Moja mama ma ignoruje
Je normálne ak si moja mama vyvoláva a vypisuje celé dni s kamoškami o kravinách, chodia po kávičkách a keď mňa ako dcéru raz za čas niečo trápi a chcem sa porozprávať ako žena so ženou, tak ma len rýchlo odbije a nechce so mnou komunikovať a jednoducho ju to nezaujíma? Povie mi k tomu dve tri vety alebo najlepšie, že nevie čo poradiť ale kamoškám toto nepovie.. Pri nich je ako keby iný človek neviem to opísať...
A koľko máš rokov ty /tvoja mama?
Je neempaticka kolko mas rokov a aky problem? Nemusis pisat konkretne cca
@markusrasford chapes ze si v teme niekoho ineho a spravas sa nevhodne? skus sa ukludnit. toto fak nie je ani dospele ani chlapske. naozaj nie.
@tibiokke, @markusrasford - hlavne, že máte kde vymieňať tie "zdvorilosti". Dievča už má i tak problém so svojou sebeckou matkou a potom sem prídete vy dvaja...
k teme. no ja neviem. mamu tazko prinutis aj ked je to smutne. vsak sa skus spytat ut ked mas nejaky problem. mozno niekto poradi. aj ked chapem ze ti ide primarne o zaujem mamy. prirodzene.
@markusrasford OMG...
@autorka Bohužiaľ, tvoja mama nie je mentálne nastavená na to, že je matkou. Tiež som to tak mala, s tým, že som ešte musela robiť "matku" mojej mame a zachraňovala ju. Celý ten čas, celé toto martýrium som prechádzala s tým, že raz sa konečne dočkám a budem mať skutočnú mamu. Ktorá na mňa bude hrdá. Ktorá ma podporí. Ktorá ma bude brániť a učiť takým tým normálnym ženským veciam.
Nestalo sa a už sa ani nestane.
Toto je dôležité pochopiť, že niektoré ženy to tak jednoducho majú. Že nie sú matkami aj mentálne.
Musela som sa proste spoľahnúť na seba a hľadať tú láskyplnú starostlivosť, hrdosť v sebe.
V kolobehu každodenných "starostí" sa v tom tvoja mama trochu stratila. Skús túto techniku: Vystihni vhodnú chvíľu, keď bude mať čas a bude v pokoji, a povedz jej, že sa ti páči, ako sa do hĺbky rozpráva s kamarátkami, a že by si to tiež chcela s ňou vyskúšať. 😊 Niečo v tomto štýle – nech to z teba vychádza prirodzene. Aj keď si myslím, že to, čo si jej povedala, jej dôjde až za pár dní. 😊 Prajem veľa šťastia
Matky sú rôzne, vedela by som vyprávať. Byť tebou nájdem si inú spriaznenú dušu ktorej môžem hocičo povedať. Nie vždy to je matka
Proste jej na priazni a pozitívnom obraze u kamarátok záleží viac ako pri tebe.Ty si jej, nepotrebuje si ta získať a nezáleží jej velmi na tebe