icon

Máte niekto problém s manželom sukničkárom?

alzbeta79
10. okt 2011

Dnes kedže mi malá konečne zaspala po prebdenéj noci tu čítam velmi veľa tém a tak mi napadlo, že tu niečim prispejem. No k veci a hlavne v skratke, lebo toho čo som zažila pri manželovi je viac... počas môjho tehotenstva a prvé dva mesiace života našéj dcérky si manžel cez pokec písal s pipkami .len spomeniem že to dokázal robiť aj ked som oproti kojila malú, alebo som ju kúpala... a samozrejme ked som bola v pôrodnici. neskôr si už dohadoval schôdzky...Potom čo to celé prasklo a musel s tým skončiť preorientoval sa na sexvideo chat a aspoň takto si ulahodí skoro každý večer. V meste sa obzrie skoro za každou...Prisahal mi že ma nikdy nepodviedol, no ja mu už neverím...Napriek všetkému ho stále milujem. Nepýtam sa vás čo mám robiť, pretože sama viem, že rozviesť sa nemôžem a ani nechcem. Chcem len vedieť či aj niektorá z vás má podobný problém s Pánom Božským. a ps

Strana
z3
zvedavamt
10. okt 2011

mojej kamoške tiež začal manželík chodiť na pkec a písal si do noci až raz zistila, že sa baví s kolegom, že čo je na tom,ked sa stretne na chate /drevenej/ s kamarátkou z azetu. tak sa naštvala,doniesla domov papiere na rozvod a dala mu ich na stôl. BUĎ /alebo ...
A bol pokoj. Neviem ako sú na tom teras,ale vtedy to zabralo. Najhoršie je zašiť sa doma. On jej nedovolil nikam chodit bez neho, žiarlil, aj mna zrušil pre moje "pokrokové" názory a už k nim nechodím. Je mi jej lúto, ked ju vidím, že sa z domu dostane len pobehat so psíkom- sama, ale vačšinou s ním- dozorom.

annaopialova
11. okt 2011

ahoj on je viac menej chory

maggie2
11. okt 2011

@annaopialova to isté platí ešte o niekom asi. Čerstvá registrácia a zrovna hneď takéto prasačiny. O čo jej ide? Divné

annaopialova
11. okt 2011

@maggie2 asi chce pomoc ako jej pomozeme len to co si kazda myslime to je tazko ahoj

halienka
11. okt 2011

@maggie2 možno o to aby tu ešte niekto písal také prasačinky 😀 😀

maggie2
Odpoveď bola odstránená
maggie2
11. okt 2011

@halienka no si mi to zobrala z úst, som si všimla Tvoj príspevok až keď som dopísala.

annaopialova
11. okt 2011

@maggie2 to je tazko ja jej nezavidi mat takeho manzela tak ho asi odstrelim

vejula
11. okt 2011

@alzbeta79 no tak on velmi dobre vie že ho miluješ aj ked robi taketo prasačiny takže sa ani nikdy nezmeni. Ved načo ked mu to toleruješ. ako fakt nechapem o čom je tato tema. Chceš len vedieť že v tom niesi sama aby sa ti ulavilo??? čo keby si mu povedala že si to neželaš a nie tu sa upokojovala tym že však su aj ine take ženušky ktore toleruju taketo chrapunstva

irriss
11. okt 2011

@vejula @maggie2
🙂 😉

halienka
11. okt 2011

@annaopialova nuž ale ak sa nechce rozviesť ani to riešiť, tak kto chce kam...nie že nezávidím, ale ani neľutujem 😉 🙂

vejula
11. okt 2011

@irriss čaaav my sa tušim vždy stretneme v takychto temičkach 😀 😀 😀 😀

martina2001
11. okt 2011

Baby jednoducho sa spýtať či to nevedela pred tým a to jej bude stačiť na zamyslenie. Teraz je trošku neskoro milujúceho manžela riešiť 😀

irriss
11. okt 2011

@vejula

ja sem jen tak nakukuju, nevidelas co se u nas deje? (fotoblog)
😠
a navic Nechci prispevek komentovat, aby mi neprisla opet nejaka super zprava do IP 😉

p.s. bojim, bojim..ted 😝 vazne...myslim si, ze je to zbytecne komentovat...

