Mužove popoludnie so synom a večer s kamarátmi
Je podľa vas normálne keď muž trávi čas s nami so synom 4r. Poobede na bicykli a potom keď prideme domov uteká za kamarátmi na pivo ? Akoze si to odbije a potom ide a ja zas sama s malým. Len to zajedameniesom spokojná. Do práce nemôžem ísť teraz nemám kam dať malého idú prázdniny. Muž vyťažený z práce ale keby veľmi chcel čo nechce..nejako by sme sa vystriedali. Mám pocit že chýba je len vo mne . Vekovo sme tak 40 r ak to zaokrúhľ
Každý deň na pivo? Trochu by som to strážila
No nič. Michal zajtra idem s kamoskou do kina, odchádzam poobede lebo ideme ešte na kávu, takze malého večer okuo, daj mu večeru a uspi ho
A keď povie na druhy deň že bol z toho unavený tak povedz že aj ty si z toho unavená a musíte sa striedať častejšie
Otazka je ci je to ozaj kazdy den, alebo prehanas. Ak je to ozaj kazdy den tak ano, nemusel by z domu utekat.
Dalsia vec - vy si musite nastavit system. Ty si s malym vacsinu casu, ale zas nepracujes uz pri pomerne velkom dietati + on je vacsinu casu v praci, kedze je jediny zivitel rodiny. Takze toto je tema na rozhovor doma (ako si podelite spolocny rodinny cas + starostlivost o dieta), bude taky rozhovor doma uzitocnejsi, nez na fore 😊
Kazdy den ide na pivo, lebo ak kazdy den, tak to je ozaj moc.
No vsak si sj ty naplanuj aktivity a povedz mu, ktore dni bude s malym on. A preco nemas kam 4rocneho dat? Nechodi do skolky? Tie funguju aj cez prazdniny.
Ja neviem, ale nevidim,ze by autorka pisala,ze chodi kazdy den za kamosmi na pivo🤷♀️ A myslim si, ze mozes byt rada, ze pracuje aj sa venuje vam,ze s vami ide von na bike. Vela muzov ani tolko pre svoju zenu a dieta nespravi a co by za to dali🤷♀️ale to je moj nazor. ak ide takto len obcasne na pivo za kamosmi, tak je to normalne...aj on potrebuje trochu zresetnut, nie je stroj. co ma pit pri kamosoch dzus?🤦♀️ Pokial nedojde domov opity ako kysla uhorka v naleve a nerobi to denne, tak v tom vobec problem nevidim.
A este som chcela dodat, ze ak mu s tym este doma pilis usi, tak ten jeho reset je na mieste. lebo namiesto radosti su vycitky voci nemu odveci. Mozno aj on by bol radsej, kebyze ta vidi usmiatu a ako si ten cyklo rodinny vylet uzivas od srdca🤷♀️
A čo je akože dôvod toho zajedannia? Ze ide na pivo?
a co chces pocut? Ze si uvedomil ze rodina mu zobrala ovela viac ako mu dala a ze to nieje ziadne terno? Co pekne ho doma caka za cim sa ma tesit?
@martinmmartin a ju co pekne doma caka za cim sa ma tesit? Ma ist tiez s kamoskami na vino a dieta? Necha komu ked budu obaja oddychovat? Rodinny zivot je zavazok, prinasa obmedzenia a velke zmeny v zivotnom style. Nevravim raz za cas si vybehnut ale pravidelne ze by ma muz nechaval s detmi vecer a on isiel oddychovat, tak to teda nie. Mne by to dost vadilo.
Ja na tom nic zle nevidim, ved jeden den ide muz von s kamaratmi a druhy den chod ty s kamoskami 🤷🏼♀️ ak na to pivo neuteka kazdy vecer, tak naozaj nie je nic zle na tom, ze sa chce obcas odreagovat s kamaratmi.
Tvoja vyhovorka, ze 4r dieta nie je v skolke, lebo ide leto a teda ty nemozes preto pracovat je trosku smiesna 🙈 ako to robia vsetky ostatne matky, kt maju deti v skolke a pracuju? 🤷🏼♀️
Riešila som v minulosti niečo podobné s tým pivom. Často pivo, a nebolo to len jedno pivo. Rokmi to prešlo k tomu, že nedokázal sa piva vzdať, už ho potreboval.
Keď ho nemal bol nervózny, vymýšľal si dôvody aby sa mohol z domu vytratit si dať pivo.
HM ...po pár rokoch nutkanie si dávať stále pivo, nutkavybpicit chybania dať si pivo, vám poviem , je sakra zlý pocit. , neochota sa piva vzdať sa vykľula závislosť .
Závislosť po rokoch pitia piva.
Závislosť a pitie alkoholu vôbec nesúvisí s deťmi , synom, atď.
Alkohol a závislosť je kapitola zlá sama o sebe.
75% závislých na alkohole sú prave pivári. Skončilo to tak že už spolu nie sme pre , alkohol pivo a závislosť.
Ja na tom nic zle nevidim, ved jeden den ide muz von s kamaratmi a druhy den chod ty s kamoskami 🤷🏼♀️ ak na to pivo neuteka kazdy vecer, tak naozaj nie je nic zle na tom, ze sa chce obcas odreagovat s kamaratmi.
Tvoja vyhovorka, ze 4r dieta nie je v skolke, lebo ide leto a teda ty nemozes preto pracovat je trosku smiesna 🙈 ako to robia vsetky ostatne matky, kt maju deti v skolke a pracuju? 🤷🏼♀️
@milanemila to nieje moja výhovorka. Neviem ako to robia mamičky no zatiaľ proste je to tak..netreba to riešiť
Este stale nevieme ako casto tvoj muz chodi na pivo. Raz tyzdenne ci kazdy den. Nie je to uplne jedno
Este stale nevieme ako casto tvoj muz chodi na pivo. Raz tyzdenne ci kazdy den. Nie je to uplne jedno
@alexanderkovacs sú dni keď aj 4 dní za sebou neviem to tak povedať ale viem že keby to neriešim bolo by to ešte vac

a co chces pocut? Ze si uvedomil ze rodina mu zobrala ovela viac ako mu dala a ze to nieje ziadne terno? Co pekne ho doma caka za cim sa ma tesit?