Otec nerešpektuje súkromie 18-ročnej dcéry
Ahojte, mam už 18, byvam len s otcom, mam zvlášť izbu, no zistila som že mi otec velmi pravdepodobne chodi do vecí… konkretne medzi spodné prádlo - vysvetlim. Už niekolkokrat sa stalo že som si pamätala ze som mala na vrchu červene nohavičky (napr. ráno) ale ked som sa pozrela večer(ked som nebola doma) mala som hore modré alebo jednoducho zmeny v šuflíku som videla . A ano pytala som sa otca ci mi nebol v izbe 2x a vzdy povedak ze nie, skusila som teda nechat rano suflik pootvoreny trocha a vecer ked som prisla bol zatvoreny, potom som skusila dat na vrch tričko a zakryla slm teda všetko pod tym a večer som videla ze nebolo zakryte cele, proste viem ze s tym niekto niečo robil a jediny kto može je otec ale vravi ze tam nebol…. neviem co si mysliet co robit nechcem to zatial nikomu blizkemu hovorit a robit z otca uchyla no mam zly pocit, par krat mi aj kupil spodne pradlo(také normálne nič vyzývavé ale aj tak)viem ze si budete mysliet asi ze toto je vymysel ale prisaham ze nie, poradte mi prosim co robit alebo pripadne co si myslite o tom… (otec je sám, mamu mám ale ona byva s partnerom chodim tam sem tam)
@anonym_autor a mamička čo k tomu?
@anonym_b28b19 ako pišem, nehovorila som jej to ani zatial nikomu blizkemu, moc sa poslednej dobe nebavime s mamou ale to je už o inej teme
a čo by ako hľadal v tvojom spodnom prádle.Zvlaštne.
a čo by ako hľadal v tvojom spodnom prádle.Zvlaštne.
@alickapusinka Neviem ale som si 99% istá že tam chodí lebo proste vidim tie zmeny dokonca som si fotila rano ked som odchadzala ako vyzera suflik aj všetko a večer tam boli zmeny akokeby tam niekto bol…. pytala som sa ci mi nebol v izbe 2-3x a on že nie že mne tam on nechodí…
Nemas moznost dat si na izbu zamok a zamykat si ju?
Nemas moznost dat si na izbu zamok a zamykat si ju?
@maranta_leuconeura 1. nemam zamok praveze a 2. aj keby mam to uz co je ake chore ze si musim zamykat izbu… ved to je sukromie, nechapem preco klame a chodi sem a trocha sa obávam
daj mu medzi tie veci nejaky odkaz, napr. ze co tu hladas?
daj mu medzi tie veci nejaky odkaz, napr. ze co tu hladas?
@anonym_0edcb5 alebo skripec na prsty 😂
@alickapusinka Neviem ale som si 99% istá že tam chodí lebo proste vidim tie zmeny dokonca som si fotila rano ked som odchadzala ako vyzera suflik aj všetko a večer tam boli zmeny akokeby tam niekto bol…. pytala som sa ci mi nebol v izbe 2-3x a on že nie že mne tam on nechodí…
@anonym_autor tak povedz ockovi nech ti to nerobí
@anonym_autor tak povedz ockovi nech ti to nerobí
@anonym_b28b19 ja sa ho s tymto bojim konfrontovat lebo ved ked som sa uz len pytala ci nechodi do izby hovoril nie, a ked mu asi poviem neh mi nechodi medzi spodne pradlo co asi povie… da si mozno vacsi pozor na to akurat…
@anonym_b28b19 ja sa ho s tymto bojim konfrontovat lebo ved ked som sa uz len pytala ci nechodi do izby hovoril nie, a ked mu asi poviem neh mi nechodi medzi spodne pradlo co asi povie… da si mozno vacsi pozor na to akurat…
@anonym_autor veď uvidíš zajtra
Mne to príde ako úplne vymyslená téma
Mne to príde ako úplne vymyslená téma
@anonym_7879a7 bohuzial nie naozaj sa mi toto deje uz nejaky mesiac dva
@anonym_7879a7 bohuzial nie naozaj sa mi toto deje uz nejaky mesiac dva
@anonym_autor neperie náhodou doma prádlo a tí tam ukladá?
