icon

Prečo ma rozčuľujú každodenné situácie?

30. apr 2025

Nemozem si pomoct ale ked si niekto predo mnou oblizne peru mam chuť mu vytrhtrhnuť jazyk neskutočne ma to draždi, hoci aj viem že to je bežná vec, že si ľudia olizuju peru. Dalej ma drazdia urcite slová - láskavo, smer lekár a iné.. normalne až zachvat, amok ide na mňa a nenavidim prezliekanie akoby take navyše. Napriklad si omylom oblečiem naopak tričko, zúri ma že ho musím prexliecť.
S pyžama do pyžama ok ale prezliekanie medzi tým, hoc som aj spotená proste neznášam a chytá ma amok..
Amoky ma chytaju bežne aj malá vec ich spustí. Vtedy začnem kričať a dupať neviem ich ovladať. Tiež nemam rada ked viem ze mam nieco urobit a uvedomujem si to ale chcem to urobit vo svojom case a niekto napriklad kamaratka mi povie ze to mam urobit to ma tiez drazdi. Napriklad viem ze sa mam napriklad ked ideme von obliect. Ale neznašam ked mi ta kamaratka povie chod sa obliect. Jz viem ze sa mam obliect len to urobím vo svojom case v ktorom este stiham ak musime byt niekde v urceny cas. Neviem sa dobre vyjadrovat tak snad je to zrozumitelne.

Strana
z2
gribka1
30. apr 2025

Nie je na to diagnóza? Ináč všetko ok? Nejako nie si v pohode so svojím životom, ináč by ťa takéto sprostosti nevytáčali.

viestta
30. apr 2025

Ked mas z takych banalit amoky tak zacni riesit odbornika, mozno na zaciatok staci aj psycholog, ktory ta navedie k tomu, ako spracovat negativne emocie

eviq
30. apr 2025

Chcela som napísať smer lekár, ale našťastie som sa stopla....Ale vážne, spomenúť to treba lekárke.

janai1
30. apr 2025

Veď ty si tu už tému mala o tom, že sa chceš zabiť
Už si bola u psychiatra?

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/stracam-radost-zo-zivota/?page=2&scrollto=first

autor
30. apr 2025
@janai1

Veď ty si tu už tému mala o tom, že sa chceš zabiť
Už si bola u psychiatra?

@janai1 utorok idem

gribka1
30. apr 2025

Tak sa drž v kľude tých pár dní.

deti95060810
30. apr 2025

samonasierací typ ...
pomôže ti len psychiater.

koniarova
30. apr 2025

Liecis sa?

janka_23
30. apr 2025

Diagnózu mas určite, pomôže jedine psychiater

hylary
30. apr 2025

Mňa vytáča veta: pekny deň.
Normlane by som za tu vetu dala dotyčnému facku

mk1111111111
30. apr 2025
@hylary

Mňa vytáča veta: pekny deň.
Normlane by som za tu vetu dala dotyčnému facku

@hylary ja neznasam: dakujem krasne 🤮🤣

koniarova
30. apr 2025
@mk1111111111

@hylary ja neznasam: dakujem krasne 🤮🤣

@mk1111111111 toto aj mňa vytáča 😂😂

lucia13022023
30. apr 2025

Aj mňa vytáča smer.. Smer vsekto 🤣 smer škôlka, smer doktor, smer obchod a neviem co ešte.. Ale do amoku nie. Ale slovo dynamika a eventuálne 🤣🤣 ale to preto ze to používal môj profesor v škole v každej jednej vete. Podľa mňa ani nevedel co to znamená ale chcel sa cítiť dôležitý

jana_eyre_2
30. apr 2025
@lucia13022023

Aj mňa vytáča smer.. Smer vsekto 🤣 smer škôlka, smer doktor, smer obchod a neviem co ešte.. Ale do amoku nie. Ale slovo dynamika a eventuálne 🤣🤣 ale to preto ze to používal môj profesor v škole v každej jednej vete. Podľa mňa ani nevedel co to znamená ale chcel sa cítiť dôležitý

@lucia13022023 mňa vytáča len smer v politike 😅

viestta
30. apr 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 ten aj mna, ostatne smery su uplne v pohode

jana_eyre_2
30. apr 2025

@autorka mozno si v spektre, ľudia s poruchou autistického spektra môžu pociťovať takéto silne emócie pri aj banalitach.. z toho môže potom pramenit celková frustrácia.. držím palce k návšteve odborníka aby ti vedel pomôcť a bude ti ľahšie, len treba dlhodobo na Tom pracovat..

