icon

Oľutovali ste, že ste sa (ne)rozviedli?

5. sep 2025

Ahojte,
je tu niekto, kto dlho seriózne zvažoval rozvod a nakoniec sa pre neho nerozhodol a ľutuje to? A naopak niekto, kto sa rozviedol a ľutuje to? Ako ste na tom dnes? Prečo by ste zmenili alebo naopak nezmenili svoje rozhodnutie? Zmenilo sa niečo vo vašich vzťahoch?

leveta
5. sep 2025

Nepoznám žiadnu ženu čo ľutuje, že sa rozviedla.
A to ich poznám teda viac než dosť.
Ja som raz rozvedená, a teda ľutujem jedine, že som sa na to nevysrala skôr.

anonym_6882d0
5. sep 2025

Taktiež jedine ,co ľutujem je, ze som sa nerozviedla skôr.

anonym_e1a094
5. sep 2025

@anonym_autor chcela som rozvod, nerozviedli sme sa a neľutujem to. Ale to je výsledok práce z oboch strán, že sme šťastní.

lindous
5. sep 2025

Poznám jeden pár, ktorý sa pár rokov po rozvode znova zosobášil.... a mnoho takých, ktorí ľutujú, že to tak dlho naťahovali...

marianarem
5. sep 2025

@anonym_autor Poznam zopar chlapov, ktori zacali svojej zene zahybat, co nakoniec viedlo k rozvodu a spatne to veru lutovali.

anonym_90561f
5. sep 2025
@anonym_e1a094

@anonym_autor chcela som rozvod, nerozviedli sme sa a neľutujem to. Ale to je výsledok práce z oboch strán, že sme šťastní.

@anonym_e1a094 Presne to isté u mna

sfet
6. sep 2025
@anonym_e1a094

@anonym_e1a094 tak nejako aj u nás. Dufam, že to vydrží.

zuzitka1004
6. sep 2025

@anonym_autor som rozvedená a aj keď som do poslednej chvíle mala strach, ze čo ak to nezvládnem, neoľutovala som ani sekundu. Prišla len veľká úľava 😊

cacianka
6. sep 2025

Neľutujem že som sa snažila, dávala šance, ľutujem že som to vydržala príliš dlho.
Ľutujem že k rozvodu došlo, neľutujem lebo viem preco6

simona20201309
6. sep 2025
@cacianka

Neľutujem že som sa snažila, dávala šance, ľutujem že som to vydržala príliš dlho.
Ľutujem že k rozvodu došlo, neľutujem lebo viem preco6

@cacianka ??? Nelutujes ci lutujes?

simona20201309
6. sep 2025

@anonym_autor ja som lutovala veľmi dlho a trvalo mi roky vyrovnať sa s tým. Dnes už viem že som nemala na výber. Aj po rokoch ho zdialky sledujem a teším sa ze sa ma dobre. (S jeho rodinou sme v kontakte do dnes)

nelabe
6. sep 2025

@anonym_autor mali sme dcéru a urobila som absolútne všetko aby sme ostali spolu ...mám čisté svedomie a dnes som šťastná že mám po boku človeka ktorý si nás nesmierne váži...

cacianka
6. sep 2025
@simona20201309

@cacianka ??? Nelutujes ci lutujes?

@simona20201309 porozmýšľaj

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
pljanka
7. sep 2025

@anonym_autor tiez sa pridavam do skupiny, mala som sa rozviest skor 🤗 alebo vibec nevydavat

deniska010101
9. sep 2025

@anonym_autor Ľutujem že som to rozhodnutie nespravila skôr.

emuska30
10. sep 2025

Ľutujem jedine ...ze som to nespravila keď mi prvý krát v hlave prišla ta myšlienka...už by bolo parádne....ešte som vydržala 5rokov ....2x žiadost o rozvod...vždy len v počítači napísaná....a 3 tiu som podala....bolo to ťažké....ale ten kľud potom......

anonym_4d19c1
10. sep 2025

@anonym_autor nebola som vydata, po rokoch dakujem expartnerovi, ze sa vyparil, ja by som ticho trpela
Teraz mi je lepsie a som tam v zivote, kde s nim by som sa nikdy nedostala