Otvorte mu oči
Dobrý deň, skúsené ženy vysvetlite môjmu najlepšiemu kamarátovi,že tento typ ženy je veľmi zlý na vzťah..Zahľadel sa do jednej dievčiny 27r on ma 29 ...je veľmi šarmantná vie ako na chlapov.. Problém je to,že je veľmi konfliktna všade kde príde je ochvilu veľmi dusno hádky atď..podľa mňa aj veľmi promiskuitna keďže strieda chlapov každú chvíľu..Hneď sa zaľúbi bobmbarduje láskou a o 3 mesiace už hádky,sťažovanie sa každému atď..jeden večný cyklus..dokázala sa rozísť s chlapcom s ktorým otehotnela do jedného mesiaca a potom išla na potrat aby sa dala dokopy s iným a s tým sa zase rozišla a nasla si ďalšieho ..
Čo by si ju chcel, len kamarát ti ju prebral?
@maro89 A Tvoj kamarat tieto informacie ma? Lebo ak ma a napriek tomu ju chce, tak mu tie oci nijako inak uz neotvoris, musi najskor padnut na hubu.
to znie ako histrionska....no co bojis viac ako tri mesiace to nevydrzi nestaraj sa
Chceš ju alebo chceš jeho?
@maro89 preco to vlatne riesis? sak teraz je mu dobre a casom to prejde
No pozri, budes za vola, ak mu to budes chciet akokolvek prekazit, vyhovorit. Len mu povedz, ze ked sa nieco poserie, skocite na pivo, ze tu si stale a budes aj po prebudeni😂😁 toto je take zenske, strkat do vsetkeho nos. Chlap mysli inak, ked ma zapalene lytka, mozes si ty hovorit (robim vylucne s muzmi😁), ako samec ma chut dobyt pevnost, je to vyzva a absolutne si nepripusti, ze on nie je ten pravy. Len tam proste bud a chod sa s nim sepalit, ked to dojde tam, kde predpokladas. Niet nad zivotnu skusenost, ziskanu na vlastnej blbosti🤣
Hej ty, marov kamarát! Tá žena je Red Flag! My čo sme žili v anglicku to používame (prebraté od nich) že pri takej žene to je hneď red flag. Neviem ako u vás tomu hovoria výstražné kontrolky, dávaj si bacha! Síce zaľúbení ľudia si radi myslia že patrner/ka sa pri nich zmení... Tak ináč:
Daj si otázku: Keď poslala k čertu tolko chlapov a pri nikom nevydržala tak mi povedz aspoň 3 dôvody prečo by mala ostať práve s tebou? Odkial vieš že to tebe nespraví? Pre teba je jediná ale z jej hladiska si 1 zo 100 možností!
No to mu nevysvetlí nik,musí sa "popáliť" a potom pochopí. Láska je nie len slepá,ale aj hluchá,aj nemá 😏
@maro89 nemontovala by som sa do toho, môžeš mu kúpiť prezervatívy a nechať ho, nech si svoje krídelká popáli sám
3 mesiace vydržíš, potom ho odkopne a nájde si dalšieho
No tak asi jej to chlapi žeru, ked je taka úspešná... tak im treba a čo sa može stať? chlap sa nezalubi hned prvy týždeň a kým k tomu dojde, už ho odkopne a bude mať dalšieho tak ani nebude čas nejak smútiť, len sa poškrabe po hlave, že toto čo bolo a pojde dalej
Ja skor otvaram oci ze co sa ty takto staras do cudzej zeny, aj keby si zacala s tvojim kamosom? Su dospeli a svojpravni. Ty sa mozes akurat ticho prizerat a mysliet si svoje. Mne kedy hociktory kamos komentoval vyber partnera tak dovidenia.
Chce len pomôcť kamarátovi. Chce predísť tomu aby sa jeho kamoš trápil so zlomeným srdcom.
@selena_luna to nie len, že komentoval, ale rovno sa snažil rozdeliť...ale inak pekne, že mu zaleží na kamarátovi
@maro89 preco chces kamarata takto obranovat? Hadam nie je nesvojpravny. Ved povedz mu co o nej vies a co si o nej myslis,ale nechaj ho zit. Mozno on potrebuje v tejto chvili taku dievcinu.
@selena_luna úplne jednoduchá odpoveď..už ho jedna žena raz zničila a poriadne on je taký hlupák ,že urobí aj posledné pre ľudí ktorí si to nezaslúžia..a nechcem aby sa to stalo znovu ..
@maro89 nemozes obalit ludi do bublikovych folii aby sa im to "nestalo znova" takto zivot nefunguje. Mozes mat dobry umysel, ale nemas pravo zasahovat do zivotov inych. A uz vobec nie sposobom, akym to robis. Musis sa zmierit s tym, ze aj hlupaci, alebo "promiskuitne zeny" (ako si ju vyciernil) su svojpravni a robia vlastne rozhodnutia podla vlastnych uvazeni. Citit potrebu riadit inych ako marionety nie je dobra vlastnost, je to crta manipulatorov.
@maro89 ak sa nepoucil, ty ho nezachranis. Musi si narazit cumak znova🤷♀️ nebudes pri nom stale, nemozes za neho kracat zivotom.
@maro89 tak ale varovať ho môžeš, povedať mu svoj nazor, Inak ja nie som celkom za to, že každy ma slobodnu volu a može si robiť čo chce..niekto sa ruti do priepasti a ten kto sa len prizera, nie je dobry kamarat podla mna...ale inak ja som mala kamarata panica a ten sa dlho odhodlaval na prvy styk a ked už ho mal, tak s babou, čo sa vyspala s celou robotou a potom som hodiny a hodiny počuvala jeho fňukania do telefonu aj niekolkokrat do týždňa, neverila som, že chlapi môžu byť takí labilní..
@maro89 nechaj ho byt hlupakom,mudry sa pouci z vlastnych chyb,hlupy ich bude donekonecna opakovat.
Ved pockaj 3 mesiace a je to vybavene. Kup kamosovi kvalitne kondomy a nech si uzije svoju jazdu. Potom ho vezmi na pivo a mozete spolocne ohovarat. 👍 Ocividne sa musi poucit na vlastnych chybach. 🤷♀️
@maro89 fúha, ty si na ňu riadne vysadený, pôsobí to dojmom, že ti vadí, že tebe nedala? Kamošovi budeš zbytočne niečo hovoriť, poznáš to, vták stojí, rozum stojí, hlavne dôkladná ochrana a keď sa to skončí, veď on sa z toho nezblázni...
@maro89 nech robíš,čo robíš,nevysvetliš,nevyhovoríš. Koľko kamarátov žena rozdelila? Je ich dosť. Proste sa musí vedieť sám o seba postarať, popáliť a potom pochopí, aká žena presne nie je jeho typ a bude hľadať úplne v iných vodách. Nechaj mu tu šancu sa ponaučit,aj tu bolesť. Kazda bolesť prejde a bude ,,líp" 😏

Fúha, dosť veľký prehľad máš o dotyčnej. Ak vieš o nej tak veľa informácii, tak potom bude v okruhu ľudí, s ktorými sa stretávaš. Keď vieš, koľko má chlapov, že sa hneď zaľúbi, že išla na potrat, atď. Lebo toto ak vieš, tak musíte sa s tou osobou pohybovať v jednom prostredí. A tým pádom aj tvoj kamarát to musí vedieť. A ak vo veku 29 rokov nie je dostatočne zrelý, aby do vzťahu s takou ženou nešiel, tak ho treba nechať. Niektorí sa žiaľ učia výlučne na vlastných chybách.