Otec nemá záujem o dieťa. Ako mu to vysvetliť?
Ahoj baby. Je nas tu isto viac takych, co ostali s drobcekmi bez otca. Ten nas videl malu ked mala tyzden a odvtedy nema o nas absolutne zaujem. Este je malicka ale ako jej to vysvetlit jemne a aby to pochopila ak sa jedneho dna zacne pytat? Mate pripadne aj skusenost?
Dakujem
Pozri, dcerka je velmi malicka, kym dosiahne vek, kedy toto zacne riesit, mozno uz budes tvorit rodinu s niekym inym, kto jej otca nahradi
Ak sa bojis, ze to nebudes dcere vediet dostatocne citlivo a zrozumitelne poradit, mozes si pytat radu napr od detskeho psychologa - to je ich praca
Okrem toho, vela zavisi napr aj od toho ci ma napr dedka, ktory zastupi aspon ciastocne vzor muza v rodine
@kikush1811 este je zavcasu riesit taketo veci. Dcerka je malinka, a mozno si najdes aj noveho partnera. Takze to by som si hlavu nelamala teraz nad tym. Moj ma 13 rokov, otca vidi raz za par rokov a zatial sa nepytal, preco spolu nezijeme.
@kikush1811 ja som riesila kedysi toto iste a strasne som sa bala dcerka mala vtedy tri mesiace 🙂 k vyrastla ma teraz 6 rokov a pred Vianocami sme jej to uz s novym ockom povedali. Ani to neriesila ;) neboj sa vsetko pride v pravy cas a uvidis aka bude situácia 🙂
@kikush1811 Takze takto to dopadlo?! Ale lepsie Ti bude samej, nez s mamkinym maznacikom. A raz pride ten "pravy". Mas poriesene vyzivne, atd.?

@kikush1811 za prve - tvoje dieta ma 2 mesiace... cize tak skoro sa pytat nebude 🙂
za druhe - iny model rodiny, ako ty a ona, poznat nebude, pre nu to bude normalne takto ako to je.
za tretie - neries problemy ktore nie su -- toto by asi malo byt ako bod NULA, pretoze je to uplne to TOP -- riesis problem ktory nastane (ak nastane) o niekolko ROKOV --- fakt je hlupost riesit co sa stane ak....
za stvrte -- dieta je male, ale nie je sproste -- cize tu plati jedine -- pravdu, nic ine nez pravdu a opat pravdu. V medziach rozumoveho chapania dietata, ktoremu je ta pravda hovorena.
cize --- ak odisiel, odstahoval sa on --- tak normalne takto natvrdo -- tatino sa odstahoval, nechcel s nami byvat, rozhodol sa ze s nami zit nebude a bude byvat inde. Na otazku preco??? treba odpovedat pravdivo --- ak nevies, tak povies neviem, prsote to urobil milacik.... rozhodol sa odist a my jeho rozhodnutie musime akceptovat.
ak si odisla ty -- rovnako, prestahovali sme sa tam a tam pretoze s tatinom sme uz nemohli byvat, lebo to a to... alebo proste akykolvek iny dovod, ale PRAVDIVY.
a preco sa o nu nezaujima???
vies na to odpvoed? nevies.... tak jej musis povedat ze to nevies, preco sa on o nu nezaujima, ze zial je to tak, ze niektori otcovia sa o svoje deti nezaujimaju.... ale ze ma teba a (babku, dedka, tetu, krsnu) a vy vsetci ju velmi lubite.
krute???
mozno ano, ale deti su uzasne. .. vedia spracovat aj taketo informacie, vedia sa s tym naucit zit a bude to pre ne prirodzene.....
len hovorim - nesmies KLAMAT. a nesmies kydat na jej otca... lebo pride puberta a moze sa ti to kruto vypomstit.
takze hlavu hore a koncim opat s radou cislo nula --- neries problem ktory este nie je.