Pochybnosti vo vzťahu
Ahojte babenky, mam rocny vztah, pravda je taka ze vzdy bol suknickar (podla jeho rozpravania, nemal problem sa s tym priznat) dokonca aj ked sme my dvaja spolu zacinali mal priatelku...nezijeme v spolocnej domacnosti, sme kazdy v inom meste, cely ten rok som myslela ze je uprimny , nikdy som mu nerobila ziarlivostne sceny, necitala jeho sms a pod. ale vcera ked som bola u neho som potrebovala na net, pozical mi laptop ale sedel v tesnej blizkosti akoby ma kontroloval a tak som zo srandy klikla na listu s jeho FB (nebol zaheslovany) a v tej chvili mi ho vytrhol z ruk ako divy 😕 ked som chcela vysvetlenie co je na tom take strasne povedal mi ze nic predo mnou netaji ale ze IDE O PRINCIP a ze kazdy ma pravo na sukromie...som z toho teraz dost mimo 😖 co si o tom myslite? nemate niektora podobnu skusenost?
ja s nim suhlasim. Tez mam svoje sukromie. Nikdy som nedovolila nazerat do sms, mailov, FB. Tiez ja som nemala potrebu nazerat do inych post. Scasti aj kvoly tomu ze existuje nieco take ako je "listove tajomstvo" a "pravo na sukromie"...ja som od mala bola k tomu vedela, doma sme si tiez respektovali sukromie. Urcite ani ty by si nebola rada, keby ze tede nazrie do sukromia aj ked nemas co skryvat. Ked ta nedajboze podvadza, to sa aj tak prevali casom, k tomu nepotrebujes byta ani super-hyper tajny agent. Neboj to sa dozvies, lebo to furt vyplava na povrch 😀
Jasne ze sukromie je sukromie. To treba respektovat. Ale na druhej strane ked reagoval tak prudko ako pises, tak to vzbudzuje podozrenie, ze nieco skryva. Ja neviem, ako pisala kocka predo mnou - ze ak ta podvadza tak to raz urcite vyjde najavo, ma pravdu... Len ked zijete dokonca v inych mestach, tak to moze trvat aj dost dlho... Asi by som velmi rozmyslala co dalej, vies, podla mna stracas cas s niekym kto si ta nevazi, ked sam priznal ze je suknickar, ked aj s tebou podvadzal svoju vtedajsiu priatelku, myslim ze ja by som s takym muzom asi neostala
@jahodka8 nemusi mat tam vobec nic co by skryval, toboz nejaku milenku...nerobme z neho hned nejakeho suknickara...mozno len fakt nema rad taketo lezenie do sukromia.
Zacali si pocas ineho vztahu, a vraj je suknickar lebo sa priznal. A teraz ho ukamenujeme, ze sa mu pacia aj ine zeny ako priatelka? Ved neni slepy! Pokial sa len pozera a nesaha, neni problem. zeny, to ze mame vztah/snubenca/manzela este neznamena ze budeme jak male deti ze len "JA-JA-JA" existujem na svete 😀
Mala som chalan co chcel akoze viac a pocas jedneho rande, ked som si kontrolovala mobil, my povedal, ze by si velmi rad precital moj FB ze kto vsetko mi pise...hned som ho chladila..ze ty citaj svoje ale moje nechaj pekne na pokoji 😀 😀 😀
Takym smatranim v sukromi, spehovanim si ho pekne odozenies od seba. Ked toto ti chyba, tak hor do toho...len potom poprosim ziadne dalsie fora kde budu citove vylevy a on ten najhorsi...
@ainin kebyze si moj muz predo mnou klikne na moju postu alebo FB bez opytania, tak mu narobim rovnaky cirkus 😉 a to tiez nic neskryvam. Mne by to strasne vadilo - z principu.
ale suhlasim, ze ak je suknickar, tak sa to dozvies skor ci neskor aj inymi cestami.
hm, tak ja napriklad nemam vobec co skryvat, ale som alergicka na to, ked mi muz stoji za chrbtom, ked pisem niekomu na mk alebo fb, pripadne ked mi pride sms, alebo zvoni telefon, on ochotne bezi, ze mi to dvihne,a lebo precita sms, no koniec. neznasam to, vadi mi to a to aj napriek tomu, ze naozaj nemam co skryvat. mam adrenalin vyse hlavy, aj ked ide o blbu sms z banky. co mi ma co kto lozit do sukromnych veci. akoze super, sme partneri, manzelia, mame deti, spolocny majetok, ale to neznamena, ze mi musi liezt do sukromia. kazdy clovek si podla mna musi ponechat urcity priestor, do ktoreho mu nikto iny nesmie liezt.
tot moj nazor, ale zasa ja som nikdy nebola 'suknickarka' (ci ako sa tomu v zenskom rode povie) a nikoho nikdy nepodviedla.
