icon

Nemám kam ísť: Hľadám riešenie pre nás so synom

3. jún 2024

Ahojte, mam 22, 2 ročného syna a obrovský problém. Mam dieťa no nie s partnerom ktorým žijem ale maju nadštandardný vzťah no k veci. Vo vzťahu nám to neklape 2 roky bývame spolu a zvažujem, že odídem od neho no tu nastáva problém. Nemám kam ísť. Moja mama ma doma nechce, vraj už neznesie krik dieťaťa po našom odchode berie antidepresiva... bola som u nej 2 týždne pred nedávnom a už mi vyvolávala ze musela si ísť dať kvôli nám silnejšie lieky a ze viac nemám rátať ze prídem k nej na dlhšiu dobu. Chápem ze aj ja som bola nie najlepšia, mala som poporodnu depresiu ale ona ma vysmiala ze sa mam vzchopit a starať sa o dieťa. Neviem skade kam, strašne ma to trápi 😔 neviem ci mam zostať vo vzťahu kvôli bývaniu alebo čo....

martinkatinka
3. jún 2024

Krizove centrum.
A hlavne, urcite sa treba liecit.

syslik81
3. jún 2024

ak sa na vztahu s partnerom neda popracovat tak ti neostava nic ine len krizove centrum alebo vydrzat a setrit si na vlastny podnajom

januska12323
3. jún 2024

Ak sa dá ostať kde bývaš teraz tak ostaň, hľadaj prácu a potom sa odsťahuješ.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
nikdenikto
3. jún 2024

Dieťa môže ísť do jaslí a ty do práce, začať niečo šetriť. Je náročné nájsť si prácu kedy si stíhaš sama odniesť aj vyzdvihnúť dieťa, s týmto aspoň by ti vedela mama pomôcť? Napríklad vyzdvihnúť a chvíľku postrážiť

domkakvet
3. jún 2024

Najdi si pracu a potom sa odstahuj.