Prečo je dospelosť taká osamelá?
Ahojte,
chcem len vedieť, či to niekto vnímate ako ja. Tu na MK mám viac odozvy ako v realite. Ako je to možné? Každá zadaná kamarátka sa upne na partnera. Z časti tomu rozumiem, alebo aj úplne, tiež som sa kedysi upla a to až závislotne. Všetci pre mňa prestali existovať. Vlastne i teraz svoj život prispôsobujem osobe, ktorá si to vôbec neváži. Nuž bola som osamelá, len som s ním trávila čas a vhuplo to do toho. No zisťujem, že potrebujem začať žiť. A nim to nie je možné. Je iný, hodnoty, priority, záľuby. A kamarátky? Každá žije svoj život. Prečo je to tak, dnes by som šla von, no nemám s kým. Kamošky, kde ste...
Tak ži svoj život sama za seba a chod von sama. Dospelá osoba garde nepotrebuje
@viestta ako sa hovori , lepsia uprimna samota ako falosna spolocnost.
Dokial zdravie sluzi a mozes ist kam chces a robit co chces, tak mas stastie.
Autorka, tak prečo svoj prispôsobujete osobe, ktorá si to neváži, ako píšete. Ja vám poradiť neviem, musíte si podľa mňa určiť priority a pokiaľ sa dá, život si zariadiť tak, aby ste bola šťastná a užívali si ho a nebola to nuda.
Ja som si našla frajera keď som mala 17 on mal 21. Stal sa mojim najlepším priateľom, s ktorým ma bavilo tráviť čas. Keď som skončila školu a pracovať, užívali sme si dovolenky, cestovanie a výlety. Potom sme si kúpili spoločné bývanie, zasnúbili sa a už je manželom a otcom nášho syna. Sme spolu 15 rokov. Mali sme medzi sebou dôveru a nikdy nebol problém vybehnúť von aj s kamarátmi, či už so spoločnými alebo každý so svojimi. Jasné, bolo to už ťažšie dohodnúť, keďže každý si žil už vlastný život a nebolo to pravidelne. Ale stačilo len občas vyluftovat hlavu 🙂
Ja tomu zasa nerozumiem… ja potrebujem vo vztahu dychat, robit si aj svoje veci, udrziavat vztahy s kamoskami a tak. Nerozumiem tomu, ked si niekto najde frajera a zrazu prerusi vsetky ostatne vztahy, ako keby uz teraz neboli dolezite. Potom pride rozchod a tito ludia su uplne na dne. Alebo ani z nefunkcneho vztahu odist nedokazu, pre tu zavislost.

taki sme viaceri, zial aj o tom je zivot. :/