Povrchné vzťahy
Ahojte, co pokladate, za povrchne vztahy? Dakujem za diskusiu.
@salonka34 teraz mi nie je jasné či myslíš všeobecne povrchné vzťahy alebo povrchné partnerské vzťahy ..
Ja pod povrchným vzťahom ak sa bavíme na " partnerskej úrovni " vnímam vzťahy založené výlučne na fyzičnom , na dokonalosti , na pevných prsiach , plných perách , svaloch , veľkosti penisu .... a keď toto pominie vzťah sa vyparí . Človek ochorie , žena príde o prsník , muž o nohu , o peniaze a postavenie ...a druhý ide o dom ďalej .
A áno, mala som česť aj s takýmito ľuďmi.

@salonka34 aký prínos budeš mať z tejto diskusie o ničom? Vzťahy sú všelijaké, povrchné i hlboké, každý človek zažije také aj také a ešte všelijaké iné. A čo teraz? O čom chceš vlastne diskutovať?
Žila si aj v inej dobe ak vies ake vzťahy boli inokedy? Podľa mňa boli vždy vzťahy aj povrchne, aj silne.. Povrchný vzťah pokladam napr ten co mam so svojou susedou - pozdravime sa, pokecame co majú deti nového, pomyslime si svoje ak so spolu nesuhlasime navzájom a ideme ďalej..
@salonka34 jeziskove huslicky.......... 🙄 aky vyznam ma tato diskusia?
Divne temy zakladas, dievka moja......

Povrchnny vztah vo vseobecnosti podla mna je taky ze bavis sa s dotycnym clovekom aj dobre spolu vychadzate napr v praci rozpravate sa ale zeby tam.bola dajaka dovera navstevovanie sa alebo tak to niee... S kym mame hlbsi vztah tak sa aj navstevujeme piseme si volame si a tak ale zas dakto moze ten hlbsi vztah len predstierat a pritom ma s nami svoje plany a vacsinou to konci 💔

Co su to povrchne vztahy.....dnesna doba je priam, zivna poda...............ake povrchne vztahy ste zazili.................pohybujete sa medzi takymi ludmi? co to vo vas vyvolalalo.....