icon

Pomôže psychológ pri sklamaní od manžela?

mana11
5. feb 2025

Moj manzel ma sklamal a ja sa cez to neviem preniest...mame male deti... Pomoze mi psycholog?

jaja066
5. feb 2025

@mana11 ahoj, prezila som to iste pred.mesiacom. ak chces napis mi správu.

enmery
5. feb 2025

Ak tam pôjdeš s nastavením, že proste Ťa sklamal a cez to nejde vlak, tak nie. Ak to chceš urobiť preto, pretože s ním chceš ostať a opäť mu veriť, môže Ti určite pomôcť.

marca12
5. feb 2025

@mana11 mozno pomoze treba vyskusat. Da ti aspon iny pohlad na vec a mozno spolu pridete na to ako to sklamanie v sebe spracovat,aby ste sa s muzom vedeli pohnut dalej

janetia
5. feb 2025

@mana11 Na toto není žiadny liek a ano možná by ti pomohol proste všetko je to tvojej hlave musíš s tým pracovať hlave ti lebo pokiaľ ti nebudeš chcieť tak to nikam nepôjde musíš byť silná hlavne a neopúšťať sa len preto že ťa sklamal žiadny chlap nestojí za to aby Žena trpela musíš mu ukázať že si silná a že toto ta nemôže zlomiť

personality
5. feb 2025

Napíš to do chat gpt je to to iste

lonely66
Odpoveď bola odstránená
biba_18
5. feb 2025

dobrý psychológ by ti mal pomôcť v tom, že keď nič iné, tak to že o tom budeš rozprávať, tak budeš musieť vedieť pomenovať ČO sa stalo a prečo ... tak to u psychológov funguje - nedávajú riešenia - pýtajú sa a ľudia rozprávajú...

liela123
5. feb 2025

možno skôr pomôže terapeut ako psycholog

misterunderhill
5. feb 2025

Čo od takej návštevy čakáš? Nepíšeš či chces niečo vyriesit alebo sa len niekomu zverit a teda necakas od toho nic... fakt je ze vyrozprávať sa pomôže a ako bonus sa možno najde riešenie ktoré ty nevidis.

yasina
9. feb 2025

Nepomoze psychplog bola som po velkej zrade a nic od snubenca maor.. Este sa na mna psychplpgicka akoby nastvala
Ci co.
Napis mi soravu o co vlastne jde nepovedala si

biba_18
9. feb 2025

@yasina musíš vedieť čo chceš a musíš na sebe pracovať, psychologička tvoje problémy za teba nevyrieši…