icon

Nesadla som si s kamarátmi môjho muža

5. feb 2022

Brali by ste to ako problém? Nie ze by sme sa neznášali. Ja proti nim nič nemam aj sa porozprávame ale to je asi tak všetko. V poslednom čase ma to dosť trápi. Ale nasilu to nejde. Vidíte to ako vážny problém? Núti vás partner chodiť všade s ním?

viestta
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
5. feb 2022

Pockat.... Núti? To sa aj da vo vztahu prekristove rany nútiť? Teba núti?

liusa82
5. feb 2022

To ako mysliš že nuti? ja napriklad tiež nemusim všetkých jeho kamarátov a že teda má ich riadne ja nie som ani velmi partičková že všade aby s nami lozili to neznášam kde sú dvaja treti nech sa nepchá slušne povedané.Ako raz za uhorsky rok to vydržim a idem aj s nimi.Ale tak akceptujem ich ked chce nech ide ale hlavne bezo mňa nemôžem zakazovať kamošov ktorých má dlhe roky

martinkatinka
5. feb 2022

A co s nimi akoze okrem pokecania mas robit? Tiez niektorych nemusim, ale ak chce, nech ide s nimi na pivo. Ja nemusim byt vsade 😆

amelie2017
5. feb 2022

Muz ma 2 najlepsich kamaratov. S jednym sme si sadli ako rit na serbel, v pohode si zavolame alebo napiseme aj sami, len tak. S druhym sa stretavame a bavime len, ked sme s muzom, teraz uz aj s detmi, s jeho zenou. Ked nahodou ostaneme sami dvaja, je to katastrofa, ale ani tak z mojej strany, ako z jeho. Ziadna snaha o rozhovor, vacsinou zacne riesit pracovne veci. Ako inak je to v pohode chlap, nemam mu co vycitat. A ked mi muz opisal jeho povahu, tak to aj chapem. Potom ma este jedneho, s ktorym sa za mlada bavil len sem tam v partii, pred 2 rokmi sme ich nahodou stretli aj s jeho manzelkou a dcerou a neskutocne sme si porozumeli. Pravidelne sa stretavame, organizujeme vylety. Ale to vsetko v ramci rodin. Ked je nejaka chlapska jazda, ide sam, nema ma preco nutit ist s nimi.

zero_hero
5. feb 2022

Ja manzelovych kamosov v podstate ani nepoznám, v živote som s nimi nebola na žiadnej akcii, maximálne čo sme sa stretli na ulici a prehodili par slov. Mne to nevadí a manželovi očividne tiež nie 😂

tosomja
5. feb 2022

Ja ani nepoznám jeho kamarátov 🤣🤣

petamich
5. feb 2022

tak muzovi kamarati zrovna nemusia byt soul-mates, to ale neznamena, ze raz za cas s nimi nejdem na pivo alebo na lyzovacku 🤷‍♀️ zasa do smrti sa predsa nebudeme segregovat a ja chodit s mojimi a on so svojimi, takze nie nikto ma nenuti ale pride mi normalne, ze ked idem s kamoskami a ich manzelmi na chatu, ide aj moj muz a naopak a castokrat ide bezo mna na to pivo a ja bez neho, nastastie obe strany mame celkom normalnych kamaratov, takze ani jeden z nas netrpi

marca12
5. feb 2022

Mne tiez nie vsetci jeho kamarati sedia,ale s kazdym sa viem porozpravat,zasrandovat a ideme dalej. Viac neriesim. Stretavame sa vacsinou cele rodiny a ked idu von len chlapi,tak nesedim pri nich. Neviem naco ta ma nutit chodit s nim. Nech si uzije kamosov. Ine by bolo,keby isli aj partnerky a ty jedina nie. Ale sediet jedina zena medzi chlapmi,hlupo by som sa citila ako nejaka stihacka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
6. feb 2022

že si si nesadla s jeho kamarátmi, to by nebol až taký problém, nemusíš si sadnúť s každým, ale nebliká ti kontrolka, že ťa k niečomu núti? To už prečo? Ja idem s partnerom niekam s jeho kamarátmi vtedy, kedy chcem ja