icon

Prečo nás majú chlapi za také sprosté?

14. mar 2022

Ahojte, nejdem si pýtať radu, skôr vám porozprávať o mojej nedávnej skúsenosti a položiť do pléna filozofickú otázku. Nedávno som sa opäť stretla s bývalým kamarátom s výhodami. Vypisoval mi, že sa sťahuje mimo SK, chce ma ešte vidieť, rozlúčiť sa atď. Dosť som si ho všímala ešte v čase, keď sme sa stretávali. Vypisovačky bývalým, hromadné lajkovanie fotiek, najprv sledoval na instagrame, potom zas nie, potom zas áno, takto si spravil zakaždým svoje kolečko, potom to skúšal na o 5 a viac rokov mladšie a mne tvrdil do očí, že som jedna z jeho najbližších ľudí a s nikým okrem mňa nespáva, lebo vo mne má všetko a bla bla bla. Poviem narovinu, sex bol super, nepotrebovala som aj úprimnosť (tie, ktoré ste pohoršené, už radšej prestaňte čítať). A teraz, keď sme sa stretli, tiež som nič viac ako úlet na rozlúčku neočakávala. Mimovoľne som sa spýtala na mesto, do ktorého sa sťahuje, prečo si ho vybral. Nemohol očakávať, že naozaj uverím, že sa sťahuje niekam do riťkároviec, kde vôbec nikoho nepozná a navyše to nie je ani veľké známe mesto, treba ho hľadať prstom na mape. Veľmi dobre som vedela, že tam študuje jeho bývalá, no aj tak som si so záujmom vypočula ako mi klame do ksichtu, že to je kvôli strategickej polohe atď. A potom mi zavesil na nos, že odkedy sme sa prestali stretávať s nikým nespal. Opäť viem, že to bolo klamstvo a takýchto bolo za ten večer veľa. Nepovedala som mu nič. Na čo? Iba som pozerala, ako mi klame do tváre a evidentne sa teší, ako ma zmotáva. Popritom neexistuje nič jednoduchšie, ako si tie dotyčné pozrieť na sociálnych sieťach…Povedzte mi, prečo nás majú chlapi za také sprosté?

Strana
z2
bosorka2302
14. mar 2022

ako nas? iba teba 🙂

anita6666
14. mar 2022

A pointa problému je aká?

janai1
14. mar 2022

Keď sa necháš ... asi na tom niečo bude 😉

rebeca89
14. mar 2022

Mňa žiadny chlap v mojom okolí nemá za sprostú 🤷

eeffka
14. mar 2022

Nuz jedina sprosta si tu ty, aka isla takeho nasla 🤷‍♀️

liljana
14. mar 2022

Preco sa s takym stretavas a preco hovoris v mnoznom cisle?

heleninamama
14. mar 2022

Však je to len priateľ s výhodami, teda nie Tvoj skutočný priateľ, len niekto, kto si na Teba spomenie, keď nemá do čoho pichnúť - doslovne. Má Ťa na sex, nijakú väčšiu dôležitosť v jeho živote nemáš aj keď si to zrejme nahováraš. Slúžiš mu na na uspokojenie potrieb - samá vidíš, že city ho ťahajú inde. Si sprostá a ešte sa aj sprosto pýtaš, prepáč.

matovicova
14. mar 2022

Pretože neverí, že by našiel takú, ktorá s nim pôjde do postele bez tých lži ....
Otázka by mala skôr znieť, prečo je ten muž taký sprostý ?

nairia
14. mar 2022

inak toto by aj mna zaujimalo... ale su take typy chlapov, co jednoducho nedokazu narovinu povedat ako sa veci maju, aj ked nemaju dovod klamat. fungovali ste ako fuckbuddies, tam by som paradoxne cakala cisto fyzicku pritazlivost, city bokom a racio v plnej parade. tzn. jeden si najde niekoho ineho, tak ti povie narovinu "nasiel som si znamost, fakt mi je s nou dobre, tak uz sa nebudeme stretavat".. easy as that, naco robit teatro?

