icon

Muž s narcistickou poruchou: Ako nájsť pomoc?

17. jan 2025

ahojte moj muz trpi narcistickou poruchou, vsetko sedi….ako mam vyhladat pomoct? u psychologa? riesia tam aj taketo veci? Nevladzem uz takto zit a potrebujem pomoc len neviem ako zacat, kde…ci najdem pochopenie, chcem odist no mam strach

domkakvet
17. jan 2025

Ak mas kde, tak treba odist. Zalezi ci mas kam, ci mas deti, financie.

liela123
17. jan 2025

Ahoj, Tým som si prešla tiež, bola to veľmi dlhá cesta aspoň premňa. Takže chápem ako sa cítiš a čo prežívaš.
Veľmi ti držím palce, myslí na seba nie naňho a na to čo povedia ostatní...
Ja som všetko riešila sama a potom som zase spadla do vzťahu s ním, vedel ma zmanipulovať veľmi dobre..
Potom som sa obrátila ne jedného úžasného terapeuta, ktorí mi dosť pomohol lebo to, že som si pritiahla takého človeka a nevidela to súviselo aj s mojím nastavením a nesebahodnotou.

zajinkakoni
18. jan 2025

Ak pýtaš radu, zrejme ta niečo brzdí v tom odchode od neho. Možno to vyznie hlupo, ale začni sama od seba. Vyhľadaj psychologičku, nie je to hanba. Pomôže ti sa rozhodnúť, pripadne ti pomôže vidieť určité veci/situacie inak, ako ich vidíš ty. 😉

zazka666
18. jan 2025

To že ti všetko sedí z info na nete, ešte nemusí nič znamenať. Bola by som opatrná v diagnostike z netu. Jednoznačne potrebujete psychológa, terapeuta.

yasina
26. jan 2025

napis mi sukromne, poznam to velmi dobre, o com hovoris, a som tu na pomoc 🙂

deni9
16. nov 2025
@yasina

napis mi sukromne, poznam to velmi dobre, o com hovoris, a som tu na pomoc 🙂

@yasina ahoj mozem ti aj ja napisat,tiez neviem rozoznat ci zijem z narcistom ?