčítam, čo som spravila/nespravila, ale niektoré veci sa už jednoducho nedajú zmeniť ani opraviť...
Tak teraz je maly zas velmi chory nakazil aj mna s manzelom jeho este aj seklo v krizoch a navyse sa mi pokazilo auto nevieme co s nim je a hlavne kolko to bude stat 😢
Mas toho vela a nevidis vychodisko hlavne ta moze tazit synov autizmus,to je strasne vycerpavajuce a obrovska zataz na psychiku. Vsetko ostatne je len zle obdobie,tak si povedz,len ten autizmus je na cely zivot. Preto urcite sama vies,ze musis byt ako tak vyrovnana a prijat situaciu. Citis,ze by si potrebovala oddych alebo byt sama na par dni? Nebavia ta rucne prace? To je velka mentalna podpora hackovat alebo strikovat,malovat ked i len omalovavanky si vyfarbivat,to velmi pomaha. Celkovo tvoriva cinnost pomaha.
@marca12 dakujem ano nejak sa nam naozaj nedari. Skusala som rucne prace ale nejde mi to a malovanie a krizovky ma nebavia. Chcela som sa ist okupat do madarska ze sama s mojim ockom oddychnut si no tym ze sme chori tak nemozem nikam
Ked vyzdraviete,urcite chod. Ked aj uplne sama,to ti velmi prospeje. Ja ked mam pocit,ze sa idem zblaznit z povinnosti a kolotoca,vzdy musim niekam sama vypadnut. Bud sa len tak motam po meste,obchodoch,nic nekupim,lebo nic nepotrebujem a maloco sa mi na dnesnej mode paci alebo sa idem niekam okupat,sadnem si do knihkupectva a tam viem stravit aj cely den. Hlavne sa neopustaj..viem,ze sa mi to lahko hovori. Mala som aj ja obdobie,kedy som myslela,ze sa uz nevyhrabem zo zlych myslienok,mali sme zavazne choroby v rodine,umrtia,v praci velmi zle,vsetko sa mi zdalo na houby. Jedine,co ma srzalo nad vodou,ze aom si hovorila,ze je to len obdobie. Ked sa dostanes z toho najhorsieho a uvedomis si co i len male svetielko nadeje,nieco sa vam podari jedina mala vec,toho sa chytis a vyplavas nad hladinu. Vzdy nam zivot pridava rozne tazoby a nejako ich musime svladat. Ja sa len vzdy pytam,preco na jedneho cloveka sa navala tolko zleho a ini maju len mierne starosti.

Ahoj. Posielam povzbudenie. Niekedy je to proste ťažké. Ale treba bojovať.!