Odchod od manžela a od deti
Tie, ktoré ste našli odvahu, z jedného dňa na druhý sa zbalili s deckami a odišli.alebi ste to dlhšie plánovali? Kedy ste usúdili že je čas?ked ste boli dostatočne zabezpečené, alebo ste mali možnosť ísť k niekomu, kto vám pomôže...
Som vyčerpaná., nasrata. Viem ze mam teraz horúce myšlienky. Ale ja už nevládzem žiť v tomto otrocizme.
Som psychicky tyrana, manžel na mňa série... Nevládzem
Tiež som to tak pochopila
@solange7
@sickynickyobsadene inak takymto zenam nieje pomoci. Uz len podla tej otazky zabezpecenia atd. Maximalne sa tu dozvieme co jej muz robi a nakonoec aj tak neodide. Klasika. Plytvanie energiou, ak bude chciet niekto nieco poradit.
Samozrejme nebagatelizujem formy domaceho nasilia, len skratka pragmaticky konstatujem, ze 90% podobnych tem k nicomu nesmeruje.
Ahoj ja tento problém nemám ale ak je to také zlé možno nejaké azyl centrum ak nemáš napr prácu, peniaze na prenájom, možno iné dočasné bývanie,a čo rozvod ak je manželstvo zlé. Myslím si, že je lepšie si všetko dopredu premyslieť, zabezpečiť ak máš takú možnosť.
Týraná žena nemá odvahu odísť, bohužiaľ v 90 % prípadoch to tak je
mozes viac napisat o tvojom probleme? lebo ak na teba serie, tak to je jedna vec a ak ta tyra druha
NEODISLA SOM.
Som 7r. Vydata a mame dve deti.Trvalo to od zaciatku az do teraz.Od teraz to uz tak NEBUDE.Doma ma nezaujima, je pre mna ako vzduch.Uplne ho ignorujem,alebo sa otacam chrbtom.Nedivam sa mu do tvare ked nieco rozprava.Divam sa dalej na TV.Konecne mam upratane,deticky spokojne,dni su bez jedinej hadky a bitky.Uz k nej nedojde pretoze sa nema kym vynervacit.Rozkazy,komandovanie,vypocuvanie,nadavky,trieskanie nabytkom..neposluchnem,nepocuvam,nezapajam sa aninjednym slovom,neprichadzam za nim.Nech nadava,nech si devastuje,nech komanduje.NESPIM S NIM,ked pride povedat prepac poviem uvidime ako bude dalej.Ked ma chce pobozkat poviem nechcem.Ak je kludny a pyta sa NORMALNE na dolezite veci odpoviem,vzapati sa uz rozrosprava a zacina ako obvykle..cize po druhej vete uz odchadzam k detickam a neodpovedam
som kludna,pekna,stastna,vyrovnana.Momentalne tonaplno praktizujem tyzden a zatial je z toho mimo.Do koca som prvy krat v zivote od neho pocula aha prepac,jasne jasne idem...a podobne.Proste 1% sa u neho prejavuje normalne spravanie.Ohladom jeho ,,nespokojnosti,, so mnou a s detmi som okamzite poprosila obidvoch svokrovcov ze sa on nesmie s NIMI rozpravat v ziadnom pripade o mne a o detoch kedze hlavnou pricinou su oni.Neviem ci si ho aspon na zaciatku milovala.Ja hej takze viem ze sa musi zmenit,aby sme mohli byt uz po zvysok zivota zamilovany.Deti vedia ze ocko bebe.V podsate oni robia presne to iste.Ze si ho prirodzene nevsimaju.Vzdy ked sme sa hadali tak sme sa im chodili ospravedlnovat.to som si vydupala.On je teraz ovela viac s nimi.Ja sa do neho nestaram takze vyzera byt odychnutybspokojny a zacina sa chyat do roboty.On 1000 x krat vie ze je zly.1000 krat sme to riesili.Ale nikdy sa to nezmenilo.Lebo som mu to odpustala,tolerovala.Ale uz je tomu koniec lebo sa to odrazilo na nasom zdravi,on ,ja ,deti.Velmi som si poplakala lebo som sa aj zlakla.Chcem aby deti uz nikdy nemali zachvaty zurivosti,ktore na nich chodia tak casto a z nicoho nic.Je to velmi vazne.Tiez sa to ukludnuje pretoze aj ja som kludna a vzdy sedim pri nich alebo ich zoberiem na ruky,skutocne odvediem pozornost alebo premiestnime sa na chodbu..idem volat aj lekarovi aby som sa uistila ci to dobre zvladam a ci to za chvilu odoznie.Inak maju super vztah,pretoze JA som dobra.A ani muz nieje zly.Akurat ma problem s nervami, a so zachvatmi a zlu vlastnost od zlych ludi,zlu minulost.A zlu celu rodinu manzelov na svoje manzelky.

Tak si tyrana, alebo na teba manzel serie?
Mimochodom, nadpis som pochopila tak, ze chces odist od manzela aj od deti.