Prečo sa napĺňajú naše obavy?
caute preco sa vzdy stane to coho sa obavam.. nemyslim si ze vysielam do vesmiru nejake vibracie jednoducho nemam na nic stastie a kazdy den sa stane vzdy to coho sa vedome alebo nevedome obavam
Pretoze sa na to fixujes (ako napr zeny ktorym sa nedari, vidia vsade tehotne) a kedze myslis na nieco tak sama podvedome robis rozhodnutia ktore k tomu smeruju. Easy.
Lebo sa vedome, ci nevedome stale obavas vsetkeho. Tak logicky sa z toho nieco kazdy den vyplni.
A ked nie, tak to prejdes ako nahodu a cakas, kedy sa to zas vyplni.
Je to tvoja droga, aj ked si nahovaras opak. Teba proste paradoxne ukludnuje, ze sa to udeje. Ze si to cakala. Take zivotne istotky, v ktorych sa citis bezpecne, ako v znamom prostredi.
Ked moc chces, par dni po sebe si vecer spis, co vsetko zle na druhy den cakas a dalsi vecer si odskrtni, co vsetko sa stalo a co nestalo. Kludne zistis, ze sa toho viac nestalo, ako stalo.
A este jedna nevyhoda takehoto nastavenia - vyhladavas to. Ides do situacii, kde je sanca, ze stanu.
Áno podvedome priťahujete to čoho sa obávate.Skuste myslíte pozitívne a čo chcete a aj modlít sa za zato.Mne to poradila jedna pani.
Ak máš rozum obávaš sa toho, čo reálne hrozí. To že sa stane niečo čo reálne hrozí nie je zas až tak prekvapivé.
Ako napríklad čo?
Ja ti to tak "duchovne"vysvetlím (a nie nie som ani nejaký fanatik ani sektar ani duchovná bytosť 😂)ale už v najstaršej knihe sa píše jedna veľmi dôležitá vec a dosť sa jej snažím držať.....
ČOHO SA OBÁVATE PRIDE NA VÁS.....
v mojom ponímaní to je presne o Tom že ty na to tak často myslíš až sa to stane...a je jedno či je to niečo dobré alebo negatívne
Preto lebo sa obavas,

jednoducho ignorujes uplne vsetko co ti nesadne do kramu a fixujes sa na to co ti do kramu niekedy nahodou sadne a pripises tomu ovela vacsiu hodnotu aku to ma a preto sa ti zda ze je to furt.
Podobne ked niekto povie:
"VZDY" si vyberam pomalsiu pokladnu
Tu je "VZDY " zapcha atd
zopar vynimiek beries ako svate pismo a zbytok akokeby sa ani nestal