Presťahovala som sa a chýbajú mi kamošky

alex666
3. júl 2018

Pred vyše 2ma rokmi som sa kvoli partnerovi presťahovala do iného mesta, kde som okrem partnera a jeho rodiny nikho nepoznala. Na zaciatku som si nasla kamosku, ale ta sa medzicasom odstahovala a odvtedy som nespoznala ziadnu babu, s ktorou by som si sadla. Chybaju mi baby, s ktorymi by som chodila na kavu, na prechadzku, debatovala o vlasoch a nechtoch, chapete... Muz ma kamosov, ktori maju manzelky a priatelky, ale to nie su celkom baby, s ktorymi by som si mala co povedat. No a problem je, ze ja sa tu citim velmi sama, mam pocit, ze sa nemam s kym porozpravat, miestni ludia sa mi zdaju cudni a vobec netusim, kde by som si nasla nejaku partiu. Este dodam, ze ja pracujem z domu, takze nemam kolegyne, skusala som aj co-working centrum, ale nic mi to neprinieslo. Rozmyslam, ci som ja divna alebo v com je problem. Mal niekto podobnu skusenost?

julkaha
3. júl 2018

@alex666 ja som na tom bola uplne tak isto. Potom som spoznala znamych mojho muza a medzi nimi aj par fajn bab. Nikdy to sice nebude akos kamoskamoz detstva, ale mam sa s kym.stretmut a pokecat 🙂 pomohlo aj to, ze som sa pridala do folklornej partie,kde su super ludia. Je uplne nornalne, ze potrebujes kamosky..... treba na to cas .....

tatianaba
4. júl 2018

@alex666 Ja som na tom presne tak isto. Sice mam super kolegyne,ale kazda ma rodinu a po praci utekaju domov. No a baby z mesta,kde byvam nie su vobec moja krvna skupina. Mne je sice fajn aj samej,ale obcas to chyba. Nemam s kym ist len tak na kavu,pokecat. A rovnako ako tebe sa mi miestni ludia zdaju byt nejaki cudni,aj muzova rodina. Tam som z nejakeho mne neznameho dovodu nezapadla vobec. Pritom v novej praci som zapadla bez problemov. Takze nie,nie si divna.

dada_99
4. júl 2018

@alex666 nie si divna, je to normalne, ze ti chybaju kamaratky a ze sa tam citis sama... skus cez internet nejake baby spoznat a mozno tak si najdes kamaratky v tvojom okoli a hned ti bude lepsie..

danajahotkova
4. júl 2018

Tak si napíš tuto do skupiny toho mesta a možno nájdeš nejakú babu, s ktorou by si si predsa len sadla 🙂

eru331
4. júl 2018

Divná nebudeš, len máš proste iné prostredie, aké by bolo pre teba asi vhodné. Len sa nemeň pokiaľ si so sebou v pohode. Neboj prídu aj také, s ktorými si sadneš

lilie0307
16. júl 2018

Vitaj v klube

harperka
14. máj 2023

@marsmykkok keď tak píšete , presne toho scenára sa bojím… niekedy mám naozaj ten pocit že je s rodinou až príliš naviazaný po všetkých stránkach ale brala som to že má teda “dobre vzťahy a im pomáha”