icon

Prečo moja dcéra stále strieda partnerov?

Dnes o 15:52

Dcéra je každý týždeň s iným. Ja sa už strácam v tých menách. Paľo, Andrej, Julo... Bojím sa jej spýtať, že či so všetkými z nich má niečo viac. Dcéra je už dospelá, ale toto mi príde za hranicou. Neviem, čo zlé som spravila v jej výchove, že potrebuje takú pozornosť opačného pohlavia. Keby mala maximálne dvoch, tak to prekúsnem, lenže toto je priveľa. Už ich bolo najmenej 6...

Strana
z2
anonym_ca867a
Dnes o 15:53

@anonym_autor no hold, mas doma radodajku
Urcite s kazdym nieco mala.. hlada, skusa..mozno si neurobila nic zle vo vychove, len doba je taka aka je 🤷🏻‍♀️
Niekoho obplyvni viac niekoho menej, raz ju to prejde
Hlavne nech ma vzdy ochranu pri sebe 👍🏻 nech nezacne novy rok neplanovanym tehotenstvom

cyneric
Dnes o 15:54

Je dospelá. Môže si so životom nakladať ako uzná za vhodné. Keby to bol chlap tak sa to nerieši, pretože ten tehotný nezostane, že…

minenkaa
Dnes o 15:55

@anonym_autor dobre robi,len nech si užíva

bomba36
Dnes o 15:56
@anonym_ca867a

Urcite s kazdym nieco mala.. hlada, skusa..mozno si neurobila nic zle vo vychove, len doba je taka aka je 🤷🏻‍♀️
Hlavne nech ma vzdy ochranu pri sebe 👍🏻 nech nezacne novy rok neplanovanym tehotenstvom

@anonym_ca867a aká doba zase? V minulosti neboli radodajky?

minenkaa
Dnes o 15:58
@anonym_ca867a

@anonym_ca867a že radodajka

anonym_e916b8
Dnes o 15:59

@anonym_autor vyrastala s otcom?

autor
Dnes o 16:00
@anonym_e916b8

@anonym_e916b8 áno

eeffka
Dnes o 16:01
@minenkaa

@anonym_ca867a že radodajka

@minenkaa my to volame "dama veselej povahy" 🤣

enmery
Dnes o 16:02
@anonym_ca867a

@anonym_ca867a 👀

anonym_e916b8
@anonym_autor

@anonym_e916b8 áno

@anonym_autor niekde tá chyba nastala. Nedostatok sebavedomia, ktoré si potrebuje dvíhať záujmom mužov? Nedostatok lásky, pozornosti?

anonym_be43c4
@eeffka

@eeffka U nás sa povie Veselá v rozkroku.

eeffka
Dnes o 16:03
@anonym_be43c4

@eeffka U nás sa povie Veselá v rozkroku.

@anonym_be43c4 🤣🤣🤣

anonym_bf2f0f

@anonym_autor pani aj ja som chodila s xy chalanmi von aj chodila ( bez sexu) a dnes mám muža, deti a som verná... Ale to ľudia väčšinou nechápu hneď si mysleli že som s každým trtosila 9 cenovu pritom vôbec. Ja ju chápem . Vzťahov takých vážnych som mala asi 7. A dobre že som prebrala. Dnes mám najlepšieho muža.

enmery
@anonym_e916b8

@anonym_e916b8 Nejde o to, či vyrastala s otcom, ale ako sa ten správal...

anonym_e916b8
Dnes o 16:04
@enmery

@anonym_e916b8 Nejde o to, či vyrastala s otcom, ale ako sa ten správal...

