Pozvanie na dvojdňový výlet - lyžovačku od muža, ktorého poznám mesiac
Ahojte ženy. Prijali by ste od muža pozvanie na 2 dňový výlet - lyžovačku. Poznáme sa mesiac, komunikujeme denne avšak stretnúť sme sa kvôli diaľke vedeli len 1x. Ubytovanie by sme mali riešené zvlášť = dve izby, a inak by sme celé 2 dni lyžovali.
Je strašne skazená doba, a ja mám dramatické scenáre pred sebou alo ma možno chce uniesť, predať, zabiť.. 🙈😂
Ak sa poznáte z internetu, tak nie.
@natalienka12 zoznámili sme sa v lyžiarskom stredisku, strávili sme tam spolu cely deň, od vtedy sme v kontakte denne
@pribinak pozerala som veľa krimi seriálov, asi mi to udrelo do hlavy 🙈
Tak ak máte spoločne hobby lyže, to je fajn. Ak nebude dobre, vždy sa mizes zbaliť a ísť domov.
Zalezi ako na tom ste, ako intenzívne komunikujete a ako to cítiš
Skúste ísť v partií, ty zober ešte niekoho a aj on
po mesiaci známosti isto nie...
Bola som, dokonca prvé stretnutie bolo na pobyte.😀 A neľutujem 🙂
Nepozeraj tolko krvakou. Keby ta chcel zabit pozve ta do chatky na samote u lesa alebo do vlastnorucne vyrobenej ponorky. Idete na hotel budes mat svoju izbu budu tam ludia a cely cas budete lyzovat. Ked budes mat chut moze byt aj rošambo unho na izbe a v najhorsom sa odplazis spet do svojej aby si mohla spat v klude bez paranoidnych predstav ze ta v spanku udusi poduskou. Chod a uzivaj si zivot doba vobec nie je taka zla. Popripade vsade vycap selfie snim nech sa potom vie .. kto je tvoj vrah . 😜
@miadi No ty si ju pekne ukludnila s tou radou ze nech urobi selfie😂
Autorka: Nie, ja by som nesla. Tiez by som mala taketo myslienky s unosom🙂. Ale hlavne by mi to prislo blbe to oddelene byvanie. Neustale by som mala na mysli ze asi dufa ze zmenim nazor a bude spolocne spanie. Isla by som na takyto vylet az po tom ako budeme spolu spavat. Dovtedy iba jednodnove rande.
Ten muž sa ti páči? Rada lyžuješ? Ja by som šla, znie to ako super víkend ešte okorenený vzájomným spoznávaním… Ak máš v hlave krimi príbehy, tak sa dohodni s nejakou kamoškou, daj jej jeho meno a fotku, povedz kam a kedy ideš a každý deň jej zavolaj.
Inak je ten denný kontakt, ktorý teraz máte, dosť bez budúcnosti. Sama vravíš, že za mesiac sa vám nepodarilo stretnúť ani raz…
Ja som inak tiež fanatik na všetky krimi seriály a knižky 😁, ale takýto výlet by som si užila 😉.
Máte ísť do hotela, každý má inú izbu, máte spoločný záujem.. ja tiež pozerám veľa krimi, ale toto mi vôbec nepríde nejaké riskantné, veď tam nebudete na samote.. máte dobrú možnosť sa spoznať viac, môžete spolu stráviť veľa času, ale dostatočne obklopení ľuďmi a svedkami.. píšeš že ste sa vlastne takto aj zoznámili, ak by bol priekupnik s bielym mäsom tak to využije už vtedy.. 🤪
Však ste sa zoznámili na lyžovačke, teraz pôjdete opäť lyžovať. Bývať budete zvlášť. Mesiac už spolu komunikujete. Ja by som šla, však kebyže sa zoznámite na viacdňovej lyžovačke, tak by ste sa stretávali vtedy denne, nie? Je to akoby len pokračovanie. Ak sa moc bojíš, tak nechoď k nemu na izbu, buďte spolu iba v reštike, v spoločných priestoroch, však zatiaľ sa len zoznamujete.
Dopredu si to vyjasnite, aby nebol sklamaný, aby vedel, čo čakať. Keď je normálny, tak to pochopí.
@andreatytler uniesť ta môžu aj na jednodňovom rande..
tak na to ze sa poznate len mesiac, a videli sa raz je to take zvlastne, ako zrejme sa snazi aby ste spolu travili viac casu ale co ja viem, i ked je pravda ze cloveka najlepsie spoznas osobne 🙂
Si robis srandu? Nezijes na Blizkom vychode. Normalne sa chytam za hlavu. Ten muz ma seriozny zaujem, 2 izby k dispozicii. Co este chces pocut? Sed doma pred telkou, pozeraj kriminalky a nariekaj, ze vsetky kamosky su zadane a ty nie.
