icon

Povrchné vzťahy

salonka34
19. dec 2016

Ahojte, co pokladate, za povrchne vztahy? Dakujem za diskusiu.

salonka34
autor
19. dec 2016

Co su to povrchne vztahy.....dnesna doba je priam, zivna poda...............ake povrchne vztahy ste zazili.................pohybujete sa medzi takymi ludmi? co to vo vas vyvolalalo.....

maminuska
19. dec 2016

@salonka34 teraz mi nie je jasné či myslíš všeobecne povrchné vzťahy alebo povrchné partnerské vzťahy ..
Ja pod povrchným vzťahom ak sa bavíme na " partnerskej úrovni " vnímam vzťahy založené výlučne na fyzičnom , na dokonalosti , na pevných prsiach , plných perách , svaloch , veľkosti penisu .... a keď toto pominie vzťah sa vyparí . Človek ochorie , žena príde o prsník , muž o nohu , o peniaze a postavenie ...a druhý ide o dom ďalej .
A áno, mala som česť aj s takýmito ľuďmi.

zuzlaka
19. dec 2016

@salonka34 tiež nerozumiem. Ale tak ja mám pocit že množstvo dnešných vzťahov je povrchných. Niekedy ide o vzťahy ktoré sú založené na fyzickej kráse, inokedy na financiách. A po pravde je mi z toho na zvracanie, ako sa ľudia neustále dokážu pretvarovať a hrať že sa majú radi.

moni244
19. dec 2016
sticker
wikisara
19. dec 2016

@salonka34 osobne si myslím že takýchto vzťahov je čoraz viacej v dnešnej dobe. Veľa ľudí len predstiera vzťahy a kamarátstva. Ako, fakt je ťažké niekomu veriť. Veľa ľudí ma už sklamalo a preto si dávam poriadný pozor

danica2711
19. dec 2016

@salonka34 aký prínos budeš mať z tejto diskusie o ničom? Vzťahy sú všelijaké, povrchné i hlboké, každý človek zažije také aj také a ešte všelijaké iné. A čo teraz? O čom chceš vlastne diskutovať?

jana_eyre
19. dec 2016

Žila si aj v inej dobe ak vies ake vzťahy boli inokedy? Podľa mňa boli vždy vzťahy aj povrchne, aj silne.. Povrchný vzťah pokladam napr ten co mam so svojou susedou - pozdravime sa, pokecame co majú deti nového, pomyslime si svoje ak so spolu nesuhlasime navzájom a ideme ďalej..

obsadenemeno
20. dec 2016

@salonka34 jeziskove huslicky.......... 🙄 aky vyznam ma tato diskusia?
Divne temy zakladas, dievka moja......

lalinko2010
20. dec 2016
sticker
sunny8
20. dec 2016

Povrchnny vztah vo vseobecnosti podla mna je taky ze bavis sa s dotycnym clovekom aj dobre spolu vychadzate napr v praci rozpravate sa ale zeby tam.bola dajaka dovera navstevovanie sa alebo tak to niee... S kym mame hlbsi vztah tak sa aj navstevujeme piseme si volame si a tak ale zas dakto moze ten hlbsi vztah len predstierat a pritom ma s nami svoje plany a vacsinou to konci 💔

0ria0
20. dec 2016

@sunny8 dobre si to opísala, presne takto to beriem aj ja. A dobrý vzťah mám asi len s rodinou, oni sú tí, ktorým môžem všetko povedať a vo všetkom sa na nich spoľahnúť