Pomôže psychológ pri sklamaní od manžela?
Moj manzel ma sklamal a ja sa cez to neviem preniest...mame male deti... Pomoze mi psycholog?
Ak tam pôjdeš s nastavením, že proste Ťa sklamal a cez to nejde vlak, tak nie. Ak to chceš urobiť preto, pretože s ním chceš ostať a opäť mu veriť, môže Ti určite pomôcť.
@mana11 Na toto není žiadny liek a ano možná by ti pomohol proste všetko je to tvojej hlave musíš s tým pracovať hlave ti lebo pokiaľ ti nebudeš chcieť tak to nikam nepôjde musíš byť silná hlavne a neopúšťať sa len preto že ťa sklamal žiadny chlap nestojí za to aby Žena trpela musíš mu ukázať že si silná a že toto ta nemôže zlomiť
Napíš to do chat gpt je to to iste
dobrý psychológ by ti mal pomôcť v tom, že keď nič iné, tak to že o tom budeš rozprávať, tak budeš musieť vedieť pomenovať ČO sa stalo a prečo ... tak to u psychológov funguje - nedávajú riešenia - pýtajú sa a ľudia rozprávajú...
možno skôr pomôže terapeut ako psycholog
Čo od takej návštevy čakáš? Nepíšeš či chces niečo vyriesit alebo sa len niekomu zverit a teda necakas od toho nic... fakt je ze vyrozprávať sa pomôže a ako bonus sa možno najde riešenie ktoré ty nevidis.
Nepomoze psychplog bola som po velkej zrade a nic od snubenca maor.. Este sa na mna psychplpgicka akoby nastvala
Ci co.
Napis mi soravu o co vlastne jde nepovedala si

@mana11 ahoj, prezila som to iste pred.mesiacom. ak chces napis mi správu.