icon

Máte malú rodinu?

Dnes o 07:30

Je tu este niekto co mu ostala uz iba velmi mala rodina? Aj vy ste z toho tak smutni? Zomreli stari rodicia, jeden rodic a nemam surodencov. Moja rodina je moja mamka, manzel a dcerka mala. A niekedy tak zosmutiem, ze ini ludia maju take velke rodiny oboch rodicov, aj 2 surodencov, netere, synovcov. A najma teraz cez sviatky mi este viac chybaju vsetci co mi zomreli.

glorikarebeka
Dnes o 07:39

Si vezmi, že niekto nemá nikoho ani vlastné deti...chápem ťa, ale teš sa z toho čo máš
Veselé Vianoce

marhulka13
Dnes o 07:43

@anonym_autor ja mam manžela, deti, sestra moja tiež a už iba mama, s ktorou sa vidim 2krat do roka. Manžel už nemá vôbec rodičov, všetci nám umreli pomerne mladí. Ja si skôr vychutnávam chvíle s tými, ktorí nám ostali. Plus máme priateľov a aj s nimi trávime určitú časť sviatkov.

anonym_8a1616
Dnes o 07:44

Ja od 27rokov nemám ani rodičov ani starých rodičov,mám 46 r,mám muža deti ,síce mám dvoch slobodných bratov starých mládencov ale to jak keby som ani nemala ,z mužovej strany už žijú len švagrine na druhom konci republiky s tými sa ani nestretavamecize dne tiež už niekoľko rokov len sami žiadne návštevy nič ,buď vďačná za mamku ,ja ju nemám od 6rokov,pekne Vianoce želám

anonym_bbe336
Dnes o 07:46

Tak ja uz nemam ani jedneho rodica, nemam surodencov, nemam deti a nemam ani manzela, rozisli sme sa. Chces si tu rodinu so mnou vymenit?

anonym_1cffd2

Veľká rodina automaticky neznamená súdržná rodina. Buď vďačná za to čo máš. Krásne sviatky želám.

bessie12

@anonym_autor ja už nemám ani tú mamku. Ostal mi len manžel. Deti nemáme, len psa, mačky a rybičky. Bohužiaľ taky je zivot a inak uz nebude. Manžel má este surodencov, ale tie vzťahy su úplne na prd.
Teš sa z toho co máš. Niektorí nemajú ani to.
Veselé Vianoce 🎄

anonym_232400
Dnes o 07:51

Tak dopraj dcérke dvoch súrodencov nech raz nie je sama

ivik4
Dnes o 07:55

A niekto ma aj 3 surodencov a pritom kvazi nema ziadnych, lebo vztahy.
Ja mam malu rodinu ,momentalne smutna niesom, ani som este skrz to nebola. Ale mam este oboch rodicov. Mozno raz

anonym_45962b
Dnes o 07:55

Tak naši rodičia ešte žijú,ďalej od nás, ale ja s manželom sme jedinačkovia, obidvaja, žijeme pre seba,

anonym_f43841
Dnes o 07:56

@anonym_autor niekedy aj vo veľkej rodine sa môžeš cítiť sama, ako kôl v plote. Počet príslušníkov neznamená aj kvalitné vzťahy.

anonym_f3ba65
Dnes o 08:00

@anonym_autor mam to uplne tak. ako ty. je mi hrozne smutno toboz, ked pred rokom mi umrel brat :(

anonym_f3ba65
Dnes o 08:01
@anonym_45962b

Tak naši rodičia ešte žijú,ďalej od nás, ale ja s manželom sme jedinačkovia, obidvaja, žijeme pre seba,

@anonym_45962b niekedy si hovorim ake stastie pre jedinacikov, o to menej boli ked vam surodenec umrie :((((((

anonym_f3ba65
Dnes o 08:01
@ivik4

A niekto ma aj 3 surodencov a pritom kvazi nema ziadnych, lebo vztahy.
Ja mam malu rodinu ,momentalne smutna niesom, ani som este skrz to nebola. Ale mam este oboch rodicov. Mozno raz