Mne prvni muz oklamal (mela jsem rizik. tehotenstvi a jeho "hormoooony" to nezvladly...), jakmile jsem se to dozvedela, mel za dverma krabici od TV (tenkrat nebylo zadne "LCD", ale TV jako skrine.... 😀
Byla jsem tehotna, pred porodem...vyhrozoval a sliboval, ze se na maleho nikdy neprijde podivat...
Letel i tak...Svuj slib dodrzel..a lepsi tak..nikomu nechybel a nechybi...

😉

halienka
11. okt 2011

@irriss čoho sa tak bojíš? 😕 sa tu deje niečo hrozné? 😕

maggie2
11. okt 2011

@irriss čo sa deje?

irriss
11. okt 2011

@halienka
to nebylo na Tebe a ani na nikoho "tady"osobne..ten, kdo mi napsal do IP, vi o co jde... 😉

a to "bojim 😝 bojim" bylo v nadsazce... 🙂

maggie2
11. okt 2011

@irriss a čo Ti kto napísal? Sem s ním, veď vieš že mám jazyčisko, ja mu dám 😀

irriss
11. okt 2011

@maggie2😉

maggie2
11. okt 2011

@irriss ja som sa už zľakla, že tuto ten manžel sukničkár 😀 😀 😀

alzbeta79
autor
11. okt 2011

@maggie2 Prispievala som aj do úplne iných tém ako je táto. A o čo mi ide? O lútosť určite nie, pretože som sa už dávno prestala lutovať. Je pravda, že som čakala iné reakcie, ale prežila som horšie veci, Len som sa chcela s niekym o tom porozorávať. Možno som to zle formulovala, ale nemyslela som to zle a nikoho som nechcela naštvať. Nevadí idem daléj...

alzbeta79
autor
11. okt 2011

@maggie2 A ešte som zabudla. Áno je to choré, že ho stále milujem, ale choré je to čo robí on a nie ja.

katkarv
11. okt 2011

@alzbeta79 a keby si zacala robit to co on?Aby videl ake to je?

maggie2
11. okt 2011

@alzbeta79 Dočkaj času, dozreješ a uvidíš, že to nemá zmysel

maggie2
11. okt 2011

@katkarv ako sorry, ale čo by akože mala robiť?

katkarv
11. okt 2011

@maggie2 no to co robi on.Ja viem je to chore a ja by som ho davno opustila ale ked ona nechce tak nech skusi vsetko ked jej to vadi a napriek tomu ho neopusti.

maggie2
11. okt 2011

@katkarv pri takých maniakoch ani nevieš, či by Ťa rovno nezačal mlátiť. Preto hovorím, že táto diskusia je celá chorá.

vejula
11. okt 2011

@alzbeta79 maš pravdu je chore čo robi... Ale ty to normalne toleruješ? Vôbec ti to nenaruša vaš intimny vzťah. Ved ja by som s takym človekom važne ani spavať nemohla keby toto robil. Ako prepač aksom sa vyjadrila nejako nevhodne. Ano človek zažije v živote aj horšie ktore musi prežiť, ale toto je taka vec ktora sa neprihodi nahodou ako choroba alebo strata niekoho, on robi vedomie niečo čo ti upbližuje a toto nesvedči o laske z jeho strany

katkarv
11. okt 2011

@maggie2 no aj ja si myslim ze to nemoze byt zena alebo normalna zena co by zila z takym hovadom ale zivot pise vselijake pribehy.

timona
11. okt 2011

myslim si , ze ťažko sa je k tomuto vyjadrit, nakolko nic o nich nevieme, mozno by mohla zakladatelka temy napisat nieco viac o ich zivote, aby sme mohli o tom nejako podrobnejsie diskutovat

Strana
z3