Muž na všetko zabúda
Muž zabuda na rande, zabuda kedy mam narodeniny/meniny ..proste všetko mu vypadne z hlavy mam pocit že mu na mne vôbec nezáleží.
Mozno je na case ho naucit pouzivat pripomienky v mobile al zdielany kalendar. Z uvedeneho tazko identifikovat nakolko je technicky zrucny a pracovne ci inak mentalne vytazeny.
Presne...keby zalezalo tak nezabudne.moj mi kupi kvety vzdy aj na vyrocie chodenia nie len na vyrocie svadby
Na meniny, narodeniny, vyrocia zabuda kopec muzov i zien. Lebo je to raz za rok. To sa da zabudnut. (Aj ked pripomienkovac by to vyriesil).
Ale zabudnut stretnutie/rande? To je uz nezaujem.
Akoze keď zabudne na rande tak to je naozaj fuuu.... pruser. A narodky a meniny človek zabudne nie každý má pojem o tom aký je presne deň. Ja svojmu mužíkovi poviem že zajtra mám to a to a už vie. A ja som tiež taká roztržitá že niekedy zabudnem na mužove sviatky. Moc si na to obaja nepotrpime...
Jeho jazyka lasky je iny, nie dary. My s muzom si napr vobec negratulujeme. Nie je to pre nas dolezite, castokrat si apomenieme par dni uplnou nahodou.
a ine veci v s nim v pohode? ak ano, tak toto je len detail, pre mnohych muzov je strasne tazke si na toto spomenut e nema to nic s laskou spolocne a musis mu to pripomenut sama. Moj muz je rovnaky, ale zakomponoval si datumy do hesiel a odvtedy vie :D (samozrejme, nema tam len datum, su tam kadejake nezmysly a datum k tomu ;)

Možno je ten pocit správny