Nedá sa mi spať kvôli susedom
Ahojte nechcem sa dako sťažovať a tento príspevok píšem z nudy😀 je to moj výlev, ak sa nudite tak ako ja kludne reagujte,🤞🏼🤗😀ale predsa menšia rada by sa zišla... cele dni som doma zavreta presťahovali sme sa dp ineho mesta ( s priatelom kvoli vš a jeho roboty) a ja sa tu extrémne nudim kedže kamaratky su doma kvoli tejto situácie...no a tym ako som stale doma tak keď aj vstanem o 8:00 rano nemam problem ist spat aj o 3 rano... ako ja sa snazim zamestnať už neviem čo mam upratovat a od radosti piect a vyvarať😂 no a teraz tí susedia mali sme problem s teplou vodou lebo nad nami nikto nebýval tak som mala nervy ale poriešilo sa to za tyžden lenže čo po tom začalo mladý par ale skor taky party život nonstop jednu žúrku som pochopila to je v pohode ale aby o 2-3 rano stale počujem toho kretena ako sa rehoce a ako keby premiestňuje nábytok.. väčšinou sa stretneme na balkone ked si idem dat cigaretku tak ho počujem a dosť divne veci rozprava...
No hej nudis sa, preto zacinas vymyslat :D
Tak sa spriatelte a mozete zurovat spolu :D
A priatel v noci vie spat? Len ty si hore?
A co robis ty cely den? Mas teda distancne vzdelavanie? Ak mas aj popri tom plno volna, tak chod do prace, alebo aspon na brigadu. Cez den chod na dlhe prechadzky, mozno sa unavis tak ako priatel v praci a bude svediet v noci spat.
jooooj no vedela som ze sa kazda obuje do toho ze nepracujes :D to uz to tak funguje.. kazda tu je dokonala, s 3 VŠ a 5 prestýžnymi prácami a este k tomu všetko stihaju, variť, o decko sa starať, ikebany robiť na vianoce :D po 22:00 môžeš uplne s kludným svedomím zavolať policajtov za rušenie nočného kludu. Ak ich budes volať zakazdym, bud mať z toho nejake nasledky a skončia. Ak to chces podobrom, skoč za ním a popros ho aby boli tichšie.
Asi by som išla za nimi im slušne povedať, že sa ti to nepáči, možno to pochopia, vždy je všetko o kumunikácii. Keď nepomôže išiel by som za domovníkom nech to rieši, možno sú tam len v podnájme a majtel/ka ich za to zbrúsi. Policiu by som riešila asi ako poslednú, keď tieto veci nepomôžu

Však si nájdi aspoň brigádu, mi Nehovor, že ani to sa nedá.