A úprimne pohľad na pery, jazyk ale detailné vadia aj mne.. neviem prečo, ale je to tak.. síce má to nevytaca, ale je mi to neprijemne vidieť.

lucia13022023
30. apr 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 no asi kvôli tomu mam k tomu slovu taku averziu 🤣

denkabemommy
30. apr 2025

Toto vyzerá na autispektrum 🙂

sisska96
30. apr 2025

Si iba šiši na hlavu

done
30. apr 2025

mňa vytáča "dáš to" alebo "to dáš" stále neviem čo a komu alebo čo a kam treba dať

ahhola
30. apr 2025

💝💖🩷Konecne som ta nasla, moj clovek. Tiez ked pocujem "peniazky", hoax, dezinfo... Ide ma uchytit, pekny zvysok dna a ine floskule....topka je Perina, s kktorou sa prikryjes a pupocna snura bleee... Oliznute pery su nic, za oliznute prsty mam chut vrazdit. Sme proste nervaci, chce to pokerovy xicht. Akonahle niekto pride na nasu slabinu, robi nam zle. Kamoska zistila, ze ma striasa, ked vrzga pudingom v sacku tak vrzgala vzdy na navsteve, sucka.

tairyx
30. apr 2025

Mne sa oči prevracajú ked vidím slovné spojenie - ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku.. hodne sa to teraz používa a neviem tomu akosi prísť na chuť..
Prečo vám vadí spojenie ďakujem krásne? Určite krajšie ako to s tou ceruzkou 😁 aspoň to nie je hanlivé...

ahhola
30. apr 2025
@tairyx

Mne sa oči prevracajú ked vidím slovné spojenie - ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku.. hodne sa to teraz používa a neviem tomu akosi prísť na chuť..
Prečo vám vadí spojenie ďakujem krásne? Určite krajšie ako to s tou ceruzkou 😁 aspoň to nie je hanlivé...

@tairyx ano, zneje to blbo oproti ceskemu originalu... Nejostrejsi tuska v penalu😅

ma77
30. apr 2025

Mňa vytáča keď si niekto kuse nechty a spara sa v nose a ešte keď vidím chlapa jak otrci bimbas na ulici a ulavuje si😆

autor
30. apr 2025
@tairyx

@tairyx ja tomu s tou ceruzkou vobec nerozumiem.

autor
30. apr 2025
@ma77

Mňa vytáča keď si niekto kuse nechty a spara sa v nose a ešte keď vidím chlapa jak otrci bimbas na ulici a ulavuje si😆

@ma77 to su veci ktore sa maju robit v súkromí. Na verejnosti to je nechutne.

autor
30. apr 2025
@koniarova

Liecis sa?

@koniarova ano. V utorok idem.

marca12
30. apr 2025

Chod sa prejst po detskej nemocnici alebo onkologii alebo len tak po nemocnici tam uvidis,co su ozajstne problemy a nie zurit kvoli banalitam. Nauci sa ovladat a ked to nevzladas,urcite vyhladaj odbornika. Na youtube mas plno videii,tak si ich laskavo 🤣 napozeraj a trenuj. Lebo podla toho,co pises si sa zasekla niekde vo veku do 5 rokov v obdobi vzdoru a tam si spravanim ostala.

deedol
30. apr 2025

drzim palce u lekara. to ti zacalo teraz niekedy ci to mas dlhodobo?

ad najostrejsia ceruzka - je to blby preklad povodne z angliny - sharpest tool in the shed (pripadne box) - najostrejsie naradie v kolni (skatuli). v slovencine to nemam rada ani ja, ale na MK je to oblubene 🙂

sisaka
30. apr 2025
@ahhola

@tairyx ano, zneje to blbo oproti ceskemu originalu... Nejostrejsi tuska v penalu😅

@tairyx
@ahhola tento vyraz vyslovene neznášam. Originál je z angličtiny a v nej to znie oveľa prirodzenejšie a používal sa dávno predtým než to niekto preložil do češtiny/slovenčiny a začala byť táto fráza “in” a strašne “cool”

Strana
z2