@eliska31 Nemusí tam byť milenka, ale môže tam byť len 10 priateliek. Sám povedal, že je sukničkár. Alebo tam môže byť správa, že vyhral milion eur a teraz by ho chcela pre peniaze. No tiež to chápem, že si chráni súkromnie. Keby to po roku myslel vážne, tak takto nereaguje prudko. Nechal by ju aspoň nazrieť. Možno je tam nejaká objednávka na megadarček pre ňu - prekvapenie. No každopádne je tam niečo, čo nechce, aby videla.
@jahodka8 aaa moze tam byt aj horda priatelok ze az...kriste mne uz tolko pozvanok cez FB pride a vobec neapoznam tych ludi...ten sa s tym priateli...henten s tamtym...mozno aj on ma take a mozno vyzeraju lepsie, krajsie ako jeho priatelka, mozno...a keby ze videla priatelka, tak sa spusti 3. svetova vojna...lebo ziadna zena neznesie za znamu/kamaratku/priatelku krajsiu alebo viac sexi ako je ona sama...toto uz bol extrem 😀 😀 😀
Nooooo keby ze ja vyhrajem milion a mam o tom spravu tak to rovno vymazem!!!!! Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikto by nevedel nic! psssssssssssssssssssst....
poznala som jedneho chlapca, ktoreho priatelka mala jeho hesla vsade, chodila na jeho FB a on bol zalubeny do inej zeny a svoju priatelku podvadzal...kontrola posty urcite nezaruci vernost, na to treba nieco ine.
@eliska31
@mahmulienka
@hradnapani ano baby ja som rovnaka, aj ked ho nepodvadzam pisem si o citlivych veciach s kamaratkami, rozoberame rozne problemy, aj partnerov 😀 takze asi by som reagovala podobne...ale pochybnosti som mala a mam stale, neviem ani po roku zistit ci je to z jeho strany uprimne alebo len o "tom" a to je to najhorsie 😖
@ainin každý si súkromie charakterizuje inak. pr. sú ľudia, ktorým podľa nich vlastný partner nemá čo chodiť do mobilu či mailu, ale na druhej strane tu na MK majú vycapené fotky... dieťa v brušku, po pôrode, ležiac doma s partnerom... toto sú zasa pre mňa súkromné veci. každý sme iný. 😉
@ainin no podla mna rok je este kratka doba, obaja zijete oddelene, v inych mestach...mozno kvoly praci/studiu...ja som zastanca, co ma prist pride. Chlapy si niekedy jak spomaleny film a az neskor si uvedomia co a ako...netreba nic silit, spekulovat. Ked ta ma rad, tak casom vas vztah sa prehlby a bude to lepsie...ked ta berie ako docasny ulet alebo dalsiu trofej, tak aj rozchod pride...len vy dvaja viete najlepsie ako ste na tom...
@ainin pozri sa, ak mas tento druh pochybnosti, tak si myslim, ze su opravnene. Zeny maju intuiciu, len ju bohuzial niekedy nechcu pocuvat ani za ten svet. Moze to dopadnut aj tak, ze ti ten chlap bude super verny (mala pravdepodobnost, ale tak malicka sanca tam je), ale ty sa budes trapit pochybnostami po cely zivot a nechtiac skoncis ako raketa (pardon za vyraz, ine ma teraz nenapadlo), lebo ho budes stale upodozrievat.
Osobne, kebyze mi chlap otvorene povie, ze je suknickar, tak by som to mala zobrat na plne vedomie. Lebo ak ta v buducnosti podvedie, tak sa bude pravom ohanat slovami "ze som ti to hovoril a vedela si, do coho si isla" - ciste alibi proste, ale nemozes mu na to povedat ani slovo...
@ainin tiež si myslím, že tvoje pochybnosti sú oprávnené. Určite by som sním nebudovala nejaký vážny vzťah, aj keby pár rokov sekal dobrotu, myslím, že by to dlho nevydržal. takýto muž si potrebuje neustále dokazovať, že je pre ženy neodolateľný.
