Partner ma vôbec nerešpektuje ako matku
Dobrý večer.som slobodná mamina.Odkedy sa nám narodil synček s partnerom nedokažeme spolu vychadzať.Po odsťahovaní sa zo spoločnej domácnosti sme mali ešte jeden neúspešný pokus o spoločné sužitie,no neuspesne.som domienky,že moj byvaly partner prenaša svoje fobie a presvedčenia na naše dieťatko aj napriek tomu,že častokrát to prinesie viac škody než užitku.Aby som bola konkretna: prisiel s napadom primiesavat detatku granulovany detsky caj do umeleho mlieka(vraj pre zmenu chuti) vzpriecila som sa tomuto nepochopitelnemu napadu,vysledkom boli nekonecne nezhody kvoli mojmu odporu k takymto mixom.neviem ako ine deti ale to moje sa dobre znasa s kremami ako indulona,ci detska nivea...som nazoru ze pokial dany krem dietatku neskodi nieje potreba ho vymienat...samozrejme ze moj partner kupil dalsie tri rozdielne kremy ktorymi dieta pri prebalovani skutocne velmi nahrubo natrel a synceka som mala niekolko dni vyhadzaneho ,cim si nasiel dovod na kremovanie on tvrdil ze je to osetrovanie...ked som sa mu snazila vysvetlit ze to dietatu skodi osopil sa na mna ze je vyhadzany z toho ze ho neprebalujem a nestaram sa..co skutocne nebola pravda..on dokazal dietatu vymenit plienku aj ked si do nej raz cikol a tvrdi ze musi lebo dieta nemoze mat mokru plienku(spociatku som sa cudovala preco ciste plienky vyhadzuje.a tak to bolo stale ...nasiel nejaku latku v zlozeni mlieka okamzite ho chcel menit,kupi nepotrebne kremy ktore na pokozku syna neposobia dobre,nieje chyba v jeho kremovani ale v mojej starostlivosti.dokonca dieta musi mat vzdy rovnako otoceny palonik a ak je naopak ,dostane alergiu,pigmentova skvrna od narodenia je alergia....vsade ciha alergia a moja starostlivost je neporovnatelna s tou jeho... bojim sa ho uz nechat so synom osamote,aby mu nejako neuskodil,alebo nesypal do mlieka,alebo aby ho pred krbom neprehrieval,pretoze si mysli ze vsetko co robi je spravne a rodic je najlepsi odbornik...vlastne len v jeho pripade...ma pocit ze je najlepsi lekarsky odbornik od vsetkych odbornikov 🙂navyse myslim si ze po rokoch by takato starostlivost zanechala na mojom synovi vazne psychicke nasledky a fobie.nenecha si poradit,nerespektuje moje potrehy reakcii dietata na vonkajsie vplyvy...neviem ako sa m am zachovat
hhh... vy žijete s mojim bývalím manželom tušim..... 🙂 A nechcem strašit... Ale nam dieta napriek nesuhlasu matky po sudnoznaleckom dokazovani zverili do striedavej opatery. ☹ Teras len je peklo..... A Bojim sa ako to posobi na malu dobuducna... Keby sa tak dalo lahko striedavky zbavit ako ju vedia niektorí odusevnelí otcovia ziskat...
@veronikadan inteligencia a prilisna uzkostlivost sa nevylucuju. 😉 Tabulku by som zrovna nehladala, ale prislusny odbornik nebude mat problem tvojho muza niekam zaradit, mozno aj jeho otca ked ho spominas. Ono totiz ziaden extrem nie je zdravy a v poriadku. A niekde proste jeho zaklady byvaju polozene, najcastejsie prave v detstve, v prostredi, ktore deti formuje.
@veronikadan aj sudna dohra s obvinenim, ze branis muzovi vo vykone jeho rodicovskych prav.
Klikla som si na tento link, zbežne som prešla a chcela by som vedieť co si ty mto príspevkom chcel povedať.v mojom prípade sa snazim viesť moje dieťa správnym vývojom,predsa je ešte maličké. Moj problém nespociva v odrezani otca od môjho dieťaťa. Plne si uvedomujem dôležitosť otca pri výchove dieťaťa.pochádzam z kompletnej rodiny a presne taku som chcela dať mojmu synovi.ale ako tvoriť celok s muzom,ktorý svoju partnerku v kazdom smere znevazuje ?toto nieje problém ženy, ktorá dieťa prijíma majetnicky ,ci z pomsty partnerovi.keby som sa len jeden den mohla odľahčiť od dieťaťa a oddýchnuť si, s dobrým pocitom, ze je moj maly so svojim otcom a je v bezpečí.no v tomto prípade je uz podozrenie na diagnózu. ..staci kliknúť na wikipédiu.deti su zrkadlom svojich rodičov a ja si snad nenechám zo syna urobiť človeka s poruchou osobnosti.
to co je za debila??? akoze sorry,ale toto by mal riesit lekar.take spravanie nieje normalne.netrpi priatel niecim?

co mi moze hrozit ak porusim pravidelny styk dietata s otcom?