icon

Otec ma uráža pred synom

29. apr 2025

Dobrý deň, je toto normálne? Môj Otec mi často nadáva pred mojim synom do blbých, neschopných, že som bláznivá, chorá na hlavu ... budem mať 40 rokov, syn má 13. Má dedka rád, aj ja mám rada svojho otca no nepáči sa mi ako ma uráža pred synom. Syn ma potom nepočúva, čo povie dedo poslúchne čo poviem ja jedným uchom dnu druhým von, ak vôbec. Syn je ZŤP ( ADHD, čiastočný autizmus), viem, že tomu nerozumie ... no keď sa takéto niečo stane zastane si dedka.
Chcela by som sa so synom odsťahovať no nie je to jednoduché, z finančných dôvodov. Na byt prispievam, robím bežné nákupy domov.

micusa2222
29. apr 2025

veľmi sprostý otec...

0silvia0
29. apr 2025

Nie, nie je to ok

enka81
29. apr 2025

Často tu bývajú prispevky, kedy sa ženám nepáči správanie okolia voči nim, ale neriešia to inak, ako hľadaním pomoci na koňovi. Skúsila si mu to medzi 4 očami povedať, že sa ti to nepáči? Keďže ho máš rada aj ty, tak asi nie je tak zlý, možno je hulvát, ktorý si neuvedomuje silu slov. Ak mu neprekáža, ze žijete u neho, skús si najskôr s ním sadnúť a povedať mu, že to zle vplýva na jeho vnuka a aj na teba. Ak mu prekáža, že s nim zijete, tak potom je problém niekde inde a ty budes musiet vyriesit svoju financnu situaciu a odísť. Každopádne s nim najskor hoď reč o jeho nevhodnom spravani, je to chlap a vela z nich si takéto veci ani neuvedomujú.

xronus
29. apr 2025

Úprimný otvorený rozhovor, cez slzy, zaťaté zuby a pekne od srdca...

anketkarka
29. apr 2025

Kde je otec dieťaťa? Skúšala by som si dať inzerát a hľadala mamičku s podobným osudom, nejaký podnájom. Hľadala by som inú možnost bývania, ktorú by si finančne zvládla. Ja verím, že keď budeš veľmi chcieť, tak sa podararí. Držím palce, lebo on sa nezmení a synovi takýto mužský vzor netreba každodenne stretávať.

sova7
29. apr 2025

Syn tomu rozumie. Nie je hlupák. Autisti sú strašné citlivý a vnímavý. On ak aj nie slová vníma atmosféru medzi vami pocity. A nerobí mu to dobre. Otec ta odmieta syn to opakuje. Aj s autistom je možné komunikovať. Vysvetliť mu veci. Len treba nájsť spôsob a naučiť sa jeho jazyk. Ak si s otcom už hovorila pokojne mu vysvetlila svoje pocity povedala mu že takéto útoky si neprajes a opýtala sa čo mu vadí prípadne to vie a aj tak to robí lebo to potrebuje robiť zle bolo by asi lepšie zacat si chystať život len ty a syn. A zapojila do toho aj otca dieťaťa.

bielasovicka
1. máj 2025

Mňa skôr zarazilo ze máš 40 a bývaš u otca