Niečo zvláštne v živote
Ahojte.
Mám takú depku a veľmi ťažkú chvíľu v živote.
Ani som neprišla sa tu poradiť.
Skôr opýtať sa vás, postretlo vás v živote niečo nečakané, niečo čo by vám nenapadlo že sa stane a zmenilo vám to situáciu?
A ako zmenilo?
Alebo niekomu blízkemu, v rodine...
Iba potrebujem si asi vypočuť (prečítať) príbehy iných...
Ďakujem
@andy48 No viackrat sa mi to stalo, len vacsinou to necakane nebolo na prvy pohlad pozitivne, bola to nejaka necakana rana a potom kriza . Ale napokon to vzdy viedlo k pozitivnej zmene.
Ale predsa, uplne necakane a pozitivne boli dva moje vztahy. Jedneho priatela som spoznala na ulici. Proste to prislo z nicoho nic, isla som po ulici, on tam stal, zbadala som ho, nieco sa vo mne pohlo, pozreli sme sa na seba, dali do reci. A bol z toho pekny 2rocny vztah. Ked tento vztah skoncil, vzapati mi do zivota vstupil terajsi manzel. To bolo zase necakane v tom, ze som pri nom velmi rychlo citila taku blizkost duse, ako nikdy s nikym, myslela som si, ze je to len v knihach alebo u inych ludi, ale u seba som si to nevedela predstavit. Doteraz sa cudujem, ze sa mi to naozaj stalo 🙂
Dieta? :D
Sklamanie sa vo veľmi blízkom človeku (nie partner), nevedela som sa s tým vyrovnať a nevedela ako ďalej, akoby som stratila zmysel zivota
@andy48 mne sa furt deju necakane veci, odkedy mam deti 😃 tolko stresov a sokov som nemala dovtedy, resp.tie co sa tykali len mna som davala lahsie aj ked sa jednalo o ohrozenie zivota.
Veľakrát, začalo to jediným rozhodnutím, keď som vďaka intuícii ušla hrobarovi z lopaty a aj keď lekári okolo mna behali ako šialení, ja som vedela, že vsetko dobre dopadne, len som im to nemala ako povedať. Moje rozhodnutia pripadajú okrem jedného človeka šialene a neuvážene, ale iba jedna osoba so mnou prežila vsetky “divne” situácie takze nikdy nepochybuje o tom, čo robím.
Na toto ja velmi neverim, ze len tak pride nejaky zazrak a vsetko sa otoci samo k lepsiemu. Viem, ze niekto to tak ma, ale mne sa v zivote dobre veci nikdy sami od seba nediali a ani nedeju. Za vsetkym vzdy bolo kopec driny, potu a slz, a je to tak doteraz. Tym ta nechcem demotivovat, skor chcem poukazat na to, ze vzdy je lepsie trpezlivo na sebe pracovat ako spoliehat sa na zazrak, ktory nemusi nikdy prist.
@andy48 Smútok, úzkosť, depresie,... sú to stavy mysle. Rovnako ako radosť, nadšenie. S tými pocitmi sa stretáva každý. Ide o to - nepodľahnúť negatívnym pocitom, prijať nepríjemné nečakané udalosti ako súčasť života, ako niečo, čo Ťa posunie vpred. Všetko sa deje pre niečo. Aj to zlé. Náhody neexistujú.
Chcela si sa podeliť o príbeh. Ak choroba človeka pripraví o všetko to, čo bolo zmyslom jeho života, ak ho vylúči zo spoločnosti, z kolektívu v práci, ak sa stane z "niekoho" odrazu "nikto" a navyše vie, že nič už nebude také, ako predtým - je to zlé. Veľmi zlé. Avšak potom si uvedomí, aké má šťastie, že vôbec žije. A že kým žije, tak svoj zvyšok života nepremrhá tým, že bude s depresiou sedieť v kúte. Jedny dvere sa síce zavreli, no otvorili sa iné. Ide o to, či ostaneš stáť a dívať sa bezradne na tie zavreté dvere, alebo či vykročíš vpred tými otvorenými. Držím Ti palce. Neboj, zvládneš to. 🍀🍀🍀

@andy48 každý deň sa niečo udeje, väčšinou to čo nečakám, chvíľu sa z toho snažím spamätať a potom príde ďalšia udalosť/situácia/problém a ten predtým upadne do zabudnutia a tak stále dookola...taký je život, kde-tu okamihy šťastia, ale inak hlavne strasti 🌻