icon

Prečo sa cítim vyčlenený zo súrodeneckých vzťahov?

Včera o 18:47

Ahojte, sme traja súrodenci, dvaja sú starší odo mňa o dosť. So mnou nikdy nejako významne nevychádzali, vždy sa ma skôr snažili vychovávať a keď som dospel, tak zrazu to nedokázali akceptovať, že som dospelý a mám aj svoj názor. Nikdy sme si extrémne nerozumeli, ale vychádzali sme ako tak. Dnes už nie je ani to. Vždy ma zabolí, keď sa dozviem, že spolu chodia po výletoch, že oni sa ako rodiny kamarátia. Ja som ostal sám, teda čo sa týka rodiny. Viem, že mám okolo seba priateľov, kolegov, známych a ľudí, ktorým na mne záleží. Ale keď viete, že ste vyčlenený z rodiny, to zabolí...

anonym_cfede2
Včera o 18:52

Rodinu nemáš? Myslím deti,manželku?
Dedičstvo už máte poriešené? Lebo to je ďalšia téma pri ktorej sa rodiny dokážu rozdeliť.

autor
Včera o 18:56
@anonym_cfede2

Rodinu nemáš? Myslím deti,manželku?
Dedičstvo už máte poriešené? Lebo to je ďalšia téma pri ktorej sa rodiny dokážu rozdeliť.

@anonym_cfede2 to nás rozdelilo. Nie manželku nemám, mám priateľku.

anonym_96d75b
Včera o 18:59
@anonym_autor

@anonym_cfede2 to nás rozdelilo. Nie manželku nemám, mám priateľku.

@anonym_autor má.o rok staršiu a o desať rokov mladšiu sestru a ani s jednou nemám bližší vzťah a ony dve medzi sebou sa príliš nestretavajú.
Nie každý s každým si sadne, aj keď sú súrodenci. Manžel má o rok mladšieho brata a nie sú v kontakte desaťročia

evienmk
Včera o 19:15

Keď máš priateľku a chýbajú ti rodinné väzby, ožeň sa a založ si vlastnú rodinku. To ťa nabije pozitívnou energiou. Muž, ktorý túži po rodine, blízkosti a je mladý, tak ešte nič nezmeškal. len sa treba svojej rodinke aj venovať.

autor
Včera o 19:22
@evienmk

Keď máš priateľku a chýbajú ti rodinné väzby, ožeň sa a založ si vlastnú rodinku. To ťa nabije pozitívnou energiou. Muž, ktorý túži po rodine, blízkosti a je mladý, tak ešte nič nezmeškal. len sa treba svojej rodinke aj venovať.

@evienmk toto je už za mnou, na zakladanie rodiny sa žiaľ už necítim.

anonym_606178
Včera o 20:48

@anonym_autor Čo sa ti deje je smutné, ale poviem ti na rovinu, že to nevadí. Súrodenecké vzťahy nie sú to najdôležitejšie. Zameraj sa na svoj život, na svoju partnerku, na tom najviac záleží.

beata_k
Včera o 20:52

@anonym_autor A ty si sa im ozval? Alebo to cakas od nich?

anonym_3230d9
Včera o 22:00

@anonym_autor Ono zvycajne to tak je, ze tam,.kde su traja, tak ti dvaja si si vzdy blizsi a ten treti sa citi ako piate koleso u voza.. ci ide o vztahy surodenecke alebo aj kamaratske....
Osobne by som sa u teba sustredila na priatelku a kamaratov. Rodinu si nevyberas, priatelov a partnerov ano. A ak bol medzi vami velmi velky vekovy rozdiel, zvycajne to tak aj vypali.. ze bud sa maju strasne radi alebo pomaly o seba nezakopnu.