icon

Nezodpovedná babka

5. aug 2022

Ahojte, ako by ste riesili, keby vam prišla babka strazit dieta a za vasej nepritomnosti, by si bez povolenia dvojrocne dieta vzala do ineho mesta v aute bez autosedacky, lebo tam silou mocou chcela ist? Ďakujem

Strana
z5
pribinak
5. aug 2022

Bez povolenia? Keď dám mame strážiť dieťa tak neočakávam aby mi volala že či môže ísť tam alebo hentam
Proste si robia program

Ale požiadala by som ju, aby používala autosedacku. Ak nema, kúpila by som nejakú z 2. ruky
Vysvetlila že je to predpis a prečo je to dôležité pre bezpečnosť dieťaťa

heleninamama
5. aug 2022

U mamy by mi to nevadilo, ale svokru by som ihneď anonymne ohovorila na internete. 😂 😂 😂

bbebe
5. aug 2022

@pribinak nemyslis vazne tu prvu cast. ja by som sa brutal nasrala. nech strazi doma a hotovo. normalne by ma porazilo

veronikaszabova
5. aug 2022

To, ze vzala "bez povolenia", by mi nevadilo... Vadilo by mi, ze sli bez autosedacky

karhu
5. aug 2022

@pribinak ..tak ale zase vziať dieťa do iného mesta bez toho aby upovedomila matku...? Stačilo zavolať, sms.. a autosedačku doma tiež určite majú, stačilo povedať.

lily14
5. aug 2022

Bez autosedačky? Uff bol by cirkus

natalala
5. aug 2022

Ak by mi dala vediet alebo sa spytala ci moze vziat, tak je to OK, ale bez autosedacky by som v zivote svoje dieta nedala do zidneho auta. Ak toto cele spravila poza tvpj chrbat, tak by som viac dieta s nou bez dozoru nenechala kym nebude uz velke. A teda sa divim matkam, kt by nevadilo, ze nevedia kde maju dieta 🤦🏼‍♀️ Ak by sa nahodou nieco stalo, tak ani nevies kde je.

pribinak
5. aug 2022

@bbebe prečo? Moja mama keď strážila môjho syna, robila si s ním program aký chcela
Nepotrebujem aby má neustále informovala. Buď jej dôverujem a viem že sa postará, alebo tam dieťa na stráženie nedávam a zabezpečím si niekoho iného

Toto je vec dôvery a nie nejakého povolenia

kaktusik007
5. aug 2022

to ze isla mimo mesta by mi nevadilo az tak, ma sa postarat, ak sa bude starat o 30 km dalej s inou dochodkynou na kave a moje dieta bude v pohode, neriesila by som. Co by som riesila a z coho by bol cirkus jak hrom je ta autosedacka, teda ze boli bez. Toto by bolo cez ciaru.

autor
5. aug 2022

@heleninamama samozrejme ze by mi to vadilo aj u mamy, ved ide o bezpecnost dietata snad, tu ide o to, ze ohrozila zivot mojhi dietata, aj ked vie, ze bez autosedacky sa jazdit nema a aj tak to urobila, lebo silou mocou isla niekam, kam som povedala ze chodit nema v ten den

autor
5. aug 2022

@veronikaszabova ano, ta autosedacka ma na tom serie najviac, ze ohrozuje vedome moje dieta na zivote svojum nezodpovednym spravanim

autor
5. aug 2022

@karhu no najviac ma hneva ta autosedacka, kedze to vnimam ze vedome ohrozila zivot mojho dietata ….

autor
5. aug 2022

@lily14 ved to, ze ohrozila zivot mojho dietata, vedome a stratila moju doveru

autor
5. aug 2022

@natalala presne, teraz keby sa nieco stalo, tak by sa ma pytali ako som mohla nevediet kde mam dieta a este bez autosedacky to ma najviac stve, ze ohrozila jeho zivot, ja teda maleho nikdy by som bez autosedacky neviezla, co ona vie a ajtak toto vedome urobila poza moj chrbat

sense
5. aug 2022

To ze šla niekam s dieťaťom by mi nevadilo, co sa týka sedačky by som jej povedala ze porušuje predpisy Zaobstaral a by som do jej auta sedačku, kvôli bezpečnosti.
Ak by to nepomohlo, by som ju viac o stráženie neziadala

tosomja
5. aug 2022

Že bez povolenia. Tak čo majú sedieť doma? Celý deň?
Ale už by som nedala strážiť, nie kvôli tomu, že išlo niekde, ale pre nezodpovednú jazdu. A bolo by mi jedno, či mama, sestra, svokra, muž...nikomu kto sa pokúsi ohroziť moje dieťa. Ani do taxíka nesadnem na 5 minút, nie to do iného mesta bez sedačky.