@anonym_b28b19 ako pišem, nehovorila som jej to ani zatial nikomu blizkemu, moc sa poslednej dobe nebavime s mamou ale to je už o inej teme
@anonym_autor pozicaj od kamaratky vibrator, strc ho medzi nohavicky a uvidis ci ho slahne alebo konecne da pokoj (alebo balicek prezervativov)
@anonym_autor Ako vies,ze to bol otec? Kludne ti tam moze smirovat mama. Mne mama prehladavala veci,lebo si nezelala,aby som nosila tanga. Takze vzdy prehladavala skrinu,ci ich tam nemam alebi ja neviem,co cakala,ze tam najde...
@anonym_autor Ako vies,ze to bol otec? Kludne ti tam moze smirovat mama. Mne mama prehladavala veci,lebo si nezelala,aby som nosila tanga. Takze vzdy prehladavala skrinu,ci ich tam nemam alebi ja neviem,co cakala,ze tam najde...
@marca12 pisala som ze otec byva sam, byvam tu ja a on len
@anonym_autor pozicaj od kamaratky vibrator, strc ho medzi nohavicky a uvidis ci ho slahne alebo konecne da pokoj (alebo balicek prezervativov)
@viestta dobry napad asi skusim teda… no aj tak medzi sukr. veci chodit nie je OK
skryt kameru so záznamom v izbe a hneď vieš čo sa tam deje..
skryt kameru so záznamom v izbe a hneď vieš čo sa tam deje..
@anonym_06a7fc nemam kameru a neviem kde by som ju dala a ako nastavila a vsetko aj nad tym som inak premyslala len som sa bala co keby si vsimne a tak
@anonym_06a7fc nemam kameru a neviem kde by som ju dala a ako nastavila a vsetko aj nad tym som inak premyslala len som sa bala co keby si vsimne a tak
@anonym_autor skús odtiaľ vybrať bielizeň, niekam inam ju schovať (alebo fakt vziať so sebou alebo ukryť niekde v obývačke na úplne nezmyselnom mieste) a do šuflíka dať niečo úplne iné. tričká, uterák, proste nie gaťuše... to ho možno vylieči.
inak to pokladám za poriadne úchylné, keď ti tam takto lezie. keby sa to stalo raz, že čosi hľadá a zahanbí sa "priznať sa", nepoviem. ale opakovane? čo ti ovoniava to prádlo? preboha...
Nezalozila túto tému náhodou Viktória Krajňáková, tá čo tu vesa tie osobné veci a potrebuje liečbu? Buď je to ona alebo nejaký iný trol.
Nezalozila túto tému náhodou Viktória Krajňáková, tá čo tu vesa tie osobné veci a potrebuje liečbu? Buď je to ona alebo nejaký iný trol.
@anonym_8e9d66 akurat som sa dnes pozastavila nad tym, ako sem davala svoje fotky aj s menom..
@anonym_8e9d66 Nepoznam
@anonym_autor Síce si anonym, čo mi rozsvecuje kontrolku, že môže ísť o vymyslenú tému alebo trola, ale napriek tomu ti napíšem.
Kúp si fotopascu, čo používajú poľovníci v lese na zver. Je to malá krabička, ktorú ľahko skryješ za niečo na skrini, alebo medzi nejaké veci na poličke. Je to tiché a má to senzor pohybu. Ak zaregistruje pohyb, urobí snímku. Prípadne viac. On ani nemusí vedieť, čo to je.
Alebo ešte lepšie - existujú interiérové mini kamery, ktoré ani nezbadáš. Napr. tu sú rôzne modely:
@anonym_autor neprijemne. 🫣 asi by som si kúpila box na spodné prádlo a uzatvárala. Samozrejme schovala dakde za mikiny
Daj si tam pascu na myši, dostane po prstoch 😉
Och, dúfam, že tam nechodí onanovať nad tvojimi nohavičkami. Fuj.
Daj pozor aby to nedopadlo ako u Fritzlovcov😲.

@anonym_autor a mamička čo k tomu?