icon

Prečo má dieťa lepší vzťah s otcom?

16. jan 2026

Je normalne ze zena vycita ze ma dieta lepsi vztah s otcom ako snou pritom otec s dietatom si vytvorili taky vztah na zaklade toho ze jeho matka po praci ked skonci okolo pol4 alebo 4 nez pride domov tak je hocikedy az vecer ked ide dieta spat lebo treba si nechty a podobne cvicenie atd. . Nehovorim ze to tak je nostop ale vacsinu casu.

anonym_313f7c
16. jan 2026

Nieje to normálne,to je jasné

anonym_0504ab
16. jan 2026

je to uplne jednoduche, Ak si precitas ake zeny su tu, tak kazde dieta logicky bude viac inklinovat k otcovi.

biba_18
16. jan 2026

slovo normálne nie je na mieste - pre ňu to normálne zjavne je...

sidicek
16. jan 2026

Za vztahy rodicia deti su zodpovedni rodicia , ci otec alebo matka , takze ano je normalne ak to vycita SEBE.

madeincssr
16. jan 2026

@anonym_autor dieta ma dobry/skvely vztah k tym ludom, ktori sa mu vludne VENUJU, davaju mu svoj cas, svoju pritomnost, robia s nim aktivity, rozpravaju sa s nim.

anonym_e963da
16. jan 2026

tiež pracujem 5 dní do 15:30, muž robí 12ky denna nočna 2-3dni volno. Minule mi 5r dcera povedala, že tato je stale v robote, ja nie 😲
A tiež ma k nemu bližšie ako ku mne. Rada ma oboch rovnako, ale tatinko je miláčik 🙂

katarinaba
16. jan 2026

Toto je tak individualne. Matku dieta vseobecne ma radsej, lebo s nim travi najviac casu. Do isteho veku. Potom vstupuju do hry aj ine veci. Casto si neskor dievcata vytvoria specialne puto s otcom, co neznamena, ze matku nemaju rady. Aj vztah otca k dievcatu je iny, ako k chlapcom. Niekedy je puto k cloveku, ktoreho vidia deti menej casto intenzivnejsi prave pre tu vzacnost.
Podla mna vsak ide o kvalitu vztahu ako kvantitu - to najviac vplyva na vzajomne vztahy.

eri444
16. jan 2026

No takto. To, že dieťa viac inklinuje k otcovi už v dnešnej dobe nie je taká rarita. Kedysi sa otcovia deťom veľmi nevenovali (vlastná skúsenosť), teraz je to ináč, takže sa aj tie vzťahy rozhodne zmenili k lepšiemu si myslím. Ale to, že ti to vyčíta, už normálne nie je. 🙂 Nech sa nad sebou zamyslí a prestane chodiť kade tade a možno si s dieťaťom zlepší vzťah tiež.

anonym_e00ad2
16. jan 2026

Muz bol na pnke,a ja chodila do prace a bolo len tato,tato.Nikdy by ma nenapadlo ziarlit na muza,ach ved je to jeho otec,rodic tak ako matka.Potom muz zacal opät pracovat,ja tiez a opät bolo len mami,mami.Ked pridem domov z prace,ci do skolky uz maly krici mami,mami a uz ma obima.Sme rodicia obaja a maly nas lubi oboch,k obom ma rovnaky vztah.

anonym_a18fd1
16. jan 2026

@anonym_autor Ťažko niečo posudzovať a určovať, či to je normálne, ale poznám rodiny, kde matka je tá prísna a otec zabávač.Samozrejme, že sa otec teší väčšej obľube

anonym_2eead1
16. jan 2026

@anonym_autor to je detinskost matky.Su ženy čo sú 3x z týždňa preč a dieťa ich má radšej.Dievcata viac ťahajú k otcom.Ak to žene vadí nech je viac doma ani to nezaručuje, že bude viac lipnúť k mame.Tieti vzťahy sú jedinečné a každy je iny.
Podobné povahu ťahajú k sebe

anonym_2e2ae9
16. jan 2026

Tak aj u nas jednoducho otecko ten ktorý nevychovava ale len rozmaznava...v každej rodine to môže byť iná príčina. A samozrejme je to podmienené aj tým, kto sa dieťaťu venuje.

euka210
16. jan 2026

@anonym_autor sama si za to moze a treba jej to povedat

romiada
17. jan 2026

@anonym_autor zaleži v akej faze (vekovej) aj tej co sa tyka rodinnej dynamiky všetci su. Nie je všetkym dnom koniec. Ved nemusi byť len matka naviazana na dieta a dieta na nu. Možno jej čas ešte pride. Moj syn bol na mňa naviazany do 3 rokov. Ked išiel potom do jasli tak mi to dal pekne vyžrať ,mužovi nie. Všetko co som mu obliekla si vyzliekol, bocil odo mňa. Ja som preplakala tajne plno dni cestou do prace. Bolo to o to tažšie že vobec nerozpraval maly a nevedel nam nic povedat. Az neskor sme s mužom pochopili že takto mi daval najavo že je asi nahnevany že s nim už nie som doma na rodičaku ako bol zvyknuty a opustila som ho.

tinka3435
17. jan 2026

Občas matka potrebuje čas aj pre seba ale neviem si predstaviť že keď sa vrátim do roboty po rodičovskej tak pôjdem najprv kade tade a až potom domov .Len keď idem náhodou do obchodu bez detí a je snimi muž doma tak sa ponáhľam lebo mám taký pocit že mi niečo chýba .Je normálne že má dieťa možno lepší vzťah stým rodičom s ktorým je najviac