Nedokážem to
Nakoniec po pokuse sa zmeniť som zistil že to nedokážem. Odohnal som od seba všetkých ľudí ktorom na mne záležalo. Už mi zostalo posledné riešenie.
@stromokocur6 A
@stromokocur6 ale čoby vsi nedokázal,len treba vytrvať... starký raz v jeden večer starkej sľúbil,že sa už alkoholu nedotkne,lebo chcela odísť aj s deťmi (aj moja mama bola medzi nimi) a veruže,nedotkol sa vyše 40rokov. Len treba chcieť niečo zmeniť.
@stromokocur6 navštív psychiatra, pls..
@stromokocur6 ty si tu dostal uz tolko rad a pochybujem ze si aspoň niečo z toho skúsil
Ake? Zalovat sa na mk?
@malinkajozka ale prosim ta.. taketo prispevky nikoho k nicomu nedovedu. Len co sa tu strapnuje
@malinkajozka mne je uplne jedno, kto kedy spachal samovrazdu. Toto je tvoja cielena tema aby si sem vytahovala tieto fakty?
@malinkajozka to pises podla chat gpt ci kde si zohnala tieto podklady?
@stromokocur6 Počuj a čo také konkrétne hrozné robíš, že to musíš meniť a že tým všetkých odohnávaš? Čo si dajaky pedofil, alebo čo?
@malinkajozka https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-37-a-nikdy-som-nemal-vztah-2/?page=10&scrollto
myslim si, ze aj ty tam najdes dost rad pre seba, pretoze ty si sa tiez zacyklila a nevies ako z toho
@stromokocur6
Ahoj. Prečítala som tvoju diskusiu, čo tu niekto dal do komentára. Chcem ti v prvom rade povedať, že ti veľmi držím palce.... Páči sa mi tvoj štýl humoru a prídeš mi ako sympaťák. Tiež si inak myslím, že možno máš Aspergerov syndróm. Skús si o ňom niečo prečítať. A jednoduchý test, ktorý samozrejme nedá 100% odpoveď, len naznačí smer, si môžeš urobiť aj doma.
https://autismport.cz/testy/aq-test
Možno aj tvoja depresia je prejavom, následkom mnohých rokov života s poruchou autistického spektra, kedy si nechápal, čo je inak. Veľmi ti odporúčam super skupinu na Facebooku - Zivot s poruchou pozornosti. Je tam množstvo dospelých, ktorí až v dospelosti zistili o sebe, kto naozaj sú a čo sa to vlastne deje - mnohí majú nielen poruchu pozornosti, ale aj Aspergerov syndróm, prípadne autizmus - ale zistili to až v dospelosti. https://www.facebook.com/groups/zivot.s.adhd/?r...
A v druhom rade - sorry, ale ty že sa nenávidíš? Práveže máš o sebe vysokú mienku, ako ty nedovolíš, aby si klesol na úroveň tých "druhých".
Stádovitých ("psychológ ťa zaradil do stáda. Nič iné sa nestalo. stalo sa to že teraz si ten stadovity spôsob života pochvaluješ. To je všetko.").
Bláznov ("tam nejdem. Nie som blázon. Radšej slučku ako psychiatra.").
Slabochov ("Ten kto sa obesi nieje blázon. Je to človek čo nenašiel východisko. to nieje slabosť. To je odvaha.")
Si pyšný človek. Všetci do istej miery sme. Podstatné je, čo s tým urobíme. Na pýchu je jediný liek. Pokora. Čiže pravda.
Ty sa nechceš zaradiť medzi „bláznov“, „stádo“ alebo „slabochov“ – čiže si v skutočnosti chrániš obraz o sebe. Nie „nenávidíš sa“, ale práve naopak: dávaš si latku vysoko, až neprístupne, a preto odmietaš pomoc. Neviem, či je pravda, že nenávidíš ľudí, ale určite nimi pohŕdaš. Seba "nenávidíš" len nakoľko v sebe vidíš črty toho, čím pohŕdaš. Napríklad zraniteľnosť ("už som sa toľkokrát sklamal."). Čiže to nie je nenávisť voči sebe. Je to hnev na seba, že aj ty si len nedokonalý človek. Ako aj my ostatní. Ako napríklad ja (blázon čo berie antidepresíva).
Ak by si sa naozaj nenávidel, šiel by si ku psychiatrovi. Lebo to je to, čím pohŕdaš.
@stromokocur6 akože chceš spachat samovraždu, lebo si nevieš zohnať babu?
na trhu je množstvo časopisov pre mužov a weby, kde davaju tipy a triky, ako sa o seba starat, ako flirtovat, ako sa zoznamit, čim byt zaujimavy
možno si na sebe nepracoval, este pribral..namiesto, aby si život chytil za pačesy, a potil sa v posilovni, alebo si kupil literarturu, ktorej je kopec na trhu a bod po bode sa snažil približit svojmu snu
sa utápaš v sebaĺutosti a chceš spachat samovraždu
si autista? maš niečo diagnostikovane, ked neovladaš socialne interakcie? toto by si mohol zvladnut s psycholgom
zmenit stravu, oblečenie, navstevovat fitko, plavat, chodit hrat futbal, študovat knihy, weby - čo je na tom tak ťažke? ja nechapem
a že nemaš uspechy na milostnom poli - tak su ludia, ktori kosia, vsade, kde pridu a su ti, ktorym sa dari menej..to je uplne normalne, každy ma prednosti inde
tiež som chcela vyzerat ako manekynka a ked nie, mam sa zabit teraz? hrame s kartami, ktore su nam rozdane a vyťažime z toho maximum
a ked maš depresie, že kvôli takejto veci sa chceš zabit, možno aj nejake lieky budeš potrebovat..
