icon

Muž mi robí v živote chaos

25. sep 2023

Hovorí že deťom netreba žiaden režim 🙈, že to len ja zas vymýšľam. Nič sa s ním nedá dohodnúť - na dovolenke, na zvykoch, tradíciách rodiny. On si ide svoje a dohody keď sa aj dohodneme, tak často padnú a preto sni nemôžem deťom dopredu oznámiť aby sa mohli tešiť že niekam ideme. Vytvára mne aj deťom veľmi nepredvídateľné a neisté prostredie. Máte s tým skúsenosť? Ak áno, ako ste to riešili?

Strana
z2
30ericka
25. sep 2023

poradiť ti neviem.. ale slovo chlapa má mať váhu.. ak nemá, tak to neni chlap.. vždy bol taký?

sissy27
25. sep 2023

no a taký začal byť až minulý týždeň? predpokladám, že taký bol vždy, aj pred deťmi.
Ja by som to riešila tak, že by som si spravila svoje plány, deťom držala režim ako ja uznám za vhodné. Naplánujem si výlet s deťmi a jemu oznámim, kedy a kam ideme. Ak si on spraví iný program, tak ok, raz-dvakrát to budem tolerovať, ak bude mať iný program vždy, tak prehodnotím, či vlastne má záujem o rodinu...

melanta
25. sep 2023

Čo ti bráni v tom, že keď povieš deťom, že niekam idete, tak proste pôjdete? Keď sa to mužovi nepáči, nech nejde, veď nech ostane doma. Ale ani náhodou by som výlety, dovolenky, voľný čas neprispôsobovala mužovi ak má takéto nastavenie. A zamyslela by som sa nad tým, aký je to vlastne otec a manžel, čo nám prináša keď evidentne nemá záujem o rodinu.

syslik81
25. sep 2023

takl si stoj za svojim ... niekam ste sa dohodli tak chod ci uz s nim alebo bez neho .. easy ...

autor
25. sep 2023

@sissy27 dobre robí to pravidelne, prehodnotila si, že sa na neho nevieš spoľahnúť - riešenie? Ísť s deťmi od neho preč a trápiť sa sama, lebo tak vytrestám zas len seba a deti nie jeho.

melanta
25. sep 2023

A teraz deti netrestáš? Trestáš ich, lebo on zmení názor, tak sedíš doma namiesto toho aby si išla s deťmi sama. Oberáš deti o zážitky kvôli trulovi. Proste robte si program bez neho. Hlavne ten program deťom rob.

autor
25. sep 2023

Deti majú program celé dni, len so mnou, lebo s ním sa dohodnúť nič nedá. Všetko ruší na poslednú chvíľu a podľa nálady a vôbec ani neopomenuteľných že má nuečo dohodnuté. Ide si svoje.

iffushka
25. sep 2023

Rozveď to ešte trochu.....ide mi o to či to nemôže byť napríklad narcisticka porucha. Je sebecký? zaujímajú ho tvoje názory? Stáva sa že napríklad svojimi náladami pokazil narodeniny alebo Vianoce? Klame a prispôsobuje si okolností ako sa stali?

luccija
25. sep 2023

Asi ho nebaví rodinný život a žije si svoj ako mu vyhovuje.Tak im daj režim a tradície ty.
Tak zostan a nespoliehaj sa naňho.Nechce tak si rob svoje plány aj, ked rodina je o niečom inom

januska12323
25. sep 2023

Ako potrestáš deti keď budú zažívať presne to isté len nebudú čakať či sa ocinko pridá?

deti95060810
25. sep 2023

tiež by som sa kvôli tomu nerozvádzala...

h2
25. sep 2023

Ja som "plánovač" a toto by mi vadilo. Asi by som teda plánovala bez neho a len mu oznámila plán. Buď sa pridá, alebo navrhne niečo iné (potom by som ale trvala na tom, aby to aj dodržal), alebo idem podľa plánu bez neho.

autor
25. sep 2023

@iffushka do bodky presne. Vrátane Vianoc a sviatkov detí.

iffushka
25. sep 2023

Prečítaj si o narcistickej poruche osobnosti. Nechcem z neho hneď robiť narušenú osobnosť len navrhujem. Ja som chodila a takým človekom a ten chaos tam bol vždy

autor
25. sep 2023

@h2 ja som tiež plánovač a rada sa na niečo teším. Deti sa tešia na posratý čas s ním. Už to mám chuť hodiť do kukurice, ale zas deti zostanú bez otca a budú sa cítiť ešte viac neisto ak ostanem na ne sama a budú ma vidieť stále upachtenú.

