Muž zostáva len kvôli dieťaťu. Čo robiť?
Ahojte obraciam sa na vás ako by ste reagovali keby vám muž povie ze keby nemáte spolu dieta tak by už dávno nebol s vami....
Ukazala by som mu, kde mame odlozene kufre, moze sa zacat balit
Asi by ma to v prvom momente šokovalo....a povedala by som mu, že v Tom prípade nemá význam spolu mrhať čas a život.....
@mara2010 to asi nepovedal len tak z ničoho nič, že? Asi máte vo vztahu problémy...a asi od nás cakas, že po tejto nestastnej vete tu začneme na tvojho chlapa nadávat a drzat ti stranu...
No, tazko povedat. Nepoznáme kontext. Ale ja som s touto vetou v hlave (ze nebyt deti, tak už dávno s mojim mužom nie som) žila asi 2 roky, kým som sa odhodlala k raznemu kroku a vztah ukončila.
By som mu ukázala prstom kde sú dvere
Nemam rada vyjadrovat sa k informacim vytrhnutym z kontextu, predpokladam, ze sa dnes rano nezobudil, nestuchol do teba, aby ta zobudil a povedal ti tuto vetu 🤷♀️ takze za akych okolnosti ju povedal? Co tomu predchadzalo?
Bola by som z toho veľmi smutná a snažila sa to riesit
Áno jasne ze sa raz za čas pohadame.... ale jemu vadí to ze nemám nejak rada jeho mamu..... kvôli tomu to povedal
To je jedno, prečo to povedal. Proste to povedal a je to nechutné. Tam by u mňa skončil definitívne. Raz by som využila nejakú pokojnú chvíľu a povedala by som mu, že som stále túto poznámku neprehltla a ani tak nemienim urobiť a zabudnúť, a ani odpustiť. Ak by zareagoval ako chuj, povedala by som mu, že zostať s ním po takejto vete je absolútna znak nesebaúcty a týmto neoficiálne ukončujem vzťah.
@mara2010 zase málo info:
"nemáš ráda" akoze ju nemozes vystat, hovoris o nej nepekne, si k nej protivná, dávaš mu "na vyber" ty alebo ona?
Alebo je on mamičkar, pre ktorého bude mama vždy na prvom mieste, bude vždy v prvom rade syn, až potom partner a otec? Ak je to tento pripad, tak to pre teba nemoze byt ziadna novinka...
@mara2010 ja poviem verejne že moja svokra je nenormálna a neznášam ju a to dosova, nevydržím s ňou v jednej miestnosti…. Nie je to povinnosť mat ju rada. Ale aby mi manžel toto povedal tak to nie. Predpokladám že tam bude aj kopec iných nezhôd ako tvoja svokra.
@mara2010 ale ved len povedal nahlas to, čo je realita u 98% manželstiev 😆
A ty? Ostala by si s ním keby ste nemali dieťa?
Prosím ta.... ber to športovo...
Nebolo by super už nikdy nevidieť svokričku? 🤔
Nevyberala by si si už chlapa ktorý ma normálnu matku?

@mara2010 povedala by som mu, nech dieťa neberie ako prekážku a pokojne si ide za šťastím.