icon

Prečo je dospelosť taká osamelá?

19. júl 2024

Ahojte,

chcem len vedieť, či to niekto vnímate ako ja. Tu na MK mám viac odozvy ako v realite. Ako je to možné? Každá zadaná kamarátka sa upne na partnera. Z časti tomu rozumiem, alebo aj úplne, tiež som sa kedysi upla a to až závislotne. Všetci pre mňa prestali existovať. Vlastne i teraz svoj život prispôsobujem osobe, ktorá si to vôbec neváži. Nuž bola som osamelá, len som s ním trávila čas a vhuplo to do toho. No zisťujem, že potrebujem začať žiť. A nim to nie je možné. Je iný, hodnoty, priority, záľuby. A kamarátky? Každá žije svoj život. Prečo je to tak, dnes by som šla von, no nemám s kým. Kamošky, kde ste...

bublinka1426
19. júl 2024

taki sme viaceri, zial aj o tom je zivot. :/

viestta
19. júl 2024

Tak ži svoj život sama za seba a chod von sama. Dospelá osoba garde nepotrebuje

bublinka1426
19. júl 2024

@viestta ako sa hovori , lepsia uprimna samota ako falosna spolocnost.

roja01
19. júl 2024

Dokial zdravie sluzi a mozes ist kam chces a robit co chces, tak mas stastie.

miskamisiq
20. júl 2024

Autorka, tak prečo svoj prispôsobujete osobe, ktorá si to neváži, ako píšete. Ja vám poradiť neviem, musíte si podľa mňa určiť priority a pokiaľ sa dá, život si zariadiť tak, aby ste bola šťastná a užívali si ho a nebola to nuda.
Ja som si našla frajera keď som mala 17 on mal 21. Stal sa mojim najlepším priateľom, s ktorým ma bavilo tráviť čas. Keď som skončila školu a pracovať, užívali sme si dovolenky, cestovanie a výlety. Potom sme si kúpili spoločné bývanie, zasnúbili sa a už je manželom a otcom nášho syna. Sme spolu 15 rokov. Mali sme medzi sebou dôveru a nikdy nebol problém vybehnúť von aj s kamarátmi, či už so spoločnými alebo každý so svojimi. Jasné, bolo to už ťažšie dohodnúť, keďže každý si žil už vlastný život a nebolo to pravidelne. Ale stačilo len občas vyluftovat hlavu 🙂

mane01
21. júl 2024

Ja tomu zasa nerozumiem… ja potrebujem vo vztahu dychat, robit si aj svoje veci, udrziavat vztahy s kamoskami a tak. Nerozumiem tomu, ked si niekto najde frajera a zrazu prerusi vsetky ostatne vztahy, ako keby uz teraz neboli dolezite. Potom pride rozchod a tito ludia su uplne na dne. Alebo ani z nefunkcneho vztahu odist nedokazu, pre tu zavislost.

hankm
21. júl 2024

@autorka pre mna ako muza, je taketo upnutie sa bytostne odpudive. A toto je zasadny problem mnohych zien, zavislost na muzovi. Neschopnost memtalnej slobody. A tak za kazdu cenu sa na niekoho upnu. A znici ich to.

autor
Autor odpoveď zmazal