icon

Prečo brat zotrváva vo vzťahu s problematickou ženou?

11. sep 2025

Môj brat je blázon že si drží doma takú ženu akú má. Ona pochádza z rodiny kde nie je ani vzdelanie ani dobré vzťahy,s matkou sa nerozpráva,ani s vlastným súrodencami. Táto žena večne nepracuje. Prišla s igelitkou nemajetná s jedným dieťaťom. Brat mal veľký byt v v meste kde zároveň pracoval a naďalej pracuje. Bývali tam a ona šup na rodičovský. Po RD opäť nepracovala a keď aj,tak 5-6 mesiacov, vždy sa dala na PN...potom ďalšie dieťa a teraz stálebez práce.

Strana
z2
mamina7070
11. sep 2025

a teba to nejakym sposobom obmedzuje?

evcagabi
11. sep 2025

Asi ma ine kvality, ktore tvojmu bratovi vyhovuju 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
11. sep 2025

@anonym_autor mozno mu fajčí ako žiadna ina doteraz

minenkaa
11. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja napríklad nechapem teba a nezakladám o tom diskusiu

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_b19901
11. sep 2025

Nemyslím to zle ale čo je teba vlastne do toho? To je bratov život a on si ho musí zariadiť ty s tým nemáš čo robiť

autor
11. sep 2025

Môjmu mužovi volal či nemá pre neho brigádu na víkendy pretože nevystačia z jeho platu

minenkaa
11. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ta žere,že už ho nemôžeš manipulovať ty

januska12323
11. sep 2025

Tvoj brat je dospelý a svojprávny človek, keby s ňou nesúhlasil asi by s ňou nebol. Nestaraj sa mu do života pokiaľ neubližuje tebe alebo deťom.

autor
Autor odpoveď zmazal
kaca222
11. sep 2025

Myslím si, že to nie je tvoja vec

autor
11. sep 2025
@januska12323

Tvoj brat je dospelý a svojprávny človek, keby s ňou nesúhlasil asi by s ňou nebol. Nestaraj sa mu do života pokiaľ neubližuje tebe alebo deťom.

@januska12323 tak požičali sme im peniaze, keďže očividne nevedia hospodáriť

minenkaa
11. sep 2025

Boze ľudia kedy si uvedomíte,že na toto rada neexistuje

nin12345
11. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 tak požičali sme im peniaze, keďže očividne nevedia hospodáriť

Že požičali sme im peniaze keďže očividné nevedia hospodáriť? Človeku ktorý očividné nevie hospodáriť by som určite nepožičala peniaze

mamina7070
11. sep 2025

@anonym_autor ako ja ta chapem ze ta to hneva taka financna negramotnost ich oboch aj brata aj svagrinej
ale sam brat si musi urobit poriadok nech mu tvoj muz povie nech si aj jeho zena hlada pracu okrem jeho brigady

a uz by som im nepozicala a vracia ich aspon?

domka222
11. sep 2025

Nevedia hospodáriť a vy im ešte požičiate? Tak potom tu neplač a podporuj toto všetko ďalej.

anonym_37f233
11. sep 2025
@anonym_autor

Môjmu mužovi volal či nemá pre neho brigádu na víkendy pretože nevystačia z jeho platu

@anonym_autor
Rozumiem to tak, že sa o neho bojíš, či sa extrémne nezadlží a bude chcieť od Vás pomoc. Ak pýtal o pomoc, bolo by fajn mu ju ponúknuť.
V prvom rade nech spíše pravdivo aké majú výdavky - všetky zmluvy - pôžičky, poistenie a tiež výdavky na dom a výdavky na domácnosť.
Keď im to nevychádza, je zjavné že výdavky sú vyššie ako príjmy.
Buď sa budete angažovať vy - alebo im nájdite dobrého finančného poradcu. Ten im tiež môže vysvetliť, že žijú nad svoje pomery.
A to že ona stále len chce peniaze míňať a nič neprináša do rozpočtu vidím ako problém. Zjavne si tým niečo kompenzuje - načo sú im psy s rodokmeňom? To ich mieni mať ako zárobkovú činnosť. A možno by bolo fajn poslať švagrinú ku psychológovi, že muž tu nie je na to aby jej plnil priania a ona len brala... a že v prvom rade ide o dobro rodiny - nie jej ona chce...