Vyvesí prádlo, umyje riad, požehlí ak treba, ale na toto ja muža nepotrebujem. Na druhú stranu neopraví, hoc by vedel nechá sa mi doprosovať ho a ponižovať sa pred deťmi. Čo ma štve najviac ponižuje ma v očiach detí poznámkami na mňa denne.

autor
25. sep 2023

@iffushka ja už dlhšie šípm že on má nejakú poruchu. Zjavne korigovateľnú keď sa vedel roky pretvarovať.

kiwi3
25. sep 2023

@iffushka tiez si myslim, ze toto je nejaka zavaznejsia porucha. ked sa na niekoho neda vobec spolahnut, tak pravdepodobne to nebude len nejaky zanedbatelny problem. pripadne vsetko bojkotuje, aby robil za kazdu cenu napriek. dost mozne, ze sa nevie slusne rozist a nechava to na partnerku.

autor
25. sep 2023

@melanta vieš len ja deťom sľúbim že niekam ideme (muža nespomeniem), a keď zistia, že on nejde, celý výlet sú sklamané a iba vyhadzujem peniaze von oknom, lebo si to ani neužijú. Veľmi zvažujem či neodísť, na to sklamanie sa mi nedá pozerať. Je mi zle.

simona92101
25. sep 2023

Mna by viac trapilo,ze ta ponizuje pred detmi..

sissy27
25. sep 2023

jaj a takto ste všetci jedna veľká šťastná rodinka, keď otecko kašle na vás a cvičí s vami ako s opičkami na gumičke, hej?
Môj ex bol taký - a aj to je jeden z dôvodov, prečo je ex. Ak by ste mali len tento jeden problém tak poviem ok, zober si z toho vzťahu čo sa dá a neviaž sa naňho čo sa týka programu. Ale pravidelne pokaziť deckám vianoce, narodky,nechať sa ponižovať?? tak to sa teda moja mama netrápila pri pôrode 24hod aby mi nejaký odkundes skákal po hlave... veď on vás má u prdele úplne, a toto nikdy lepšie nebude.

autor
25. sep 2023

@sissy27 nebol vždy taký. Pred deťmi sme trávili spolu voľná aj dovolenky (tých bolo málo). Proste sko sa mohlo toto z neho vykľuť nechápem. Keď sme čakali prvé dieťa, tak dobreže nelietal a vravel akí budeme super rodičia :D.

luccija
25. sep 2023

Ako dlho ste spolu?

marcellka32
25. sep 2023

Máte iné záujmy čo sa voľného času týka...
Nezhodnete sa a lepšie to nebude...

autor
25. sep 2023

@simona92101 vždy sa ohradím a sledujem to, lebo som nadobudla dojem, že on ma fakt zhadzuje cielene a čoraz častejšie a viac. On si svoje rodičovské povinnosti neplní, tak aspoň aj mňa poriadne pred deťmi zotrie. Toto beriem ako samostatný a veľmi vážny problém, diskutujem o tom s ním na dennej báze 😟, a z tohto úrčite vyvodím následky. Ja vravím, že deti si matku potrebujú vážiť, aby si vedeli vážiť aj ľudí von a samy seba.

autor
25. sep 2023

@marcellka32 nie práveže sme vždy mali rovnaké záujmy.

autor
25. sep 2023

@luccija 12r.

autor
25. sep 2023

Vlastne 13,5

sissy27
25. sep 2023

Predtym ste mali rovnake zaujmy, lebo ste boli len vy dvaja. A neprekvapilo by ma, keby ste mali rovnake zaujmy, pretoze ty si si osvojila tie jeho a ty si sa prisposobila. Zrazu prisiel niekto iny, kto ho zosadil z tronu jedinecnosti, tak takymto sposobom dava najavo svoju nespokojnost. Ze su to jeho vlastne deti, ktore si s tebou spravil, ho nezaujima. On chce byt na prvom mieste a ak nebude, tak vam to da vsetkym pocitit.

tenerifka
25. sep 2023

ja sa toto pytam vzdy v takejto a podobnej diskusii-ako spolu fungujete v spalni?
Lebo nefunkcny manzelsky zivot je za vacsinou situacii, kedy sa muz chova ako kreten-aj k vlastnym detom. Testosteron nepusti....samci z rise divych zvierat su schopne zozrat ci zabit mlade, len aby sa mohli znova parit. My sme ako "vyssi" zivocisny druh postupii na vyssiu uroveñ, ale u niektorych jedincov tie primitivne pudy prevladaju a su za vsetkym zlom v rodinach

mk1111111111
25. sep 2023

Ja sa Ti cudujem, deti citia tu nervozitu medzi vami. Spravte si svoj program, detom vopred povedz, ze otec toho ma vela a nebude moct ist a deti nebudu sklamane. Ak by aj pan velkomozny potom chcel ist, povedz, ze ste s nim neratali.

Strana
z2