Nespokojnosť s partnerským poradenstvom
Ahojte, ženy, potrebujem súrne pomoc s diplomkou, je to jediná prekážka, kvôli ktorej stále nemám dokončenú školu 😕
Študujem psychológiu a moja diplomka je o nespokojnosti či výhradách voči manželskému/partnerskému poradenstvu/terapii. Hľadám niekoho, kto:
-spolu s partnerom/partnerkou vyhľadal kvôli partnerským problémom pomoc psychológa (v poradni alebo súkromník),
-už na to poradenstvo nechodí, je to ukončené,
-a bol/a s niečím ohľadom tej psychologickej služby nespokojný/á, má nejaké výhrady, vnímal/a nejaké nedostatky, niečo sa mu/jej nepáčilo a pod.
Takže potrebujem si vypočuť skúsenosti nie celkom spokojných klientov. Za záujemcom pricestujem kamkoľvek (SR, ČR) a na ľubovoľnom mieste mu/jej kúpim kávičku k rozhovoru 🙂 Rozhovor trvá najviac hodinku. Je len s jedným človekom z páru (takže už ani nemusia byť spolu), stačí, že ten jeden s tým poradenstvom jednoducho nebol spokojný.
Môj email je: mariagubova@gmail.com alebo 450167@mail.muni.cz. Na vyžiadanie môžem poslať podrobnejší letáčik, kde je opísaný výskum a je tam aj meno môjho školiteľa, je to zastrešené mojou katedtrou (študujem na Masarykovej univerzite v Brne).
ĎAKUJEM VOPRED a PROSÍM, veľmi prosím, ak to na niektorú z vás sedí alebo poznáte niekoho, na koho by to mohlo sedieť, ozvite sa mi! 🙏 Zaberie vám to chvíľku času, môžete tým prispieť k zmysluplnej veci a mne pomôžete k titulu! 🌷
@stepanka274 Áno, ako píšeš, určite mi aj takéto zdieľanie pomôže k tomu, aby som si vedela urobiť obraz, čo ľudia očakávajú, keď sa už odhodlajú vyhľadať pomoc. Veľká vďaka aj za takéto krátke zdieľanie, aj keď si tam bola len sama. 🙂

@majkagu Ahoj Majka, ja mám len svoju osobnú skúsenosť s psychologičkou, nebola som aj s manželom. Nebola som spokojná vo vzťahu, chcela som poradiť, vypočuť, vyrozprávať sa niekomu nezainteresovanému. A psychologička sa ma spýtala po mojom výleve otázku, či mi to takto vyhovuje. Odpovedala som, že nie a preto som sem prišla a ona mi odpovedala, že ona mi poradiť konkrétne nevie ale nech sa radšej rozvediem keď nie som spokojná. Zarazilo ma to, nepýtala sa či sa chcem rozviesť, nekládla mi žiadne otázky, ktorými by zisťovala koreň problému. No bola som veľmi sklamaná. Tak ma odradila od akejkoľvek ďalšej návštevy psychologa a pritom mám rada pschologické články, analýzy osobnosti atď.
Píšem túto moju krátku skúsenosť, zrejme ti veľmi nepomôžem, ale myslím že trochu prispejem k tomu, aby si vedela čo klienti od návštevy psychologa očakávajú.
Držím palce!