icon

Otec zabudol na narodeniny

20. feb 2025

Som jediná ktorej otec na 24.narodeniny ani nezavolal nenapísal? nekúpil darček? Ani neposlal pohladnicu, býva 2000km ďaleko. Je to podla vás normálne? Ako by ste sa k nemu chovali vy po tomto? zdvihli by ste mu telefón? Vyzerá že mu na mne vôbec nezáleží😞😞😞Mrzí ma to preto lebo nemám už žiadnych starých rodičov len mamu a otca.

Strana
z4
pribinak
20. feb 2025

Mamu mu nepripomenula …..chlapi na toto často zabúdajú

Ak máte inak dobre vzťahy, tak by som to nehrotila

oblaacik
20. feb 2025

Tiez si myslim, ze mohol zabudnut. Muzi to az tak neriesia.

melanta
20. feb 2025

A ako inak s otcom vychádzate? Ako často komunikujete? Ako často sa navštevujete? Úprimne - môj otec by nezagratuloval mne ani môjmu bratovi, ani na narodeniny ani na meniny, keby nemal našu mamu. Takže ak máš s otcom inak dobrý vzťah, pravidelne a často spolu voláte, navštevujete sa napriek diaľke (2000 km nie je žiadna tragédia, to sú 2 hodiny letu), tak by som to brala tak, že je ako sa hovorí typický chlap. Ak nemá partnerku, ktorá mu takéto veci pripomenie, tak proste by som to neriešila. Ak vzťahy nemáte dobré, tak potom nerozumiem prekvapeniu. Možno je načase naučiť sa žiť plnohodnotný a spokojný život aj bez gratulácií.

barka1
20. feb 2025

Tak vás vztah asi nie je o tom, že len zabudol (aj ked aj to sa stáva, hlavne mužom). Žije s tvojou mamou? Stretavate sa? Ste v kontakte? Ako dlho s ním nebývaš?
Nebola som v tejto situacii, ale nezostava ti nic ine len sa s tým zmierit. A od otca už radsej nic neočakavat.

autor
20. feb 2025

@barka1 Nežije s mojou mamou asi 20 rokov, a nezijem s nim asi tiez 20 rokov, su rozvedeny, v kontakte? nie

autor
20. feb 2025

@pribinak Nie oni sú 20 rokov rozvedený,a jeho súčastná partnerka mi volala už o 10 ráno..

autor
20. feb 2025

@melanta Má partnerku ktorá mi volala a gratulovala keď on nebol doma

pribinak
20. feb 2025

Ste v nejakom kontakte? Ak v minimálnom tak proste zabudol

autor
20. feb 2025

@oblaacik určite nezabudol… Veď chodí aj na facebook a tam to ukazuje

autor
20. feb 2025

@pribinak No nezabudol, on mal na konci januára 50 tku a vie že ja mám vo februári, na facebook chodí tam to ukazuje… A v kontakte? keď on niečo potrebuje tak mi vyvoláva inak nie.

bielasovicka
20. feb 2025

Keď nie ste v kontakte tak prečo čakáš ze ti zavolá?

michaela789
20. feb 2025

Ja takéto veci vôbec neriešim. Keby vzťahy boli len o narodeninovych telefonátoch tak sme všetci niekde inde. Evidentne nemáte dobrý vzťah tak či tak, tak prečo to riešiš.

autor
20. feb 2025

@bielasovicka som jeho dcéra? zomrela nám babka tak sme boli dosť v kontakte a spolu. Neviem čím som si zaslúžila takéhoto otca😪

melanta
20. feb 2025

A v kontakte? keď on niečo potrebuje tak mi vyvoláva inak nie.

Tak to je odpoveď. Nie ste v kontakte. Zároveň si neodpovedala na otázku, či sa navštevujete a máte dobrý vzťah. Zrejme nie. Tak prečo čakáš, že ti zavolá? Vieš aký je. Tak očakávaj podľa toho. Čiže nič. Ako som napísala, máš vek na to, aby si sa naučila žiť spokojný život aj bez gratulácií. Chápem, že človeka mrzí, ak nemá s rodičom vrúcny vzťah. Ale vy nemáte žiadny vzťah, tak už si dosť veľká na to, aby si nečakala na gratulácie od niekoho, s kým ten vzťah nemáš.

ina2405
20. feb 2025

Zabudol, mohol vidieť aj na fb a v tom momente nemohol. A zas zabudol. Mne sa to stáva.

nacomeno2
20. feb 2025

Viem ako sa cítiš. Tiež som mala včera 24. narodeniny a nič, môj otec sa o mňa nezaujíma celý život , ani raz. Myslela som že aspoň teraz, keď už nemám ani mamu, si aspoň jednou hlúpou sms spomenie, ale nič. Netráp sa tým, nestojí to za to.

minenkaa
20. feb 2025

My sme si s fotrom možno 20rokov negratulovali ,ja by som to zrušila úplne

bielasovicka
20. feb 2025

Alebo zabudol. To chlapi zvyknú. Aj ja zabúdam 🫣

autor
20. feb 2025

@nacomeno2 Aj ja som mala včera 24, nemam vôbec babky dedkov, zomrel mi krstny.. Ale nechápem prečo práve ja som si zaslúžila takéhoto fotra? ostatny posielaju kytice dcéram a ja nič

diewcatqoo
20. feb 2025

Ale to vazne robit take teatro kvoli tomu, ze mi niekto nezablahozelal na narodeniny?

autor
20. feb 2025

@diewcatqoo niekto? je to otec ani žiadny darček nič žiadna podpora po babkinej smrti

diewcatqoo
20. feb 2025

A doteraz ti blahozelal kazdy rok? Posielal kytice? Ci len teraz to cakas, lebo ti zomrela babka? Babka bola jeho mama alebo mamina?

bielasovicka
20. feb 2025

Mne sa zdá ze si doteraz takéto neriešila. A keď ti zomrela babka a krstný tak ti to začalo už vadiť ze ti otec negratuluje. Ze aspoň niekto. Nechaj to tak, zbytočne to riešiš.

sense
20. feb 2025

Keď niečo potrebuje to zavolá a ty jemu zavoláš či tiež nie alebo len keď niečo potrebuješ. Ty mu voláš má sviatky? Vianoce, narodeniny atď?

autor
20. feb 2025

@diewcatqoo jeho mama

michaela789
20. feb 2025

Veď a čo s tým chceš ako robiť? je to jeho rozhodnutie a ty ho nedonútiš nijakým spôsobom zmeniť ho. Sa pohni ďalej bez neho. Je to tvrdé, ale tým že sa budeš ľutovať to proste nezmeníš. Nikdy nezmeníš ľudí okolo a spôsob akým vnímajú veci, nezmeníš veci nad ktorými nemáš kontrolu. Zmeniť môžeš jedine seba a svoj postoj k ostatným. Tým, že teraz zabíjaš čas sebaľútosťou si len predlžuješ väzenie, do ktorého si sa sama zatvorila.

autor
20. feb 2025

@sense Nie ja mu nevolám, na vianoce a silvester prišiel k babke

diewcatqoo
20. feb 2025

A nenapadlo ta, ze aj on to mozno tazko preziva, ked to bola jeho mamina? Ze mozno aj on potrebuje podporu, nielen ty?

autor
20. feb 2025

@michaela789 Áno mate pravdu, už mu ani telefón nezdvihnem

diewcatqoo
20. feb 2025

Tak ty mu nevolas a od neho cakas kytice, lebo tebe zomrela babka (a jemu mama). Wtf? Toto musi byt vymyslene.

Strana
z4