icon

Muž má tajný účet

2. sep 2023

Ahojte. Ako budete reagovať keď manžel má tajný účet. Náhodou som nato prišla. A píše si tam s niekym. Je názoru že každý máme mať súkromie co sa týka mobilu. Nechodím mu tam. Len vám vyskakuje upozornenia. A ja som začala mať chrobáka v hlave.

domkakvet
2. sep 2023

Ak mas taketo podozrenie trvaj na tom nech ti to ukaze

bororka
2. sep 2023

Nerozumiem čo to je za tajný účet. Akože má napr.dalsi účet na fcb, insta, taký ktorý ty nesleduješ a z neho mu vyskakujú upozornenia?

Samozrejme, že každý má mať súkromie na mobile. Ale teda nie nato aby sa tam jašil s inými devami.

Ja by som si asi všímala, či vláči telefón všade zo sebou, ako sa správa keď je na ňom a ja sa zrazu objavím a podobne. Proste či sa zmenilo jeho správanie. Ak áno, zem by mu bola malá..
Posadila by som sa s ním a opýtala sa, čo sa deje. Teda, že vidíš zmenu a bla bla. A teda, že jediné čo ťa uistí, že je všetko v poriadku je keď ti dovolí pozrieť sa do svojho telefónu (ak by to bolo jediné).

mrva
2. sep 2023

Nie som zástanca ukrývania mobilu. Keď mám čisté svedomie, nemám potrebu nič skrývať. My s mužom máme jeden druhému mobil odblokovaný, kedykoľvek prístupný.
Na druhú stranu:
Ale napríklad sú situácie, kedy nechcem, aby niektoré veci čítal. Napríklad keď sa s kamarátkami bavím o ich súkromnom živote, problémoch/zážitkoch a nechcú, aby o tom niekto ďalší vedel. A to sa dá vyriešiť miznúcim komunikáciou, šifrovaním alebo jednoduchým vymazaním daného “tajného” rozhovoru.
Takže na súkromie v mobile nemám jednoznačný postoj. Porozprávajte sa s mužom a povedz mu, že sa cítiš zle, lebo máš pocit, že robí niečo, čo by vášmu vzťahu mohlo ublížiť. Možno ti to vysvetlí…. Ale to je skôr taký idealistický pohľad.
Pravdeppdobnejšie je, že fakt niečo tají a asi to nebudú opilecké zážitky svojho kamaráta 😔
tieto virtuálne svety sú hrozné 😏

nikpa
2. sep 2023

Súkromie čo sa týka mobilu?! Jedna vec je chcieť mať súkromie kde si chce písať so štetkami prasaciny alebo si chce písať v skupine s kamarátmi a ohovárajú tam ženy, že im dnes zle navarili alebo že mu tá jeho zase dnes nedala lebo ju ,,bolela hlava,, V tom druhom prípade je to v poriadku ale na to by nemusel mať tajný účet, stačilo aby mu žena nechodila do mobilu. My napr. tiež máme s kamoškami takú skupinu v rámci WhatsApp kde sa sťažujeme a žalujeme jedna druhej a riešime ženské veci ale nemam potrebu kvôli tomu riešit nový účet, telefón, číslo alebo čokoľvek tajné. Takže minimálne je to podozrivé u tvojho muža

nazli24
2. sep 2023

Áno poznám. Môj snúbenec tiež. Má niekoľko tajných ig a fb účtov :( tiež poznám veľmi dobre neviem čo robiť teiz. Píše si tam so ženami tiež smutné

nazli24
2. sep 2023

Mohla by si nám objsnit kde ho má...a s kým si tam a čo píše ?

autor
2. sep 2023

@nazli24 neviem co si píšu.

tanyag
2. sep 2023

@nazli24 a ešte stále je snúbenec? 🤔

nazli24
2. sep 2023

Tak o počasí si asi nepíšu

sasa1310
2. sep 2023

@nazli24 no už by nebol môj snúbenec.

sense
2. sep 2023

@nazli24 tak takého snubenca by som nechcela. Lebo ak by si s nimi písal o počasí tak na to netreba tajný účet

nazli24
2. sep 2023

@sense tak však to mi je jasné...on tvrdí že nič ale neverím ..viem že to je niečo iné. Je stále snúbenec ale rozmýšľam nad tým veľmi i keď v normálnom živote je vsetlo ok vlastne ale nechcem to tu zaspammovat autorke.myslim že ona chce inú odpoveď. Ja neviem odpovedať...proste niektorí chlapi sú uchylni a pokrytci a robia to

tanyag
2. sep 2023

@nazli24 nechcem ani ja spamovať autorke, ale ty si chcieš vziať za muža úchylného a pokrytca? tvoje slová...

sasa1310
2. sep 2023

@nazli24 treba nájsť normálneho chlapa a takéhoto nechať ísť. Ja som sa akurát môjho opýtala (že čo spraví) či si môžem pozrieť jeho mobil, whatsapp a všetko. Bez problémov mi dal mobil do ruky. Viac mi kukať nebolo treba. Ale proste viem, že si s nikým nepíše. to skôr on mi môže vytknúť, že tu trávim čas. Sú aj takýto muži.

sense
2. sep 2023

@sasa1310 presne môj ešte vždy povieš ved vieš heslo co sa ne pozrieš, keď sa ho spýtam na pracovný plán, alebo keď nemám môj telefón po ruke a potrebujem niečo zistiť.
Mne tiež nevytyka ale tiež koľkokrát hodí poznámku co furt píšeš na tom fóre

sasa1310
2. sep 2023

@sense mňa sa opýta, keď vidí, že mám MK "čo dnes píšu?".

kvietocek87
2. sep 2023

😂😂😂😂😂 po prečítaní titulku som si sprvu myslela, že muž má tajný účet ako bankový a potom docitavam, že na písanie.Ta tá prvá možnosť tajný bankový účet by ma viac nasral,ako nejaký tajný účet na pokeci alebo kde 😉