Dopravu si zabezpeč sama, mate dve izby... Tak nevidím dôvod ist...
Autorka, tu máš podobnú diskusiu. Ty si na tom ešte dobre, keď máte dve izby. 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/po-kolkych-stretnutiach-ste-mali-s-muzom-sex/
Išla by som. Máte dve izby, takže by to malo byť v pohode. Samozrejme teda ak chceš, aby si si s ním ten vzťah rozvíjala ďalej
Chod vlastným autom, izbu budeš mat zvlášť. Keď sa ti nebude páčiť, môžeš kedykoľvek odísť. Ja by som si objednala izbu sama, aby som mala istotu, že ju ozaj budem mat zvlášť. Aby mi nepovedal po príchode, že už bola voľná len jedna izba. Ale ak to pôjde tak ako si myslím, skončíte na jednej izbe 😉 prajem peknú lyžovačku
Ano,, isla by som, ak by som mala pocit, že ten muž stojí za to. Predpokladám, že ste v telefonickom kontakte od prvého stretnutia. A to, že zabezpečil dve izby, to je bod len pre neho. Mne už je sympatické už len toto. Keď sa budeš báť, nikdy nič nezazijes, ujde ti kopu vecí. Rozhodnutie je na tebe.
Ja by som sa nakviac bala toho, ze chce od teba maximalne sex... To je asi tak vsetko nebezpecne😄👍
Kamoska sa pred tym, ako sa zoznamila s jednym chlapom, vyhrala pobyt, ktoremu uz koncila platnost, takze po kratuckej chvili tam sli. Tiez mali obavy obaja, on to bral tak, ze ak sa spolu vyspia bude fajn, ak nie, nic sa nedeje. Aktualne postavili dom, maju 2 deti.
Mňa raz jeden pozval na víkend do tatier sme sa poznali trocha dlhšie a keď sme sa vrátili tak po čase mi napísal sms kde mi poslal číslo účtu a sumu za výlet 🤣.
Bol povolaním exekútor 🤣.
Aj ja sa poznam so svojim muzom z internetu a po tyzdni si ma uz viezol v aute na vylet, este som sa smiala ze keby bol masovy vrah, tak som v.... Ale nic take sa nestalo. Budete mat samostatne izby, ja by som isla.
ak by to bol riadny fesak a boli by sme v dennom kontakte aj len cez socialne siete asi by som to zvazila. tak je na tebe ale co u teba prevlada ake pocity, ci ist za dobrodruzstvom a niekoho spoznat alebo nie 🙂
Isla by som, preco nie. Ved vztahy sa nejak zacinaju, mate kazdy zarezervovanu svoju izbu, takze ako nei sa coho podla mna nejak bat
Prepáč ale koľko máš rokov?Snáď si vieš ujasniť čo chces a čo nie.Takto ho spoznaš trochu súkromné a do nohavičiek ho nemusíš hneď pustiť.
Tak pozeraj viac telenovely. 🙂Vrazdy su bud z dlhorocnej vasne a nenavisti, v ramci rodiny. Alebo ta klepne nahodny okoloiduci. Ale skoro nie niekto, s kym si bola par krat von a pisete si mesiac. V prvom pripade nema motiv a v druhom bol by uplne blby, aby nechal tolko stop. To by ludia nerandili a vymreli, keby si vsetky zeny mysleli, ze kazdy napadnik je potencionalny vrah.
Kolko ludi pouziva bla bla car. Zena sa neboji nastupit k cudziemu soferovi do auta, ale boji sa ist do kaviarne. 🙂
Tiež by som išla. Keby máme spolu izbu, tak nie.. Takto si polyžujete a keď Ti bude vadiť, môžeš po lyžovačke ostať na izbe s tým, že oddychuješ, napríklad 🙂
K Tvojej obave, ako bolo vyššie spomenuté, nejdete na samotku, ale do lyžiarskeho strediska, kde bude X ľudí. Tiež na ubytovni nebudete sami dvaja asi, plus máš svoju izbu so samostatným kľúčom.

Ak by som chcela rozvíjať vzťah, tak by som šla a rada.
Ak by som mala hlavu plnú takýchto scenárov, tak nie, sedím doma, ukončím kontakt