Čo sa týka toho súkromia, nikdy by som partnerovi neotvorila list, neliezla do mobilu, lebo do jeho pošty na PC, ale vzájomne hocikedy povieme jeden druhému: Prečítaj, aká SMS mi prišla, otvor tú obálku,nemám okuliare, mám mokré ruky a pod. je to skrátka o dôvere. nelezieme jeden druhému do PC, ale nemáme problém jeden druhého vyzvať, aby ten druhý prečítal najnovší mail, reakciu na facebooku a pod. lebo nemáme čo skrývať. Keby nastala reakcia, akú si opísala, tak by som určite spozornela. Súkromie áno, ale ke´d nemám čo skrývať nech si prečíta, čo chce.
@ainin no ja tiež neznášam keď mi niekto nazerá do súkromnej pošty, telefónu atď. a to nemám žiadneho milenca, frajera, ani internetové známosti 🙂 a reagujem podobne 🙂
ale ostražitosť z tvojej strany je namieste... iba ročný vzťah, každý ste v inom meste... stretávate sa asi nie veľmi často... dôveruj, ale preveruj
@ainin urcite je to podozrive 😒 trhat niekomu laptop z ruk nie je primerana reakcia. Ja tiež nemam rada ak mi mm kuka cez plece do pc alebo do mobilu, ale kedze nic neskryvam tak ho vypusinkujem do vedlajsej izby, nech mam klud 😀 ale je mi vlastne uplne jedno, ci nieco zazrie, kym sa ho "zbavim". A jeho to nakoniec ani nezaujima, len ma natahuje... Podla mňa tvoj priatel chcel nieco utajit... A nemyslím, že by to bol darcek pre teba. Na fb asi ťažko..
nuz, vedela si, s kym sa davas dokopy. Mysliet si, ze vztah s niekym, kto je ako on, je trochu naivne, nie? 🙂 a ine to nebude, zazraky sa nedeju. Otvorene sa porozpravajte, ale aj tak si nemyslim, ze je velka sanca na zmenu.
my s polovičkou hesla svoje vieme uložené ich máme automaticky ale nikdy si nečítame nič ani by ma nenapadlo sliediť mu po fb alebo po telefone a hladat co si píše a viem napríklad že si písal s bývalou lebo ked som sla okolo tak som videla ako ju má zakliknutú a čo teraz ? ved keby s nou nieco chcel mat nebola by to jeho bývala predsa ci nie ? 😀 nemám dovod na ziarlivost .... a on tiež nie 😀 keď chce nech sa páči nech si číta čo chce ale nespraví to pretože aj ked spolu žijeme každý mame svoje sukromie 😀 ja by som z toho velku vedu nerobila tak ako tu uz bolo písane ak ta naozaj podvádza skor alebo neskor sa to dozvies ale tym ze ho budes terorizovat a sliedit si to len pokazís čo ak naozaj nic neskrýva a zničíš si možno celkom perspektívny vzťah
@ainin urcite nieco tají..jeho reakcia to potvrdila..mate otvorený vzťah..je suknickar. Býva v inom meste..tak si domysli..urcite nesedí na zadku a nečaká na tvoje telefonaty. Keby ste vas vzťah chceli posunut do buducnosti a mxslet vazne tak by tá dôvera musela byt väčšia. Takto je to len o návštevách...reči sa rozprávajú..chleba sa je ..ja osobne viem priatelove heslá..on moje tiez vie ale nestoukujeme sa..vzdy ked ma nieco nové na soc. Sietiach..tak mi to ukáže..vysvetlí...povie kto čo...a o tom je dôvera...
@ainin Ahoj,ja mam taku istu skusenost ,ale opačnu...mala som priatela a zvykla som si pisat s kamaratmi cez fb,takisto som tam mala rozne spravy a nebola som úplne odhlasena..priatel vtedy tu lištu otvoril a samozrejme hned zbadal že mi daky muž pisal..prve čo som urobila spanikarila som a vytvrhla mu pc z ruky...tep som mala vtedy riadne zýšený a rozbuchane srdce... 😉 ale ututlala som to aj ked o nič nešlo len o písmenka 😉
píše si tam s pipkami, čo iné..

@ainin no tak urcite nieco taji inak by nebol tak reagoval a vrtalo by mi to v hlave 🙂