icon

Prečo ma po 10 rokoch nechce za ženu?

rona122
25. jan 2025

Ahojte , som s priatelom uz takmer 10 rokov byvame v spolocnom byvani uz zhruba 5 rokov , on by chcel uz aj zo 3 roky dieta no ja mam nato pohlad ze az po svadbe k comu sa on nema.Samozrejme sme sa o tom vela krat rozpravali no vzdy ma idu odpoved raz ze ano v buducnosti by chcel svadbu ,potom nie lebo financie ,potom vsetci jeho kamarati a ludia ktorych pozna su rozvedeni ..potom sa pohadame kvoli blbosti a vykrici mi ze no a ty by si chcela prsten ...nema problem v spolocnosti ludi a pred mojou rodinou povedat ze pre neho je svadba len papier ,ked sa o tom rozpravame a ja mu davam argumenty a dovody preco je to pre mna dolezite zrazu ma nazor ze no sak sa mozme po prvom dietati zobrat dovtedy netreba .....nenecham sa na tieto reci nachytat lebo cim dalej tym vidim ako meni nazory a neda sa mu verit v tomto , a tak ja odmietam dieta od svadbu kazdy tvrdohlavy.v poslednej dobe nad tym intenzivnejsie premyslam ale furt sa tocim s jednom kruhu ze neviem co dalej ....mame dobry vztah a nechcem to zahodit ale z tejto situacie mi je smutno

Strana
z4
terezka1947
25. jan 2025

@rona122 keď je to len papier a vidí,že tebe na Tom záleží,tak kde je problém?
Fakt máte dobrý vzťah,o kt.nechces prísť??

rebi789
25. jan 2025

@rona122 No problem je už to, že ste spolu 10 rokov....načo by si ťa bral? Dostáva každé výhody ako keby ste manželia ale nemusí preto robiť nič. Keby chcel tak už dávno ťa požiada o ruku a tie jeho poznamky sú uplne red flag.

gribka1
25. jan 2025

Takto možno budeš čakať na sobáš a dovtedy produkčne zostarneš a on si splní sen s mladšou. Aj také sa stáva. Neviem, čo ti poradiť, snáď len, keby si ty chcela dieťa, tak určite s tvojim priezviskom.

deti95060810
25. jan 2025

po 10 rokoch sa svadby ani nedočkáš...

domkakvet
25. jan 2025

@rona122 nemyslim si, ze ide o dobry vztah, skor nevidis nedostatky, ktore vas vztah ma a myslim si, ze ich bude celkom dost a tiez skor ako nad svadbou by si mala uvazovat nad tym, ci je naozaj dobre pokracovat niekde s tym chlapom.

janinque
25. jan 2025

Koľko máš rokov? Uteká ti pri ňom vlak, dievča.

bluka2
25. jan 2025

To zvykne tak bývať, že si zoberie ďalšiu po tebe, za pol roka, rok vzťahu…

rona122
autor
25. jan 2025
gribka1
25. jan 2025

@rona122 Obaja 26?

rona122
autor
25. jan 2025

@gribka1 on ma 33

sasesoe
25. jan 2025

Toto nevidím ružovo, žiaľ.... Určite si stoj za svojím, najskôr svadba, potom dieťa... Ale i si povedz, že napr keď chcela stihnúť prvé dieťa do 30r alebo 2 deti, tak chcela mať svadbu najneskôr ako 27rocna (príklad). A ak to on tak nevidí/nepotrebuje, tak hľadaj iného otca pre svoje dieta.
A svadbu môžete mať malú, len s najbližšou rodinou

gribka1
25. jan 2025

Naozaj je váš vzťah úplne v poriadku? Nemáš žiadne pochybnosti? Predsa len nemáš skúsenosť s iným.

rona122
autor
25. jan 2025

@gribka1 uprimne ja by som uz aj rada mala tie deti tak sa vo mne bije nazor ci ich mat s nim aj ked ma postoj ako ma a vnimam to ako velky nerespekt voci mne ale myslim nato co chcem ja alebo zacinat odzaciatku predavat byt a podobne ...

simona20201309
25. jan 2025

@rona122 nechcem ta sklamať, ale svadba vo vašom prípade naozaj nemá zmysel. Naozaj si myslím, že by čoskoro nasledoval rozvod...
Kašli na chlapa ktorému sa musíš prosiť. Si s ním od 16. Nezažila si nič iné, nevieš ako sa správa skutočne zamilovaný muž.
Ste spolu zo zvyku, on si je tebou istý.
Vezmi život do svojich rúk a urob s tým niečo. Máš najlepšie roky a vysoké šance nájsť si niekoho, komu sa nemusíš prosiť.

