Pocit, že už nezvládam byť dobrou mamou/partnerkou
Vcera vecer som si sadla do prazdnej kuchyne, deti spali, muz pozeral telku... a ja som mala v hlave: ja to uz asi nezvladam. Vsetko mi prerasta cez hlavu a citim sa bezradne
Takto sa citi obcas kazda zena/matka, ver mi.
Ja napr.uplne ze pravidelne. Rada by som poradila nieco špeci ale mam len obycajne "hlavu hore"....je to len obdobie.....prejde a sice pridu ine obdobia ale treba zit pre deti a pre rodinu. Uplne najlepsie by bolo keby si sa vedela vyventilovat po svojom. Skus si najst cas pre seba svoje zaluby, kamosky (mne vzdy pomoze ked sa stretnem s niekym kto je na tom ako ja a poviem si "ok, nie som sama co sa tak citi")
Cítim sa tak každý deň viac krát denne 🫣
Ľudia majú v dnešnej dobe nezvladatelné množstvo povinnosti na pleciach. Vyčerpávajúca práca, prílišná starostlivosť o deti, veľa kamarátov, víkendové výlety, domáce práce, sociálne siete... ľudia sú dnes bioroboti ak chápete čo myslím. Nežijú životy, aké by chceli... ak človek nespraví zmenu... dopadneme veľmi zle. Ľudia si nahovarajú, že sú šťastný, ale nie sú. Musí sa niečo udiať, aby sa to všetko zmenilo...
Ľudia majú v dnešnej dobe nezvladatelné množstvo povinnosti na pleciach. Vyčerpávajúca práca, prílišná starostlivosť o deti, veľa kamarátov, víkendové výlety, domáce práce, sociálne siete... ľudia sú dnes bioroboti ak chápete čo myslím. Nežijú životy, aké by chceli... ak človek nespraví zmenu... dopadneme veľmi zle. Ľudia si nahovarajú, že sú šťastný, ale nie sú. Musí sa niečo udiať, aby sa to všetko zmenilo...
@telefon00 tiez mam ten pocit, ze sa rutime niekam, kam nechceme a NEDOKAZEME s tym nic urobit. Ci prvotnou pricinou nebudu samotne doktriny trhovej ekonomiky (neustaly rast vsetkeho, produktivity prace, HDP, zisku, az chorobna sutazivost, karierizmus sa povazuje za nieco potrebne, obdivuhodne (moc, peniaze, majetky, extremne zazitky na pretrcanie sa na socialnych sietach - opat sutazenie, vecne porovnavanie sa...))
V prvom tade treba žiť pre seba a čo sa dá odložiť treba odložiť bokoma nič nikdy v živote nebude perfektne

Si skvelá presne taká aká si, deti nechcú dobrú mamu ale šťastnú 😉a to samé partner či manžel 🩷🙏