@enmery ďakujem že si ma opravila. Presne ako píšeš.

janinque
Dnes o 16:04

Dcera je dospela, cize 18+. Mala (podla teba) aspon 6tich, kazdy tyzden ineho. Takze randi 6 tyzdnov? Nechaj ju na pokoji, nemusi si zobrat prveho, ktoreho stretne.

minenkaa
Dnes o 16:05

@anonym_autor Čo ti na tom vadí

anonym_0011ac
Dnes o 16:07

Ak má každý týždeň nového a bolo ich 6, deje sa to posledné cca 2 mesiace. Dovtedy bola poslušné dievčatko čo ti sedelo doma pri riti?

minenkaa
@eeffka

@eeffka mňa vždy zarážajú,tieto pomenovania pre zeny ,čo sa správajú ako im vyhovuje a nie ako si mama predstavuje

anonym_bf2f0f

@anonym_autor moja krsna sa smiala že mám každý týždeň iného a mala som. Nie na sex ale áno mala som rada pozornosť lebo som taký typ. Dodnes ju mám rada no už v inej forme. Nechaj ju, hlavne nech je zodpovedná v sexe atď.

anonym_bf2f0f
Dnes o 16:08

@anonym_autor a este dodám takú myšlienku , radšej s 20 ísť von a ako ísť s 1 a otehotnieť po 2h známosti.

eeffka
Dnes o 16:09
@minenkaa

@eeffka mňa vždy zarážajú,tieto pomenovania pre zeny ,čo sa správajú ako im vyhovuje a nie ako si mama predstavuje

@minenkaa ako matka 20r dcery by som radsej ani mena nechcela vediet, teda za predpokladu ze ich bolo 6 za polrok, akurat by som dceru poucila.

minenkaa
Dnes o 16:10
@eeffka

@minenkaa ako matka 20r dcery by som radsej ani mena nechcela vediet, teda za predpokladu ze ich bolo 6 za polrok, akurat by som dceru poucila.

@eeffka presne ,načo sa u tak mladého človeka ,ešte zaťažovať menami partnerov

minenkaa
Dnes o 16:11

@anonym_autor a strieda ich,či len točí a ty si len nepamatas,možno ma hárem

ankasek
Dnes o 16:22
@minenkaa

@anonym_autor dobre robi,len nech si užíva

@minenkaa To je uzivanie ked má niekto pitku lumpa?

anonym_6266bf
Dnes o 16:25

Počkaj. Je ale rozdiel, či sú to kamoši alebo kamoši s výhodami. Aj ja som mala chlapčenskú partiu a doteraz si viac rozumiem s mužmi. Ženy sú povrchné zradkyne. Aspoň tie v mojom okolí. Keď sa zdôverím kamoške, o pár dní to vie celé mesto. Muž necekne nikomu. Nie som žiadna radodajka. Bližší vzťah som mala iba s tromi mužmi. Moja dcéra to má rovnako. Je na strednej, zmiešaná skupina kozmetičky a tiskári. Baby sú klebetné, jedna druhú ohovára poza chrbát, nepomôžu si ani s úlohami. Chalanov poznám všetkých, odprevadia ju domov z praxe, pošlú úlohy zo spoločných predmetov. Nevidím za tým nič zlé.

minenkaa
Dnes o 16:26
@ankasek

@minenkaa To je uzivanie ked má niekto pitku lumpa?

@ankasek čo?to mi musíš preložiť

7miriam77
Dnes o 16:29

Veď nemusí predsa s každým sexovať!!!! Ja som tiež mala veľa vzťahov, vo veľa prípadoch k sexu nedošlo. Proste málokto stretne pravú lásku na prvú "šupu". Je mladá, slobodná a najmä dospelá....

anonym_b31473
Dnes o 16:32

Ano je to vychovou …pravdepodobne ste ju vela zhadzovali ,musi si nieco dokazovat, zdvihovat sebavedomie …. Tazko povedat .

anonym_e916b8
Dnes o 16:36

To je príšerné aká je tu nízka morálka. Vraj nech si užíva, že úplne v pohode?
Máte vôbec šajnu o pH, candide, hpv viruse a iných vážnejších pohlavných chorobách? Bodaj by potom nemali neskôr problém s plodnosťou keď tu každý šuká od bohvie kedy s kýmkoľvek.
Už len z tohto hľadiska by som netrtkala každý týždeň s iným.

Strana
z2