Prečo moja dcéra stále strieda partnerov?
Dcéra je každý týždeň s iným. Ja sa už strácam v tých menách. Paľo, Andrej, Julo... Bojím sa jej spýtať, že či so všetkými z nich má niečo viac. Dcéra je už dospelá, ale toto mi príde za hranicou. Neviem, čo zlé som spravila v jej výchove, že potrebuje takú pozornosť opačného pohlavia. Keby mala maximálne dvoch, tak to prekúsnem, lenže toto je priveľa. Už ich bolo najmenej 6...
Je dospelá. Môže si so životom nakladať ako uzná za vhodné. Keby to bol chlap tak sa to nerieši, pretože ten tehotný nezostane, že…
@anonym_autor dobre robi,len nech si užíva
@anonym_autor no hold, mas doma radodajku
Urcite s kazdym nieco mala.. hlada, skusa..mozno si neurobila nic zle vo vychove, len doba je taka aka je 🤷🏻♀️
Niekoho obplyvni viac niekoho menej, raz ju to prejde
Hlavne nech ma vzdy ochranu pri sebe 👍🏻 nech nezacne novy rok neplanovanym tehotenstvom
@anonym_ca867a aká doba zase? V minulosti neboli radodajky?
Urcite s kazdym nieco mala.. hlada, skusa..mozno si neurobila nic zle vo vychove, len doba je taka aka je 🤷🏻♀️
Hlavne nech ma vzdy ochranu pri sebe 👍🏻 nech nezacne novy rok neplanovanym tehotenstvom
@anonym_ca867a že radodajka
@anonym_autor vyrastala s otcom?
@anonym_e916b8 áno
@anonym_ca867a 👀
@anonym_e916b8 áno
@anonym_autor niekde tá chyba nastala. Nedostatok sebavedomia, ktoré si potrebuje dvíhať záujmom mužov? Nedostatok lásky, pozornosti?
@anonym_autor pani aj ja som chodila s xy chalanmi von aj chodila ( bez sexu) a dnes mám muža, deti a som verná... Ale to ľudia väčšinou nechápu hneď si mysleli že som s každým trtosila 9 cenovu pritom vôbec. Ja ju chápem . Vzťahov takých vážnych som mala asi 7. A dobre že som prebrala. Dnes mám najlepšieho muža.
@anonym_e916b8 Nejde o to, či vyrastala s otcom, ale ako sa ten správal...
@anonym_e916b8 Nejde o to, či vyrastala s otcom, ale ako sa ten správal...
@enmery ďakujem že si ma opravila. Presne ako píšeš.
Dcera je dospela, cize 18+. Mala (podla teba) aspon 6tich, kazdy tyzden ineho. Takze randi 6 tyzdnov? Nechaj ju na pokoji, nemusi si zobrat prveho, ktoreho stretne.
@anonym_autor Čo ti na tom vadí
Ak má každý týždeň nového a bolo ich 6, deje sa to posledné cca 2 mesiace. Dovtedy bola poslušné dievčatko čo ti sedelo doma pri riti?
@anonym_autor moja krsna sa smiala že mám každý týždeň iného a mala som. Nie na sex ale áno mala som rada pozornosť lebo som taký typ. Dodnes ju mám rada no už v inej forme. Nechaj ju, hlavne nech je zodpovedná v sexe atď.
@anonym_autor a este dodám takú myšlienku , radšej s 20 ísť von a ako ísť s 1 a otehotnieť po 2h známosti.
@anonym_autor a strieda ich,či len točí a ty si len nepamatas,možno ma hárem
Počkaj. Je ale rozdiel, či sú to kamoši alebo kamoši s výhodami. Aj ja som mala chlapčenskú partiu a doteraz si viac rozumiem s mužmi. Ženy sú povrchné zradkyne. Aspoň tie v mojom okolí. Keď sa zdôverím kamoške, o pár dní to vie celé mesto. Muž necekne nikomu. Nie som žiadna radodajka. Bližší vzťah som mala iba s tromi mužmi. Moja dcéra to má rovnako. Je na strednej, zmiešaná skupina kozmetičky a tiskári. Baby sú klebetné, jedna druhú ohovára poza chrbát, nepomôžu si ani s úlohami. Chalanov poznám všetkých, odprevadia ju domov z praxe, pošlú úlohy zo spoločných predmetov. Nevidím za tým nič zlé.
Veď nemusí predsa s každým sexovať!!!! Ja som tiež mala veľa vzťahov, vo veľa prípadoch k sexu nedošlo. Proste málokto stretne pravú lásku na prvú "šupu". Je mladá, slobodná a najmä dospelá....
Ano je to vychovou …pravdepodobne ste ju vela zhadzovali ,musi si nieco dokazovat, zdvihovat sebavedomie …. Tazko povedat .
To je príšerné aká je tu nízka morálka. Vraj nech si užíva, že úplne v pohode?
Máte vôbec šajnu o pH, candide, hpv viruse a iných vážnejších pohlavných chorobách? Bodaj by potom nemali neskôr problém s plodnosťou keď tu každý šuká od bohvie kedy s kýmkoľvek.
Už len z tohto hľadiska by som netrtkala každý týždeň s iným.