winki13
14. mar 2022

Ak si sa s ním vyspala, tak sa nečudujuj

mamutka
14. mar 2022

Áno, muži majú niektoré ženy za sprosté. Natlacia im za bednu kalerabov a za odmenu si môžu vyprázdniť mozgovnu. Potom ešte existujú normálni muži a ti si hľadajú ženy, ktoré veru žiaden normálny chlap nepovažuje za sprosté

michaele
Odpoveď bola odstránená
liljana
14. mar 2022

Chcel si ta nechat ako kamaratku s vyhodami. Lebo ani kamaratke s vyhodami sa nemusi pacit, ze jej kamarat spava s dalsimi, ved ju moze nakazit - mykoza v tom lepsom pripade, ...

ddaassuullaa
14. mar 2022

Nemusi ta nutne povazovat za "sprostu". Nema gule povedat veci otvorene nielen tebe, ale nikomu. No a tebe to nevadilo, neriesila si preco, zaco, kedy, kde a s kym...aspon na zaver si sa mohla schuti zasmiat, ci tu hlupost s rybarom a rybkou len hral alebo je naozaj taky hlupy on🤣 jemu vyhovovalo, ze nevysetrujes, tvaris sa ze mu to zeries a on je ten uspesny rybar, co chyti kazdu rybu. No....uvidis, ci za nejaky cas nebude stahovacka na SK😅😄🤣 a potom uz ani ty nebudes dufam lahko chytitelna rybka

marca12
14. mar 2022

Maju ta za sprostu,lebo im to dovolis. Keby mna nejaky klamal urcite by som nebola ticho.

mikadooo
14. mar 2022

Vieš čo ono tam podľa mňa skôr ide o jeho "robenie sa pekným" pred tebou 🙂. Podobne sa správa podľa mňa pred chlapmi, aj keď v iných oblastiach. Je to povaha, nesúvisí to s tým, že ty si žena. Skôr to súvisí s jeho zníženým sebavedomím. Možno mu v detstve často nechali pocítiť, že nie je dostatočne dobrý. Tak sa naučil klamať, aby sa spravil lepším, keď nie pred tebou tak hlavne pred samým sebou. Takto sa to potom môže prejaviť, že sa snaží neustále prikrášliť realitu. Netráp sa nad tým, hoď to za hlavu, snáď si mala z toho stretka aj niečo pozitívne (sex myslím samozrejme😁).

jaskolka
14. mar 2022

A prečo by ti mal vôbec vravieť niečo? A už vôbec nie pravdu. Veď ste len kamaráti na sex.

viestta
Odpoveď bola odstránená
w123
14. mar 2022

preco to vztahujes hned na seba ze ta ma za sprostu, ludia su vselijaki, ked mi niekto klame a viem ze nehovori pravdu rovno mu poviem ze tu pravdu poznam a netvarim sa ze mu to “zeriem”, mozno preto ze mu na to nic nepovies si mysli ze moze vymyslat kolko chce, a to ze niekto klame neznamena ze ty si sprosta iba ze on je klamar

annamarin
14. mar 2022

Ja mám tiež kamaráta s výhodami a vôbec mi neklame ani sa ma nesnaží zamotávať. To nie je, ze "chlapi nas maju za sprosté" to je len tento konkrétny chlap. 😄😄 Ako úprimne ja som spokojná s tým, že mám len takýto "vztah", ale keby ma ten môj takéto hlúpe reči, tak by sa mi asi zhnusil a nespala by som s nim uz . Ved to je uplne antisexy, ked toto dakto robi. 😄

renab
14. mar 2022

Sex bol super, uprimnost si nepotrebovala.... vsak si si odpovedala sama

brendaa
14. mar 2022

Ty brdo🤦‍♀️😂koľko máš rokov?..bez lustrovania nevieš, ze,.... ti klame? ....
Tvoja reč - ." Klamal mi do očí, nic som mu nepovedala...... . Popritom neexistuje nič jednoduchšie, ako si tie dotyčné pozrieť na sociálnych sieťach…"

ailiba
14. mar 2022

Tak asi mu to zabera. Mozno ma pocit, ze ta vdaka tomu vzdy ukeca. Ked nic nehovoris, mysli si, ze mu veris. Vsak mu hned na rovinu povedz, ze nech nekeca... Paci sa ti s nim sex a nic viac neocakavas.

