Partner dáva najavo, že nie sme úplná rodina
Aj u vás to je tak, že keďže nie ste úplná rodina (nie ste manželia) tak vám to partner dáva najavo? Napr. Pri spoločenských hrách sa chce Iba on hrať s deťmi, keď máte ísť s deťmi na krúžky tak nechce ísť s vami, keď ste vonku s deťmi tak buď on alebo len vy?
Vy ste kompletna rodina, len bez papiera z matriky. To, ze tvoj chlap sa sprava podivne, na tom by papier z matriky nic nezmenil. Tam je uplne iny problem, nie chybajuci papier z matriky
Ak by tu nebolo napisane, ze ma deti, tak sa opytam, ci ma 15 rokov 😄😄
@veronika19895 nie nikdy sa to nestalo, lebo ja som sa sprv vydala až potom mala deti a na rozdiel od tebe ich nemám s pakom
Úplná rodina je pre mňa otec, mama, dieťa, dieti a nie papier. A podotýkam rodina, kde fungujú partneri vo vzájomnej symbióze a nijak si psychicky a fyzicky neubližujú.
Neviem odkiaľ toto berieš, keby chcel byť "úplná rodina", asi Ťa mal požiadať o ruku a ísť hoc aj na úrad.
Máš deti s nezrelým chlapom, ktorý nie je schopný venovať sa rodine. Ani sobáš by ho nezmenil.
@veronika19895 to nemá so statusom manželstva, alebo partnerstva vôbec, ale vôbec nič spoločné. Nema voči tebe rešpekt, úctu a neakceptuje ťa. Striedavá starostlivosť by bola východiskom. On si zahrá hry s deťmi a ty zatiaľ máš svoj život, potom sa budeš hrať s deťmi ty a nemusíš sa kukať na jeho kyslý ksicht.
Partner s tebou nechce byt,travit cas ani sa ukazovat na verejnosti.Zaiste si dost inteligentna na to aby si aj sama chapala,ze to ze nie ste zosobaseni vobec nie je dovod.
To mi propomína spravanie mojej 5r, ked si vybera kto ma pre nu prisť do školky, ským sa dnes zahra človeče 😅
Nikdy som takuto chu... ani len nepocula 😱
A ty s nim mas dobrovolne viac ako jedno dieta?
To čo je za blbosť….kompletná rodina ste aj bez sobášneho listu. Tvoj partner s tebou jednoducho nechce tráviť čas. To bol takýto od začiatku? Dobre rozumiem, že máte viac detí?
@veronika19895 Nie, nemame to tak, aj ked nie sme manzelia.. Mas debilka a papier by to nezmenil. Conta poziadal o ruku a ty si odmietla,.ked sa takto sprava?
@veronika19895 Ako tu už bolo viackrát spomenuté, rodina sú otec, mama a dieťa/deti. Ja som po prečítaní nadpisu myslela, že partnera škrie, že Ty nechceš mať dieťa... No vysvitlo, že partner je totálne mimo, žiaľ, pre vašu rodinu...
(A píšem Ti ako veriaca, predtým vydatá, tiež mama, 1 dieťa našťastie a keďže muž sa vyfarbil vo veľkom štýle, tak šťastne rozvedená.)
@veronika19895 v aprili sa ti rozpadol vztah. Hladala si byvanie. Toto je nejaky novy ocko ci ste sa vratili?
Podľa zákona o rodine 36/2005 Čl. 2 je rodina založená manželstvom
Rodina založená manželstvom je základnou bunkou spoločnosti. Spoločnosť všetky formy rodiny všestranne chráni.
takže právne nie ste rodina, ale máš paka ktorý sa zdá chce vysúvať zo spolužitia
@veronika19895 zbežne som prebehla tvoje témy, možný budúci rozchod riešiš už cez dva roky, kedy to konečne spravíš? Otec tvojich detí ťa nemá rád ani celá jeho rodina.
To nie je o rodine. Partner s Tebou nechce tráviť čas, nechce s Tebou nikam chodiť. Svadba to nezmení.
@veronika19895 toto vyzera, ze sa bud za teba hanbi, alebo nechce byt s tebou videny na verejnosti a hlavne je, ze k tebe nema ziadny vztah, si len matka jeho deti.
@veronika19895 toto vyzera, ze sa bud za teba hanbi, alebo nechce byt s tebou videny na verejnosti a hlavne je, ze k tebe nema ziadny vztah, si len matka jeho deti.
Fakt je, ze ty s tvojim priatelom nie si ziadna rodina, nie si jeho sestra, teta, neter... ale ani jeho manzelka a teda zena. Mate spolu deti, ale to ma tu kopec zien s ex deti, a toho ex nevideli sto rokov, a mozno ten ex je uz zenaty a aj dotycne vydate...
Ale ty si jeho priatelka, a to jeho spravanie je pre mna neprijatelne. Ako kebyta nebral za frajerku a vytesnoval ta zo svojho zivota. Tiez suhlasim s @0silvia0 - berie ta len na starostlivost o domacnost a deti, nie ako priatelku, ktoru lubi a rad ukazuje a hlavne rad s nou travi cas.