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
11. sep 2025

A teba ako obmedzuju bratove dlhy? Robis mu rucitelku aj s tvojim muzom? Byva v tvojom baraku? Si jeho opatrovnikom a musis sa starat o jeho zivobitie? Je on tvojim opatrovnikom a ma sa starat o tvoje zivobitie? Nechapem co teba tankuju bratove pozicky? Bratovi neruc, nepozicaj a nech sa uvedomi sam

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_37f233
11. sep 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor
určite hľadať odbornú pomoc - napríklad manželská poradňa, kde by si pekne v kľude z očí do očí povedali čo ich ťaží.
Ona chce muža, ktorý celú rodinu finančne zabezpečí, ona bude financovať svoje koníčky a míňať na drahú stravu pre svoje psy. Bude na deti dobrý.
On chce ženu, ktorá nebude zbytočne mrhať financiami, prispôsobí sa, ak to ich finančná situácia vyžaduje. Zjavne je frustrovaný a vidí, že jeho financie nie sú dostatočné na jej maniere a skúša to látať pôžičkami. No to nie je udržateľný stav. A túto frustráciu si zjavne vybíja na deťoch. Možno sa cíti neschopný zabezpečiť rodinu finančne.
Ale rodina sú oni obaja + deti. Obaja sa majú snažiť, aby mali dostatok financií a míňať len toľko koľko si môžu dovoliť.

minenkaa
11. sep 2025
@anonym_37f233

@anonym_autor
Rozumiem to tak, že sa o neho bojíš, či sa extrémne nezadlží a bude chcieť od Vás pomoc. Ak pýtal o pomoc, bolo by fajn mu ju ponúknuť.
V prvom rade nech spíše pravdivo aké majú výdavky - všetky zmluvy - pôžičky, poistenie a tiež výdavky na dom a výdavky na domácnosť.
Keď im to nevychádza, je zjavné že výdavky sú vyššie ako príjmy.
Buď sa budete angažovať vy - alebo im nájdite dobrého finančného poradcu. Ten im tiež môže vysvetliť, že žijú nad svoje pomery.
A to že ona stále len chce peniaze míňať a nič neprináša do rozpočtu vidím ako problém. Zjavne si tým niečo kompenzuje - načo sú im psy s rodokmeňom? To ich mieni mať ako zárobkovú činnosť. A možno by bolo fajn poslať švagrinú ku psychológovi, že muž tu nie je na to aby jej plnil priania a ona len brala... a že v prvom rade ide o dobro rodiny - nie jej ona chce...

@anonym_autor ako chces poradiť ,brata nedonútiš asi sa jej zbaviť
@anonym_37f233 ti napisala uplne perfektne rady a viac nespravis ak sa aj na hlavu postavíš

autor
11. sep 2025
@prasiatko30

A teba ako obmedzuju bratove dlhy? Robis mu rucitelku aj s tvojim muzom? Byva v tvojom baraku? Si jeho opatrovnikom a musis sa starat o jeho zivobitie? Je on tvojim opatrovnikom a ma sa starat o tvoje zivobitie? Nechapem co teba tankuju bratove pozicky? Bratovi neruc, nepozicaj a nech sa uvedomi sam

@prasiatko30 mňa to neobmedzuje ale veľmi ma to trápi ja neviem či si nevie dupnúť a je mäkký. Ja nechcem aby brata dostala do dlhov keďže o navýšení pôžičky a úrokov brat nevie a neviem či to mám tajiť alebo čo

cacianka
11. sep 2025

ak brat nezvláda svoju ženu, svoju rolu manžela a potrebuje pomôcť poradiť- ale teda ak vás o tú pomoc a rady požiada či poprosí, tak potom áno - môžete radiť. Sadnite si s ním, ty aj muž a riadne sa porozprávajte. aké má možnosti, ako chce riešiť, či vie aké majú príjmy, dlžoby a náklady, a urobiť si finančný prehľad, plány ako riešiť všetky financie. A ak trba, aj ženu nech dá do laty a dohodne s ňou nejaké pravidlá, podmienky. Ved ona je schopná ho kompletne vycicať, zadĺžiť na celé roky a do takej výšky, že mu oči pretočí. ale ak je slaboch, tak mu panovačná žena bude aj na hlavu sr.ať a on bude držať a nájde si aj 3 nové brigády, ona doma kysnúť a hladkať psov s rodokmeňom. vy mu môžete poradiť, ak o to stojí, ale je to len v jeho rukách čo urobí.

anonym_be43c6
11. sep 2025

nech si dajú upraviť BSM - aby nemusel platiť jej dlhy, ak on kupoval dom tak ten nech je len jeho a ona na svoju firmu (chov čistokrvných psov) nech si berie svoje úvery a tie nech si aj spláca, ak to robí nelegálne to sa tiež dá poriešiť

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
11. sep 2025

No brat je podpapučný ťuťko, vždy vravím ako si spravíš tak máš, takže netreba ho ľutovať čo chcel to má, keby nechcel zmení to, a navyše teba do toho nič nieje, nikdy som nechápala chlapov čo si dajú riadiť život ženou, riešenie je úplne jednoduché rozchod, deti poriešiť súdne a radosť žiť, neviem čo zase chlap nevie

Strana
z2