icon

Niečo zvláštne v živote

andy48
22. jan 2023

Ahojte.
Mám takú depku a veľmi ťažkú chvíľu v živote.
Ani som neprišla sa tu poradiť.
Skôr opýtať sa vás, postretlo vás v živote niečo nečakané, niečo čo by vám nenapadlo že sa stane a zmenilo vám to situáciu?
A ako zmenilo?
Alebo niekomu blízkemu, v rodine...
Iba potrebujem si asi vypočuť (prečítať) príbehy iných...
Ďakujem

salamistka
22. jan 2023

@andy48 každý deň sa niečo udeje, väčšinou to čo nečakám, chvíľu sa z toho snažím spamätať a potom príde ďalšia udalosť/situácia/problém a ten predtým upadne do zabudnutia a tak stále dookola...taký je život, kde-tu okamihy šťastia, ale inak hlavne strasti 🌻

marianarem
22. jan 2023

@andy48 No viackrat sa mi to stalo, len vacsinou to necakane nebolo na prvy pohlad pozitivne, bola to nejaka necakana rana a potom kriza . Ale napokon to vzdy viedlo k pozitivnej zmene.
Ale predsa, uplne necakane a pozitivne boli dva moje vztahy. Jedneho priatela som spoznala na ulici. Proste to prislo z nicoho nic, isla som po ulici, on tam stal, zbadala som ho, nieco sa vo mne pohlo, pozreli sme sa na seba, dali do reci. A bol z toho pekny 2rocny vztah. Ked tento vztah skoncil, vzapati mi do zivota vstupil terajsi manzel. To bolo zase necakane v tom, ze som pri nom velmi rychlo citila taku blizkost duse, ako nikdy s nikym, myslela som si, ze je to len v knihach alebo u inych ludi, ale u seba som si to nevedela predstavit. Doteraz sa cudujem, ze sa mi to naozaj stalo 🙂

ivangeline
22. jan 2023

Dieta? :D

ninka297
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
22. jan 2023

@andy48 ja len, že január je najdepresívnejší mesiac v roku. Drž sa ♥️. Mne zmenil život môj manžel, vytrhol ma zo začínajúcich depresií na dlhý čas. Teraz mám také fázy, ale viem s tým už pracovať.

eva8
22. jan 2023

Sklamanie sa vo veľmi blízkom človeku (nie partner), nevedela som sa s tým vyrovnať a nevedela ako ďalej, akoby som stratila zmysel zivota

babulkomale
22. jan 2023

@andy48 mne sa furt deju necakane veci, odkedy mam deti 😃 tolko stresov a sokov som nemala dovtedy, resp.tie co sa tykali len mna som davala lahsie aj ked sa jednalo o ohrozenie zivota.

olimuc
22. jan 2023

Veľakrát, začalo to jediným rozhodnutím, keď som vďaka intuícii ušla hrobarovi z lopaty a aj keď lekári okolo mna behali ako šialení, ja som vedela, že vsetko dobre dopadne, len som im to nemala ako povedať. Moje rozhodnutia pripadajú okrem jedného človeka šialene a neuvážene, ale iba jedna osoba so mnou prežila vsetky “divne” situácie takze nikdy nepochybuje o tom, čo robím.

savanna
22. jan 2023

Na toto ja velmi neverim, ze len tak pride nejaky zazrak a vsetko sa otoci samo k lepsiemu. Viem, ze niekto to tak ma, ale mne sa v zivote dobre veci nikdy sami od seba nediali a ani nedeju. Za vsetkym vzdy bolo kopec driny, potu a slz, a je to tak doteraz. Tym ta nechcem demotivovat, skor chcem poukazat na to, ze vzdy je lepsie trpezlivo na sebe pracovat ako spoliehat sa na zazrak, ktory nemusi nikdy prist.

madeline1
22. jan 2023

@andy48 deju sa aj negativne veci, to je normalne...skus to vziat s nadhladom a byt silnejsia

janne318
22. jan 2023

@andy48 Smútok, úzkosť, depresie,... sú to stavy mysle. Rovnako ako radosť, nadšenie. S tými pocitmi sa stretáva každý. Ide o to - nepodľahnúť negatívnym pocitom, prijať nepríjemné nečakané udalosti ako súčasť života, ako niečo, čo Ťa posunie vpred. Všetko sa deje pre niečo. Aj to zlé. Náhody neexistujú.
Chcela si sa podeliť o príbeh. Ak choroba človeka pripraví o všetko to, čo bolo zmyslom jeho života, ak ho vylúči zo spoločnosti, z kolektívu v práci, ak sa stane z "niekoho" odrazu "nikto" a navyše vie, že nič už nebude také, ako predtým - je to zlé. Veľmi zlé. Avšak potom si uvedomí, aké má šťastie, že vôbec žije. A že kým žije, tak svoj zvyšok života nepremrhá tým, že bude s depresiou sedieť v kúte. Jedny dvere sa síce zavreli, no otvorili sa iné. Ide o to, či ostaneš stáť a dívať sa bezradne na tie zavreté dvere, alebo či vykročíš vpred tými otvorenými. Držím Ti palce. Neboj, zvládneš to. 🍀🍀🍀

eva8
22. jan 2023

@janne318 ďakujem ♥️ Tvoj príbeh bol aj pre mna

eva8
22. jan 2023

@andy48 a tebe ďakujem za otvorenie tejto témy 🌹🍀🍀🍀

eva8
23. jan 2023

@savanna mne sa zázraky dejú. Tie stretnutia, ani túto tému, v ktorej som našla slova presne pre mňa, nepovažujem za náhody.
Ale viem, ako to myslíš 💚

andy48
autor
23. jan 2023

@eva8 ❤️❤️❤️

andy48
autor
23. jan 2023

@eva8 ❤️

eva8
23. jan 2023

@andy48 ♥️♥️♥️