Nedokážem zastaviť analyzovanie a manipuláciu
Nedokážem zastaviť hlavu.. ono ani nejde konkrétne o slová… všetko čo prežijem moja hlava dlhodobo intenzívne anatomizuje do nekonečna fakt.. skratka … neexistuje že by ma niečo čokoľvek akákoľvek situácia prekvapila… som dlhodobý introvert 95% ľudí čo ma pozná si myslí o mne opak to čo chcem aby si myleli pretože chcem a jednoducho viem ovplyvniť minimálnou snahou aby si to mysleli.. hnusne povedané a priamo viem zmanipulovať, ovplyvniť ľudí… viem že to viem a robím to iba preto lebo mi to pomáha zmieriť sa s tým že reálne sa cítim sama… chcem aby ma mali radi ľudia ktorých neprítomnosť ma teší viac ako ich spoločnosť mrzí ma to že som sa na takomto bode zasekla
Otázka?Ak chceš, aby Ťa mal niekto rád,nemusí byť pri Tebe 24/7. A bude Ťa mat rád presne aká si-aj introverta. Ak máš potrebu pretvarovať sa, manipulovať ľudí a riešiš tieto "filmy" v hlave 23 hodín denne, to už je na odborníka.
To čo opisuješ je pre mňa nepochopiteľný spôsob pristupovania k ľuďom naokolo. Vieš, že manipuluješ ľuďmi, si s tým v pohode a si emočne labilná. Vyhľadala by som psychológa. Dlhodobo človek s takýmto psychickým nastavením nemôže zdravo fungovať. Ničíš si život a zdravie a takéto správanie môže mať vplyv aj na ľudí naokolo a ničiť život a zdravie aj im.
Na mna posobis toxicky len ked to citam. Takto isto posobis aj na inych, preto musis vynalozit manipulaciu na inych ludi, aby si ich pritiahla, lebo prirodzene ich odpudzujes.
Co s tym chces urobit? Bud sa budes takto v tom placat nadalej a nasilne si ludi k sebe pritahovat. Alebo zacnes byt uprimna, budes mat okolo seba menej, ale kvalitnych vztahov. Vsetko mas vo svojich rukach.
mám pocit že sa s tým viac menej chváliš... " priamo viem zmanipulovať " ,
Myslim si, ze si mlada. Kazdy si zela byt oblubeny. Je to prirodzene. Mozno sa obavas sa otvorit, ze ta prestanu brat ludia naokolo taku, aka si. A tak sa "pretvarujes" a je to prirodzene, ze ludia reaguju na tvoju pretvarku a beru ta podla tvojho spravania. Mozno si inteligentna, preto ich vies doviest tam, kde chces.
A citis sa sama. Pretoze nedovolis, aby ludia mali teba, tvoju podstatu, ale len obraz, ktory im podavas. A nemusia ta mat radi ludia, ktorych chces, aby ta mali radi a pritom sa citis lepsie bez nich.
Bola by si mozno prekvapena, kolko ludi bojuje so svojou neistotou a preto manipuluje. Skus s zacat pomaly otvarat ludom, mozno najprv neznamym, ukazat im svoju povahu, nie vonkajsok, aby ta lubili. A potom aj k tymuz davnym znamym. Vsetko sa pomaly vyprofiluje. Nemaj strach z "neuspechu". Len od teba zalezi, co urobis v danom momente. Je jednoduche zit v zauzivanej scheme, ale skrupina sa da prelomit a nebudes sa citit osamela. Doveruj ludom, vsetci sme omylni 🙂 🍀❤️
To už hádam aj na diagnózu vyzerá. Či ..? 🤔
Autorka, kolko mas rokov a riesila si to niekedy s psychologom alebo psychiatrom? Nie som odbornik, no u byvaleho partnera su v rodine viacere diagnozy a tiez aj syn nieco zdedil. Skus si precitat o Aspergerovom syndrome a prejavy u dievcat, pripadne narcisticka porucha, alebo ine poruchy osobnosti a urcite vyhladaj odbornu pomoc. Lebo bude ta to nicit, ak to nebudes riesit. Drzim palce
" ...neexistuje že by ma niečo čokoľvek akákoľvek situácia prekvapila..."
"...jednoducho chcem a viem ovplyvniť minimálnou snahou aby si to mysleli..."
"...viem zmanipulovať, ovplyvniť ľudí..."
Otázka žiadna, prosba o radu žiadna, štylistika na úrovni teenagera, nad diakritikou a interpunkciou len zdvihnúť v údive obočie...
Len prázdne vystatovačné slová na verejnom diskusnom fóre, aká som ja manipulatívna mrcha.
No, pobavilo...
🙂
Vzdy potrebujeme konkretnu otazku? Nevieme "precitat" prosbu?

Otazku tu sice nevidim ziadnu, pride mi, ze si s tym spokojna, ale ak nie si a chces to zmenit, smer psycholog. Sama toto nevyriesis.