Prečo sú svokrovci tak problematickí?
Chcem počuť názor Vás .. som strašné nahnevaná zlostna na svokrovcov. Môj muž ich syn odišiel na týždeň preč musel z práce ,Ja som išla s dcérou k svojim rodičom .Môj pohľad na to je taký že noa čo len k rodičom som išla. Za týždeň ani mňa ani dcéru nevidia ani nejavia záujem či žijeme a čo robíme .akonáhle som išla k rodičom začal mi volať že kde som pri Tom vedel kde som nemá ho to čo trápiť , môj muž mi tak nevyvoláva ako on.Povie že mám dať malú k telefónu mu 🤣 rozprávať a ja len že teraz vstala mala , keď sme doma nič a 20 km od nich som u rodičov a hneď volať chce s malou , rozprávať neviem o čo mu ide akože nevidí že sa mu vyhýbam ? Som na nich alergická nemám ich rada a on stále dolieza
@18101995 treba sa osamostatnit a nezit u nich, to je zaklad dobreho vztahu so svokrovcami
Ježiš Mária. To je hatlanina.
@18101995 Ty mas nejake slabe nervicky😉
Nechápem. A to je slovenčina môj materinský jazyk. Tak si to napísala😀
Aj to preložíš?
Asi si z inej krajiny.. ale musis vec konkretizovat.
Jednoduche … dospelý muž si nasťahoval rodinku k mamičke a teraz odišiel na tyzden. Nevesta odišla k rodičom a svokrovom to asi vadí? A jej vadia svokrovci … Nuž … načo si tam vlastne šla bývať keď ich nemáš rada a vyhýbaš sa im a prečo sa s mužom neodsťahujete do svojho …
Nechápem absolútne,o čo ide,kto volá? Svokor? Či kto? Vy bývate inak u nich? Či kde stále dolieza? Píšeš strašne chaoticky
@18101995 prosím ťa napíš to znova a zrozumiteľne lebo fakt človek nevie o čom píšeš. Píšeš o mužovi? Svokrovi či o kom?
@modrykolibrik susedovho koňa psov bratranec
Podľa mňa bývajú sami, manžel odišiel na služobku, ona k rodičom a svokor jej volá
A kde ona píše ze bývajú u svokrovcov? Hľadám, ale nevidím nikde 🤭
Vďaka komentárom chápem o co ide, no čomu nechápem je co ta vlastne vytočilo? Ze svokor volal práve vtedy keď ty si išla k rodičom a keď si doma tak sa o vás nezaujímajú?
Velka zhoda nahod, ze svokor vyvolava preve vtedy ked si ty isla k svojim rodicom, to fakt akurat taraz vyvolava a ked si doma tak ani neprezvoni?
V sucasnej dobe ak nechcem zdvihnut telefon tak ho proste nezdvihnem a hotovo. Ak ta prepadne chut volat mozes zavolat ty naspat a vybavene, ak nebudes chciet nech pockaju kym sa vrati ich syn, tvoj muz a spolu mozu telefonovat kolko budi chciet.
No tak volal a čo? Nemôže počuť vlastnú vnučku lebo ty si išla k rodičom na návštevu?
@januska12323 jasné môže celé dni som doma prejde okolo dverí neopýtal sa na malú ale keď zistí nie som doma hneď sa zaujíma
@miskajerry presne a na čo mi volá ? Nema má rád nepekné má uráža nepriamo ,a keď sa mu to hodí tak sa chce zblížiť len to že ma to vytočí ten bezcharakter
A co je divne ze svokor zavola a chce hovorit s vnuckou?
Teba mat za nevestu je teda vyhra, dufam aj tvoj zat ta bude neznasat podobne a odstahuje tvoju dceru aspon 500km od teba aby mal.pokoj.
@18101995 a koľkokrát vám tam volal?

Kto vola? Muž ci svokor? Lebo nechápem.