@stromokocur6 akože chceš spachat samovraždu, lebo si nevieš zohnať babu?
na trhu je množstvo časopisov pre mužov a weby, kde davaju tipy a triky, ako sa o seba starat, ako flirtovat, ako sa zoznamit, čim byt zaujimavy
možno si na sebe nepracoval, este pribral..namiesto, aby si život chytil za pačesy, a potil sa v posilovni, alebo si kupil literarturu, ktorej je kopec na trhu a bod po bode sa snažil približit svojmu snu
sa utápaš v sebaĺutosti a chceš spachat samovraždu
si autista? maš niečo diagnostikovane, ked neovladaš socialne interakcie? toto by si mohol zvladnut s psycholgom
zmenit stravu, oblečenie, navstevovat fitko, plavat, chodit hrat futbal, študovat knihy, weby - čo je na tom tak ťažke? ja nechapem
a že nemaš uspechy na milostnom poli - tak su ludia, ktori kosia, vsade, kde pridu a su ti, ktorym sa dari menej..to je uplne normalne, každy ma prednosti inde
tiež som chcela vyzerat ako manekynka a ked nie, mam sa zabit teraz? hrame s kartami, ktore su nam rozdane a vyťažime z toho maximum
a ked maš depresie, že kvôli takejto veci sa chceš zabit, možno aj nejake lieky budeš potrebovat..
@karolinakr asi si nečítala predchádzajúcu diskusiu, pomoc odborníkov on radikálne odmieta. A uprimne, myslím ze bez odbornej pomoci to nezvládne. Radšej pride raz za cas poplakat na MK miesto toho aby konečne urobil krok správnym smerom a to je navsteva odbornika
@karolinakr asi si nečítala predchádzajúcu diskusiu, pomoc odborníkov on radikálne odmieta. A uprimne, myslím ze bez odbornej pomoci to nezvládne. Radšej pride raz za cas poplakat na MK miesto toho aby konečne urobil krok správnym smerom a to je navsteva odbornika
@janka_23 čiže toto je taka dräma, že lutujte ma...!
bol tu jeden Ondro, ktory toto riešil asi na 150 stranach, tolko podpory a povzbudenia - to ani nebolo možne a vždy len vydieračky, lutoval sa a ide sa zabiť...
ja som už takú alergiu naňho dostala, ked je toto obdobný prípad, druhý krát už ani reagovať nebudem
@janka_23 nejake stado tu niekto spominal, on nie je ovca, on sa nepojde liečit, len svoje komplexy a toxicitu liať na druhých...to mu gratulujem, nech sa modlí, aby ostal jeden, čo to bude počúvat 😀
Veď keď je niekomu ľúto človeka, ktorý len plače, ale neurobí so svojím životom absolútne nič, pýtajte kontakt a berte ho pod krídla. Alebo nech robí čo chce, jeho život, jeho voľba.
ja moc takymto ludom neviem pomôct, lebo mama je fňukaci typ cely život, nikdy ani len pod hrozbou smrti nespravi nič, aby sa to zmenilo a všetky dobre navrhy a moju podporu sabotuje...
takyto ĺudia ako aj stromokocúr nemaju radi sami seba..hadžu si polena pod nohy, sabotuju svoj uspech
kritiku beru ako utok na svoju osobu, dobre rady ako podraz
vyžívaju sa v tom spálenisku svojho života
ako prvy krok je zmeniť mentalitu z porazeneckej na víťaznú
@janka_23 nejake stado tu niekto spominal, on nie je ovca, on sa nepojde liečit, len svoje komplexy a toxicitu liať na druhých...to mu gratulujem, nech sa modlí, aby ostal jeden, čo to bude počúvat 😀
@karolinakr https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-37-a-nikdy-som-nemal-vztah-2/?page=1
Toto je jeho prvá téma ak sa ti chce citat
Toto je jeho prvá téma ak sa ti chce citat
@janka_23 12 strán 😀 ? druhý Ondro
@janka_23 12 strán 😀 ? druhý Ondro
@karolinakr preto som ti napisala ze toto je stratený pripad, ide si stále svoje. Keď mu ľudia napíšu niečo co sa mu nepáči tak útočí, nechce spraviť nic preto aby sa citil lepsie, odmieta odborníkov. Nedokáže pochopit ze nikto iny mu nepomôže, ze si musí pomôcť sam. A to tym ze navštívi odborníka, ktory mu stanoví diagnózu a urci liečbu
Aké riešenie?

Nájdi si zmysel života, chceš to, čo nemáš a iné ťa nezaujíma? Inač aký pokus si urobil, že to nevyšlo?