Prečo sa k sebe ľudia správajú zle?
Preco toto Boh dovoli? Preco ludia su zly? Spravaju sa neuctivo, skaredo ci schvalne ti praju zlo a vyvolavaju hadky. Preco jednoducho nemozeme sa vsetci spravat pekne milo, uctivo, slusne. Kam toto vsetko vlastne speje?
Ludia su rôzni, majú rôzne povahy a rôzne životné osudy. Kazdy chce byt v živote šťastný a každý hľadá tu svoju vlastnú cestu. Ono to nie je o tom, zeby ludia schválne na druhych chceli byť zlí, len bud mali zlý deň, bud je to v ich povahe alebo si ani sami neuvedomujú dôsledky svojho konania. Nik nie je sám od seba zlý a ani nik zlý v skutočnosti byt nechce, lenže každý to zlo a dobro ma v sebe nastavené inak a to co je pre mňa zlo, pre druhého zlom nie je a podobne.
Od vzniku ľudstva je niekto dobrý a niekto zlý keďže si spomenula Boha tak určite poznáš z Biblie príbeh o Kainovi a Ábelovi... Nehovoriac o tom, že Boh s tým nič nemá každý človek na tejto planéte je slobodný, nikomu nemôže prikázať ako sa má správať. A určite sa nikto ráno nezobudí s myšlienkou ja som zlý človek alebo dnes urobím niečo zlé. Jednoducho každý žije tak ako mu to vyhovuje a ako sa cíti komfortne sám so sebou. Ja musím povedať, že posledných pár rokov mám takých a toľko úžasných ľudí, že za celý život predtým som ich toľko nestretla. Strašne veľa robí spoločnosť v ktorej sa nachádzaš a ak máš taký problém tak ju zmeň a nájdi nových ľudí niekde inde.
Lebo vela ich ma poruchu osobnosti, tak preto. Pozri si diagnostiku poruch osobnosti a vsetko zacne zapadat. Nik nepovedal, ze zivot na Zemi je easy, perfektny, nenarocny atd, takze takymto zamyslanim sa preco to niekto dopustil sa velmi pravdy nedozvies. Je to fakt.

čo s tým má Boh? Nie som veriaca, ale je to hádam na vôli každého človeka. Bolo, je a žiaľ bude to tak, s tým nič nenarobíš. Iba sa obklopovať ľuďmi, s ktorými sa cítiš príjemne.