Nesadla som si s kamarátmi môjho muža
Brali by ste to ako problém? Nie ze by sme sa neznášali. Ja proti nim nič nemam aj sa porozprávame ale to je asi tak všetko. V poslednom čase ma to dosť trápi. Ale nasilu to nejde. Vidíte to ako vážny problém? Núti vás partner chodiť všade s ním?
Pockat.... Núti? To sa aj da vo vztahu prekristove rany nútiť? Teba núti?
To ako mysliš že nuti? ja napriklad tiež nemusim všetkých jeho kamarátov a že teda má ich riadne ja nie som ani velmi partičková že všade aby s nami lozili to neznášam kde sú dvaja treti nech sa nepchá slušne povedané.Ako raz za uhorsky rok to vydržim a idem aj s nimi.Ale tak akceptujem ich ked chce nech ide ale hlavne bezo mňa nemôžem zakazovať kamošov ktorých má dlhe roky
A co s nimi akoze okrem pokecania mas robit? Tiez niektorych nemusim, ale ak chce, nech ide s nimi na pivo. Ja nemusim byt vsade 😆
Muz ma 2 najlepsich kamaratov. S jednym sme si sadli ako rit na serbel, v pohode si zavolame alebo napiseme aj sami, len tak. S druhym sa stretavame a bavime len, ked sme s muzom, teraz uz aj s detmi, s jeho zenou. Ked nahodou ostaneme sami dvaja, je to katastrofa, ale ani tak z mojej strany, ako z jeho. Ziadna snaha o rozhovor, vacsinou zacne riesit pracovne veci. Ako inak je to v pohode chlap, nemam mu co vycitat. A ked mi muz opisal jeho povahu, tak to aj chapem. Potom ma este jedneho, s ktorym sa za mlada bavil len sem tam v partii, pred 2 rokmi sme ich nahodou stretli aj s jeho manzelkou a dcerou a neskutocne sme si porozumeli. Pravidelne sa stretavame, organizujeme vylety. Ale to vsetko v ramci rodin. Ked je nejaka chlapska jazda, ide sam, nema ma preco nutit ist s nimi.
Ja manzelovych kamosov v podstate ani nepoznám, v živote som s nimi nebola na žiadnej akcii, maximálne čo sme sa stretli na ulici a prehodili par slov. Mne to nevadí a manželovi očividne tiež nie 😂
Ja ani nepoznám jeho kamarátov 🤣🤣
tak muzovi kamarati zrovna nemusia byt soul-mates, to ale neznamena, ze raz za cas s nimi nejdem na pivo alebo na lyzovacku 🤷♀️ zasa do smrti sa predsa nebudeme segregovat a ja chodit s mojimi a on so svojimi, takze nie nikto ma nenuti ale pride mi normalne, ze ked idem s kamoskami a ich manzelmi na chatu, ide aj moj muz a naopak a castokrat ide bezo mna na to pivo a ja bez neho, nastastie obe strany mame celkom normalnych kamaratov, takze ani jeden z nas netrpi
Mne tiez nie vsetci jeho kamarati sedia,ale s kazdym sa viem porozpravat,zasrandovat a ideme dalej. Viac neriesim. Stretavame sa vacsinou cele rodiny a ked idu von len chlapi,tak nesedim pri nich. Neviem naco ta ma nutit chodit s nim. Nech si uzije kamosov. Ine by bolo,keby isli aj partnerky a ty jedina nie. Ale sediet jedina zena medzi chlapmi,hlupo by som sa citila ako nejaka stihacka.
že si si nesadla s jeho kamarátmi, to by nebol až taký problém, nemusíš si sadnúť s každým, ale nebliká ti kontrolka, že ťa k niečomu núti? To už prečo? Ja idem s partnerom niekam s jeho kamarátmi vtedy, kedy chcem ja