cacianka
25. jan 2025

Si mladá, na dieťa máš po reprodukčnej stránke síce čas, ale s týmto gerojom ho neplánuj.
Vie veľmi dobre že tebe na tej formalite záleží, ale on to odmieta. Veď dieťa je oveľa väčší záväzok ako jednoduchý sobáš. Vy máte určite aj iné problémy, ktoré ty prehliadas, lebo si sa s ním dala dokopy ako veľmi mladučká, absolútne neostrielaná životom, takže si neuvedomuješ alebo nechceš uvedomiť že toto nie je vhodný partner na manželstvo a dieťa

mia_von_prag
25. jan 2025

Nechce si ťa zobrať, lebo si vašim vzťahom nie je istý. Po 10 rokoch smutné, pritom dieta je ovela oveľa väčší záväzok ako svadba. S týmto si určite nerob dieťa

majka99999
25. jan 2025

@bluka2 tak, tak. Dieta uz chce, pozeram, ma 33... Ked si dupne nova, mladsia, neokukanejsia, tak peniaze na svadbu sa najdu.

gribka1
25. jan 2025

@rona122 Hlavne poriešiť vzťah, či skutočne stojí za to. My to nevieme, ty áno. Podľa toho konať. Zvláštne že sa tomu bráni. To by mrzelo každú.

rona122
autor
25. jan 2025

@sasesoe ta otazka financií nebolo myslene ako problem ze svadba by bol velky vydavok robi uz od skolyv zahranici peniaze mu nechybaju ( ked dal ako dovod financie ze ak sa jedneho dna rozvedieme on nechce prist o svoje tazko zarobene peniaze) naco som mu povedala ze ak ide o toto to co ma doteraz je vsak pred manzelstvom takze he to jeho a aj plánuje nieco kupovat v budunosti nemam problem podpisat papier nech to nespada do bezpodieloveho vlastnictva lebo o toto mi fakt nejde..mame spolu hypo na byt ,pracujem a platim sa všetko sama

janinque
25. jan 2025

@rona122 čakáš že po 10 rokoch sa niečo zmení a bude si ťa chcieť vziať? Je to to jediné, čo ti na vašom vzťahu vadí, alebo je toho viac?

gribka1
25. jan 2025

@rona122 To je špekulant, vidno, že nie si priorita a nie je si istý. Bohužiaľ.

mia_von_prag
25. jan 2025

@rona122 tak to je ešte horšie ak takto pozera na financie. Nechce sa s tebou deliť. Precitaj si tu xy diskusii, ako je žena na materskej a chlap si od nej pýta na najom.

rona122
autor
25. jan 2025

@janinque zo zaciatku tam boli rozdielne nazory ze on chcel ist zit do zahranicia ja nie ...trvalo to dlho napriek tomu sme spolu zostali a nejako to prekonali aj ked to nebolo ruzove ....uz dlhu dobu zmenil nazor a otocil ze praveze nechcel by zit vonku a chce byt doma tak som si myslela ze ideme konecne spolocnym smerom a ideme nas vztah posunut ...on by chcel tym dietatom ale o svatbe ani pocut....je pravda ze ma rozvedenych rodicov a fakt vsetci jeho kamarati bud su sami ,ziju s priatelkami s ktorymi maju deti ale svadbu tiez nechcu alebo rozvedenych

majka99999
25. jan 2025

Takze 16 a 23 ste mali... Hmmm, aby to nebol nejaky Leonardo DiCaprio, ze po 25 je zena expirovana. Dala si mu vacsinu svojej mladosti, autorka, a nemas ho cim vydierat, jemu to takto vyhovuje, ma ta lapenu este aj tym bytom, penazi ma dost, neboj sa, ked odides, do mesiaca ma dalsiu. Naco by menil jeho a tvoje za vase spolocne, ved by sa mu kamosi smiali, ze je blby.... Nuz, vela stastia.

oblecenie99
25. jan 2025

Az na to, že je to len obyčajny, jednoduchy LEN papier, tak sa ho boji ako čert kríža...

marca12
25. jan 2025

@rona122 Ked je to len papier,tak preco s tym ma taky problem. To by som sa ho opytala.

zuzana76
25. jan 2025

Vyzera to na rozchod, povedz mu, ze ty deti len s priatelom mat nebudes, az s manzelom. Caka na teba niekto lepsi, ver mi. Tento je obycajny vypocitavec.

rona122
autor
25. jan 2025

@mia_von_prag o tomto sme sa tiez viac krat bavili aky ma nato nazor a zevraj samozrejme ze vy všetky vydavky platil on kym som doma s dietatom ze nechape tych muzov ze zena je doma s ich dietatom a oni sa nevedia o nich postarat alebo ze zena musi od neho zobrat na kavu a vysvetlovat kde minula kazdy cent .....ale ja uz fakt neviem comu verit ako by to vobec bollo ,ci to niesu len reci aby sa ukecal

zuzana76
25. jan 2025

@rona122 ukecava ta a potom by nastupila tvrda realita

mia_von_prag
25. jan 2025

A už aj na rozvod myslí! To čo je? Radim ti premysli si to,či ozaj ma byť partner do života a otec tvojich deti. Financie je velka tema a vo vzťahu su chvile, ked sa zarobky menia a raz si hore raz dole. Typicky na rodicovskej to ťahá chlap. Dôležité, aby ste to spolu zvladli ako rodina.
Ste spolu dost dlho a iný prístup asi nepoznáš. Želám ti, nech stretneš vyzreteho chlapa, ktorý je pripraveny na záväzok a rodinu, ktoreho nebudes musieť hnať k oltáru

Strana
z4