@ivik4 to je pravda.

anonym_38af4b
Dnes o 08:13

Velka rodina ti nezaruci stastie, rovnako ako si mylne rodicia myslia, ked daju jednemu dietatu surodenca, ze je to vyhra. Vobec to tak nemusi byt.

anonym_8eef2d
Dnes o 08:20

mam brata, rodičov, muža a dceru. Muž ma 3 surodencov a žiju ako keby sa ani nepoznali.. smutné, no zrejme to tak ma byť

anonym_36e4cb
@anonym_bbe336

Tak ja uz nemam ani jedneho rodica, nemam surodencov, nemam deti a nemam ani manzela, rozisli sme sa. Chces si tu rodinu so mnou vymenit?

@anonym_bbe336 som na tom podobne, len mam este otca, a manzela nemam. 🙂 NEVADI ! 🙂 Stastne a Vesele

vilma7

A z manželovej strany nemáte nikoho?

anonym_0c2993
Dnes o 08:23

Mam babku mamku a moje 2 dcery. To je moja rodina

anonym_1ddf9b
Dnes o 08:29

@anonym_autor toto je ako problém? Rozumiem, ak žiadne nie sú musím si nejaké vyrobiť🤔

anonym_da4b5e
Dnes o 08:30

mam rozvedenych rodicov, od ktorych som utekala prec v 18tich, mam manzela s jeho rodinou, s ktorou sa uz stretavame len cez najpotrebnejsie sviatky, aj to len kvoli detom.
A synov pubertiakov, ktorych viac zaujimaju kamosi a baby ako rodicia

anonym_375668
Dnes o 08:32

@anonym_autor ja som tento rok prve vianoce uplne sama.

natalka13
Dnes o 08:33

my sme minirodina, ale mame vela kanaratov co sme si ako rodina, chodime spolu na dovolenky strazime si deti mame kluce od svojich domovov pomahame si.

barka1
Dnes o 08:55

A čo manželova rodina?

autor
Dnes o 08:58
@barka1

A čo manželova rodina?

@barka1 Manzelova rodina by ti nahradila tvoju rodinu? Ja pisem o mojej rodine. Ale ak lubis svoju pokrvnu rodinu tak ako svokru, svokra tak chapem, ze ti to napadlo.

terezka1947
Dnes o 09:09

@anonym_autor aj mne je smutno,som na to dosť podobné,ale utesuje má,že mám manžela a deti. Nie som sama🙂

anonym_df0335
Dnes o 09:20

@anonym_autor ja mám malú rodinu, ale že by som z toho bola smutná, to nie. Teší ma, že sme si či už s rodičmi alebo starými rodičmi užili seba navzájom, kým žili, veľa sa spolu nasmiali, chodili na výlety, dovolenky, nikdy sme sa nepohádali, mám krásne spomienky. To je skrátka život, s tým nič nenarobíš. Ja som introvert, takže mi vôbec neprekáža, že strávime sviatky v trojici a asi príde na návštevu súrodenec s rodinou, v sobotu sa stretneme ešte s ďalšími dvoi členmi rodiny a to je všetko, Mám ešte bratrancov a sesternice, tetu a uja, ale bývajú ďaleko, s nimi sa stretávam tak raz do roka.

20erika07
Dnes o 09:32

My sme väčšia rodina, ale na Vianoce sa spolu nestretavame vsetci naraz. 10 rokov mi chyba jedna jediná osoba z rodiny. Mam to tak, ze aj ked mam okolo seba vela blízkych, ked mi chyba tá jedna osoba, je to rovnake ako by som okolo seba nemala takmer nikoho aj ked ich mam pri sebe dosť. Ona mi ale chyba cele roky, nielen na Vianoce. Vianoce zas nejak extra neprezivam, nekrmim sa tym, ze prave tento cas mi najviac chýba a idem viac smútiť.