alanko20
14. mar 2022

Ja mam za sebou taky "vztah", trvalo to rok, bola som mladucka a ano, o dost sprostejsia ale, neposunula som ot na vztah, on chcel, ja nie. Hovorieval mi, ze ma miluje atd, ja som mu neverila. Potom to skoncilo. Vdaka Bohu za to 🤣 takze radim, vyprdni sa nanho nech sa stahuje, kam chce. Zrusi si ho na socialnych sietach, vymaz si cislo, najdi si normalny vztah. Ja som tak urobila. Nic lepsie sa mi nemohlo stat.

asia83
14. mar 2022

Aký “požič”, taký “vráť”. Zrejme ste mu svojim správaním nedali dôvod myslieť si o vás niečo iné.

autor
14. mar 2022

Joooj dievčatá, ste sa tu niektoré opustili. 😄 Ja robím to, čo mi vyhovuje a s kým mi to vyhovuje. Keď vidím, že niekto za to stojí a je to normálny chlap, dokážem mať aj normálny vzťah, kde sme jeden k druhému úprimní a vážime sa navzájom. Ale keď som single, mám svoje potreby. Tiež zas nejdem do postele s každým druhým, ani tretím, ani štvrtým a tento sa na začiatku tiež nejavil, že to bude taký tragéd. A nevyšetrujem, mne je jasné, kedy chlap klame, lebo si myslí, že sa z neho žena celá roztápa, ale zábavnejšie je vedieť to naisto a pozorovať ho pri tom klamstve tak. A keby mu to poviem narovinu, že klame, on by sa ako pravý egocentrik zdul a zapieral zapieral zapieral. 😄 Akože môj zámer je jasný a nebudem si kaziť to čo ja chcem nejakou hranou melodrámou urazeného ega a divadielkom, že som zlá, lebo mu tie 💩 nežeriem aj s navijákom.

autor
14. mar 2022

A mimochodom stavím sa, že tie čo ste tu do mňa hneď začali ísť ako supy, že jediná sprostá som ja, ste boli samé oklamané chlapmi hneď niekoľkokrát. 🙂 Veď to nemusíte tak prežívať, táto diskusia mala byť na odľahčenie, ale zas nie na vytečenie vašich nervov.

mamutka
14. mar 2022

To sú proste reakcie na to, že tvrdíš ze "nás majú za sprosté"... ja som hentakeho odborníka na kaleráby zažila. Akože, vyzeral ako z katalógu, ženy sa z neho šli pototo. A on tie kaleráby dával ozaj vo veľkom štýle, mne to prišlo strašne trápne. A keď trepal dve na tri ešte aj pri mne, čo som o dosť staršia, tak jedine co mi napadlo je, že by som sa pozvracala, kebyže mam mat niečo s tak ubohym klamarom. Zo mňa blbku nikto nerobil, netrúfol si, takže neviem co k tomu ženy vedie, že to znesú, len aby mali sex. Ale keď som spoznala tohto a videla ako na všetky strany klame, aby mal všade zadné vrátka a volny prístup, tak som pochopila, že to je z môjho pohľadu fakt dno, spať s niekym kto ma ženy za blbé madrace a hlupane. To je môj pohľad asi hlavne preto, že klamarov fakt neznášam.

eeffka
15. mar 2022

No nemyslim, ze ti teda nejak zavidime.
Teraz budem pisat za seba, jy som s clovekom co ma uraza uz jeho pritomnost a toto je proste uplny trapny uboziak nesla ani na kavu. Pre mna ak sa niekto ludsky dehonestuje a teraz nemam na mysli bezne trapasy, skor vadu charakteru, je proste odpis.

eeffka
15. mar 2022

@mamutka ja jedneho takeho rozpravkara poznam, on je o to lepsi ze sa zda ze ta zerie, aka si uzasna, fantasticka... proste suzvuk dusi je fakt dobry. Zazila som si takyto atak dobre sa zasmiala, ale.... prasi jednu za druhou a doma luxusna o 10r mladsia manzelka 🤦‍♀️proste pacient

Strana
z2