Úplná rodina je pre mňa otec, mama, dieťa, dieti a nie papier. A podotýkam rodina, kde fungujú partneri vo vzájomnej symbióze a nijak si psychicky a fyzicky neubližujú.
Neviem odkiaľ toto berieš, keby chcel byť "úplná rodina", asi Ťa mal požiadať o ruku a ísť hoc aj na úrad.
@enmery lenze manzelstvo prave nie je len o papieri, a vela ludi si to uvedomuje a nepusta sa do neho.
@enmery lenze manzelstvo prave nie je len o papieri, a vela ludi si to uvedomuje a nepusta sa do neho.
@zmrzlinka2021 Ja sa nebavím o papieri. To rieši autorka. Maju deti, majú, ci teraz zákon povie, že ony neexistujú, lebo sa nevzali?
To je problém iný, on naňu serie. Fakt sa čudujem jej, ze s nim ostáva, ale este viac sa čudujem mužovi, preco si urobí 2 deti so ženou, ktorú nechce, nemá rád, správa sa k nej akoby mala lepru.
@zmrzlinka2021 Ja sa nebavím o papieri. To rieši autorka. Maju deti, majú, ci teraz zákon povie, že ony neexistujú, lebo sa nevzali?
To je problém iný, on naňu serie. Fakt sa čudujem jej, ze s nim ostáva, ale este viac sa čudujem mužovi, preco si urobí 2 deti so ženou, ktorú nechce, nemá rád, správa sa k nej akoby mala lepru.
@enmery No chlap chcel asi deti, a ju ma ako sluzku a opatrovatelku. Mozno to vyznie teraz hrozne ale vela zien este stale toto bere ako svoju "zensku rolu" a ocakava od partnera odrobinky lasky.
Ona chcela partnera a deti - má to.
Vela ludí takto funguje. Realne, ak by ludia mali pristupovat zodpovedne ku vztahom a rodicovstvu, tak z 10 zien sú mozno max 2 vo vztahu a s detmi.
Ale ak cielom zivota je partner + deti, nesmies vymyslat.
Kekeť to je.
Otec tvojich deti nechce byť s tebou , bez ohľadu na to či si len partnerka alebo by si bola manželka.
Váš vzťah nefunguje už veľmi dlho ...a je úplne zbytočne ako je to u iných
Ja len tak (na margo tých, ktoré sa oháňajú zákonom o rodine) premýšľam z pohľadu tých detí, keď sa v škôlke dozvedia, že "Aničke , Emmke a Miškovi povedali rodičia, že my nie sme rodina"...
Neriešim to, že otec je mierne povedané "v svojom svete", čiže úplny pako a žena možno aj trošku jednoduchšia, ak vedela, aký je a má s ním aj druhé dieťa.
Ty vole to tých dementov rozdávajú alebo čo? 🤔
Ja len tak (na margo tých, ktoré sa oháňajú zákonom o rodine) premýšľam z pohľadu tých detí, keď sa v škôlke dozvedia, že "Aničke , Emmke a Miškovi povedali rodičia, že my nie sme rodina"...
Neriešim to, že otec je mierne povedané "v svojom svete", čiže úplny pako a žena možno aj trošku jednoduchšia, ak vedela, aký je a má s ním aj druhé dieťa.
@anonym_d5ab7d však ani nie sú. Rodina sú deti s rodičmi, ale keď rodičia nie sú zobratí, tak asi rodina nie sú, nie? Či keď bez svadby randím s frajerom tak sme rodina, lebo spolu trávime čas, pripadne zdieľame byt?
Zákon je jasný, stále sa ľudia môžu “hrať” na rodinu a tváriť sa, že ňou sú, len mi uniká pointa, lebo keď
s niekym chcem vytvoriť rodinu, tak je tu možnosť - tá oficiálna, ten zdrap papiera, čo nič neznamená…
Na pohľad detí by mali v prvom rade myslieť tí rodičia a deťom tú rodinu vytvoriť
Rodina je ževraj len muž a žena 🤷
@anonym_d5ab7d však ani nie sú. Rodina sú deti s rodičmi, ale keď rodičia nie sú zobratí, tak asi rodina nie sú, nie? Či keď bez svadby randím s frajerom tak sme rodina, lebo spolu trávime čas, pripadne zdieľame byt?
Zákon je jasný, stále sa ľudia môžu “hrať” na rodinu a tváriť sa, že ňou sú, len mi uniká pointa, lebo keď
s niekym chcem vytvoriť rodinu, tak je tu možnosť - tá oficiálna, ten zdrap papiera, čo nič neznamená…
Na pohľad detí by mali v prvom rade myslieť tí rodičia a deťom tú rodinu vytvoriť
@anonym_232a46 ak clovek nie je debil, rodinu vytvori aj bez papiera, ak je chuj ako tento tu, moze mat papierov plny sanon a rodinu nevytvori.
autorka, si si ista, ze mate vztah? lebo toto vyzera, ze ty si bola len inkubator pre jeho deti a inak s tebou nema nic spolocne. @veronika19895

@veronika19895 on ti nedáva najavo, že nie ste úplná rodina, on ti otvorene dáva najavo, že s tebou nechce tráviť čas, ani trochu.
Veď keby išlo o to byť rodina, tak hádam ste už dávno manželia, nie? Alebo ty nechceš?