autor
5. aug 2022

@kaktusik007 ved to, pre mna ta autosedacka je tiez cez ciaru, a teda uz sa jej budem bat dieta zverit samotne bez mojej pritomnosti samozrejme po tomto

autor
5. aug 2022

@tosomja presne tak, ja nesadnem nikam bez autosedacky s nim a samozrejme je mi jedno, ci to spravila svokra, mama, vadilo by mi to rovnako, mamu by som zhukala este viac ako svokru urcite …. Vadi mi ze ohrozila moje dieta na zivote a to este kvoli nejakemu svojmu zaujmu ….

miskakyska
5. aug 2022

.... mne nikto,nikdy nemal oštaru s mojimi deťmi,vždy som sa zariadila tak,aby som nikoho neotravovala.... zariaďte sa aj vy tak a nebude Vám nikto dvíhať tlak...

natalala
5. aug 2022

Ja uplne chapem, ze si nahnevana, podla mna absolutne opravnene. Este tak maximalne keby isla s dietatom kratku vzdialenost a niekto iny by ho aspon drzal, ale teda mimo mesta bez sedacky a sama a este som aj citala, ze si jej to explicitne povedala, ze si neprajes aby tam dieta brala a ona to spravila aj napriek tomu poza tvoj chrbat. Toto by pre mna naozaj bola taka vec, ze proste dieta jej uz nenecham a hotovo. Radsej s nejakou opatrovatelkou, kt ta bude respektovat a taketo veci si nedovoli.

elizabet173
5. aug 2022
autor
5. aug 2022

@natalala takto presne to vnimam ja …. Najhorsie ze svokra sa este tvari vsak ona isla opatrne a nechape tu pountu, ze toto sa nerobi po vyslovenom zakaze, poza chrbat a este bez autosedacky a este vyhovorka ze ona isla opatrne, ved mohol ist neopatrne niekto iny predsa

lienka.7
5. aug 2022

Bez autosedacky???? A to mala sedela kde???
A 2.rocne dieta chce ísť silou mocou do iného mesta? Toto je joke dňa 🤣🤣🤣
Snad babka si potrebova daco vybaviť nie?
Odhliadnuc od vsetkeho, vynadala by som hocikomu... a viac mu dieta nezverila strážiť. Ked nema rozum

natalala
Autor odpoveď zmazal
autor
5. aug 2022

@lienka.7 maly sedel vzadu, zapasany akoze, no nervy mam neskutocne uz len, ked to pisem ….

amelie2017
5. aug 2022

Svokra casto strazi 4 rocnu, ani nie strazi, len je snou, lebo obe chcu. Bez auta mozu ist kam chcu, kedy chcu. Ale ak chce ist niekam autom, tak nam to oznami a teda nie sme 2 krat nadseni, lebo vieme, ako soferuje. A naposledy s nou bola len vo vedlajsom meste, ale dcera nam vyzvonila, ze jej nemohla zapnut pasy na sedacke, tak sla s rozopnutou. Muz ju velmi zhukal. Viac ako ja. Ja som predychavala. Takze nejde len o to, ci svokra ci mama. Aj muzovi by som nalozila, keby zobral dieta bez sedacky

natalala
5. aug 2022

Ani s nou nediskutuj, len by som jej povedala, ze sa to stalo poslednykrat a hotovo. Maleho by som jej uz nenechala.

autor
5. aug 2022

@natalala ano, už jej ho nedam, najhorsie ze ona urcite zacne pred muzom plakat a hrat mu na city, ked toto spravim …..

autor
5. aug 2022

@amelie2017 Ved to, te keby som o tom informovana nepoviem, ale toto poza chrbat a este takto nebezpecne a nezodpovedne a este sa svokra tvari, ze vsak ona išla opatrno

deti95060810
5. aug 2022

to by nevadilo, len tú sedačku mohla mať...

Strana
z5