icon

Poznámky od člena rodiny na vianočnej večeri

24. dec 2025

Ahojte. Na vianočnú večeru sme mali doma pozvaného určitého člena rodiny. Všetko bolo ok no pri rozbaľovali darčekov začala mať na mňa poznámku typu že som zdedila postavu po nejakom inom členovi rodiny, že som malá a zavalitá. Extrémne ma to zabolelo, keďže mála niesom, mám 170cm a už asi 3 mesiace som v deficite; schudla som už 10kg… stále to mám v hlave, ešte sa na tom ten člen rodiny smial/a že je to vtipne predsa. Prešla ma celá nejaká dobrá nálada…

Strana
z2
viestta
24. dec 2025

Kasli na to. Tes sa z toho, co si v chudnuti dokazala. Mas moj obdiv

anonym_69f931
24. dec 2025

Tak si mala odpovedat,ze dobreho je vzdy malo a zasmiat sa.Preco sa urazaz a kazis si Vianoce.

janai1
24. dec 2025

Jooj, tieto poznámky členov rodiny čo vidíš raz za uhorský rok 😂
To treba vypúšťať jedným uchom dnu a druhým von

kvietok2012
24. dec 2025

Vôbec sa tým nezaoberaj a nekaz si Vianoce nejakou blbou poznámkou, sama vieš čo si za posledne 3 mes.dokazala, tak to nerieš..

haley7897
24. dec 2025

Kilá sa daju schudnúť, postava vyformovať, retard retardom však zostane...

zabka79
24. dec 2025

@anonym_autor to bol jeho ucel a ten si splnil 😒 drz sa svojho ze mala nie si a ze si schudla 10 kilov takze si v poriadku...

svetlonos
24. dec 2025
@haley7897

Kilá sa daju schudnúť, postava vyformovať, retard retardom však zostane...

@haley7897
presne tak, tiez som to iska napisat.
Autorka netrap sa, moja mama mala debilne poznamky na moje brucho 3 mesiace po porode a to az 2x. Normalne ma zhodila takto ored svojim priatelom! Vies, ono nemoze mat katdy velkost xs 😏 A ty si perfektne schudla klobuk dole!!!

anonym_22af6d
24. dec 2025

Pozri, clsLen rodinu zaspal donu, mentalne sa nepohol uz nejaky ten cas a nevie ako inak komunikovat, nez len starymi "vtipkami". Nie je dokonca ani tak uvedomely, ze radsej byt ticho, nez trapne sa zapajat do debaty a taketo poznamky, aby rec nestala, fakt netreba. Radsej nech ta rec stoji a je trapne ticho.

amonet
24. dec 2025

nuz okrem chudnutia sa nauc aj mat v pip poznamky hlupych ludi. a pri mojej nevymachanej hube by naspak letelo niečo stylom : ja schudnem ale vy hlupa ostanete

moonlight1210
24. dec 2025

Povedz nabuduce, ze dobreho malo byva a zleho aj malo staci. Pozri sa jej pri druhej polovici vety pevne do oci a zasmej sa na “dobrom” vtipe.

Teba to teraz viac zobralo, lebo sa snazis chudnut a si na postavu citliva.
Ale v realite ty chudnes a naplnas svoj ciel a mas byt na co hrda. Takze tuto osobu a jej kecy mozes s kludom pustit z hlavy.

A este dalsia veta byva (ked uz je fakt hlupa a otravna): Ja mozem schudnut kedykolvek, ale ci tebe niekto niekedy rozumu naleje, to je otazne.

anonym_63197d
24. dec 2025

Ja bych ho odrovnala - nuž ale vieš ako sa hovorí s postavou sa dá kadečo spraviť, no s rozumom už nič- už to bude s tebou len horšie a horšie

isis234
24. dec 2025

Nevšímaj si hlúpych poznámok. Predstav si ju ako malého, neškodného chrobáčika.
Nabudúce jej povedz, že je to výplod jej bujnej fantázie...
Nedovoľ, aby ťa nahnevala. Láska je silnejšia ako zlo. Jej láska chýba

biba_18
24. dec 2025

mám 165 a vôbec nie som malá 😏 to musel povedať nejaký trpak…
len neviem prečo ťa to tak zobralo…

doli11
24. dec 2025

@anonym_autor Prosím, ako sa dá tak rýchlo schudnúť?

mane01
24. dec 2025

@anonym_autor a prečo ta to zabolelo, keď to nie je pravda? Ja som také malé pivo a je mi jedno, keď mi to niekto pripomenie 😜 som aká som, keď sa niekomu nepáči, nech sa na mňa nediva..

sevrin
24. dec 2025

@anonym_autor a spýtala si sa ho, aký mindrák si on práve liečil? Nie? Chyba.

anonym_1340eb
24. dec 2025

@anonym_autor zavist
Vysporiadaj sa psychicky lebo ked ta taka blba poznamka dokaze tak vyhodit z kolaji evidentne mas dost slabu psychiku
Pozbieraj sa

jamimo
24. dec 2025

@anonym_autor to si nevšímaj, takého vola môžeš stretnúť hocikedy a hocikde. Ja som zažila takú situáciu ohľadom veľkosti môjho poprsia 🙄 Okolie sa uchechtávalo ako pripečené. Moja odpoveď? Ty somár starý, ty už si na také nesiahneš.Ja keby chcem, už dávno som mohla a stále môžem zmeniť ich veľkosť. Ty si však sprostý celý život a sprostým aj ostaneš. Vybavený, dovidenia, dopočutia.

anonym_0af874
Včera o 01:07

za takú blbú poznámku dnes by obed už ani nedostal. ráno by som mu mávala na cestu.

martinadomianova
Včera o 07:25

@anonym_autor ja by som takú osobu poslala do p..e. A viac sa s ňou nebavila a ani sa s ňou nestrávala.

autor
Včera o 08:22

Pre všetkých čo tu píšu že ako ma to mohlo rozhodiť a mám sa pozbierať a neveim čo. Celý život od mš zš sš som bola šikanaovaná aj kvôli tomu že som nemala 50kg a nebola som vychrtlina. Takže ano keď vám všetci celý život pripomínajú že máte kila navyše tak to zabolí a zasiahne dosť hlboko. A hlavne keď to je od rodiny

kristiii
Včera o 08:47
@anonym_autor

Pre všetkých čo tu píšu že ako ma to mohlo rozhodiť a mám sa pozbierať a neveim čo. Celý život od mš zš sš som bola šikanaovaná aj kvôli tomu že som nemala 50kg a nebola som vychrtlina. Takže ano keď vám všetci celý život pripomínajú že máte kila navyše tak to zabolí a zasiahne dosť hlboko. A hlavne keď to je od rodiny

@anonym_autor hlavne, že ty nazyvas 50-kilove vychrtliny. O čo si lepšia než ten člen tvojej rodiny?

autor
Včera o 09:15
@kristiii

@anonym_autor hlavne, že ty nazyvas 50-kilove vychrtliny. O čo si lepšia než ten člen tvojej rodiny?

@kristiii tak při 170cm by som bola fakt vychrtlina 😀

anonym_d45c1e
Včera o 09:26
@kristiii

@kristiii ale píše o sebe nie o druhých

pikachu999
Včera o 09:27

Na také sa odpovedá tomu človeku že e aspoň s tou hroznou postavou nie si sám sama 😄😄😄😄

anonym_c541fb
Včera o 09:44

@anonym_autor mne to pripomenulo, keď som v puberte povedala, že by som chcela byť letuška a muž maminej sestry mi povedal, že mám nohy do x a nezoberú ma🤣vieš si predstaviť co to so mnou narobilo v 14 r.Odvtedt som nenosila sukne a šaty asi do 20 r.

nominka86
Včera o 09:54

@anonym_autor mala si jej povedať,že teraz vyzeráš už dobre...že pred rokom to bolo horšie a vyzerala si ako ona

prosimopomoc
Včera o 11:01

@anonym_autor Kasli na neho, aby nebol prekvapený, že mu raz život prinesie do života situáciu, kedy nekontrolovateľne priberie a potom si to možno spätne uvedomí.

kristiii
Včera o 11:40
@anonym_d45c1e

@kristiii ale píše o sebe nie o druhých

@anonym_autor
@anonym_d45c1e lenže tak ako sa jej dotkla jedna blbá poznámka, tak sa môže rovnako dotknúť aj jej nejaká blbá poznámka iných..A aj to si treba uvedomiť, nie vidieť všade len seba.

anonym_4ce789
Včera o 12:00

@anonym_autor mala si mu dať facku a bolo by

Strana
z2