Priateľ ma asi podvádza

21. jan 2024

Sme spolu skoro dva roky, zoznamili sme sa ked nemal doslova nic a byval s rodinou.

Teraz Je stale do noci v praci, a vraj naschval aby somnou nemusel trvit cas a rozpravat sa. Je odmerany, chladny. Nudi sa ked je somnou, nechce vymyslat spolocne aktivity, nic ho nebavi.

Ked je doma, ani potiadne neuprace, musim vsetko pripominat. Neurobi ani zakladny nakup. O vsetko sa musim starat ja. Jedine co robi je hladanie si vyhovoriek, aky je dolezity v praci a ako ho tam uznavaju a jak dobre sa mu tam pracuje. Ja mu to neberiem, som rada ze nasiel “pracu snov” a ze sa mu dari. Ale volaju mu z prace aj v jeho osobnom volne, skryva druhy mobil co ma, je nervozny ked o tom nieco hovorim. Nahonou na ig som nasla videa z tej jeho slavnej prace, pretoze maju docela velku stranku a vela fanusikov a ja to followujem, tak som ho tam videla na videu ako sa vybavuje s pipkami, pritom mi vravi ako tam robi sam hlavne a riadi si to sam.. a dristy do vetra. Mozno dakto tomu uveri ale ja nie.

Nikdy som necakala ze to takto medzi nami dopadne. Je cudzinec a ja som mu pomohla sa sem dostat vdaka partnerskym vizam. A vsetko co sa vybavuje tak riesim ja. Chcodim do prace a vikendy mam klasika volne. Mam svoje hobby popritom este udrziavam domacnost v chode aby bolo vsetko okay. Snazim sa jak hlupa robit aktivity s nim aj doma aj mimo domova, kino, restauracia, kafe, priroda vylety, kamarati, uz nemam kapacitu.. On je odmerany a chladny, teraz sa velmi hadame mame velmi tazke obdobie… sama uz neviem co mam robit a preto len zijem zo dna na den a placem… On sa prestal zaujimat jak zacal s tou pracou pred par mesiacmi.. Je ako vymeneny.. ani na telefonaty a spravy nereaguje. Vraj na mna nema cas.

sasa1310
21. jan 2024

došla som len po vetu "vraj naschvál, aby so mnou nemusel tráviť čas". Nič? Kontrolka nebliká, že haló tento vzťah nemá absolútne žiadny význam?

tykat
21. jan 2024

@sasa1310 no presne, potom je asi uplne jedno ci ju podvadza.

januska12323
21. jan 2024

A čo také pozitívne z neho máš? Využil ťa na príchod, správa sa k tebe ako k poslednej slúžke, občas doma prespí. Čo ešte potrebuješ na rozchod?

zooeynka
21. jan 2024

A o hento cudo stojis natolko ze places? No ty kks...ved to vykop z bytu a buchni sampus

kvietok1992
21. jan 2024

z vlastnej skúsenosti ti poviem že áno, tiež som počula vetu v orginále: I did it on purpose to piss you off...po tom po čase som si potvrdila že jeho nové výročie sa prekrýva s tým ked sme boli spolu :D

anna777115
21. jan 2024

Tak, ja akože nechápem, on ti povie otvorené že s tebou nechce tráviť voľný čas a ty vymýšlas aktivity . Nikdy, sa mu nezavďačiš, ničím, lebo on nestojí ani o teba, ani o čas strávený s tebou. Čím, skôr to pochopíš, tým menej budeš od tohto "nevzťahu", očakávať.

lili1313
21. jan 2024

No nič, je to len priatel, ty pracuješ, čiže dieta ste chvalabohu za tie dva roky nestihli... Naco ti je? Môžu prist krizy vo vztahu, niekedy sa oplati zapracovať ale v tvojom pripade? Nesranduj, pošli ho kade lahsie.

dharmasanata
21. jan 2024

A prečo si s ním?

cimage
21. jan 2024

Mozes mu zbalit kufre a zamavat mu, ked je tak rad v praci. Asi je zbytocne sa snazit o cokolvek, lebo nema zaujem o vas vztah. Darmo sa snazis a vymyslas aktivity. Zbav sa ho a najdi si niekoho kto bude o teba stat. Drzim palce

viestta
21. jan 2024

"Vraj na mna nema cas." Po takomto oznameni, by som mu dopriala casu habadej, mna by uz nemusel vobec zahrnat do svojho programu. Este by som venovala par chvil tomu, aby som mu pobalila slivky a prichystala ich pred dvere.

lucimichi
21. jan 2024

@viestta okamžite ukonči tento nezmyselný vzťah!

timing
21. jan 2024

Akoze zena. Kus hrdosti v sebe maj. By som mu spakovala kufre,poslala fotku,ze mu cakaju pred dverami. A ze nech si pre ne z tej super prace pride inak mu och niekto vezme a cau navzdy.
To za tymto reves? On Ta nemiluje, ma kde byvat,ma navarene...

mikadooo
21. jan 2024

Sorry ale "Teraz Je stale do noci v praci, a vraj naschval aby somnou nemusel trvit cas a rozpravat sa." - tu je jasná odpoveď, už by nebol mojim priateľom. Bez ohľadu na to, či by mal inú alebo nie. Nerozumiem, čo z takéhoto vzťahu máš.

viestta
21. jan 2024

@lucimichi nastastie toto nie je moj vztah

kamatopo
21. jan 2024

No aby som ja robila niekomu opatrovateľku, upratovačku a ešte aj bieleho koňa na vízum a ten dotyčný nespraví ani nákup a je hnili ako veš tak dvere by držal z druhej strany rýchlosťou blesku.

maminkadeticiek
21. jan 2024

A co cakas od nas?Davno vies co mas urobit.Kazdy vztah je skuska na dobu urcitu a preto ak to nefunguje tak cau.Uz aj jeho uctu si stratila,lebo vidi ze stale ostavas aj ked sa k tebe sprava ako k handre.Tu nie je co riesit a co zachranovat.Aj toto sa stava

maminkadeticiek
21. jan 2024

@mikadooo No urcite prachy a strechu nad hlavou.Tak to byva vzdy.Mala som kolegynu,dnes uz rozvedenu,ktora chodila po toho svojho prosim pekne manzela v noci na diskoteky,kde bol s kamosmi,lebo mala teoriu,ze prachy ktore usetri na taxiku,na objednani si jedla ak by mu nenavarila,takto dostane od neho ona napr.na nove handry.A to su chvile kedy si povies ze zenska jeblost chvilami nepilozna hranic.Nakoniec sa s nou rozviedol.

taga
21. jan 2024

Prestan sa snazit jak hlupa, prestan plakat - naozaj nemas dovod - a skonci toto trapenie.
Nelubi ta, nevazi si ta, nechce s tebou travit cas, nechce ti pomahat, nechce sa rozpravat... prstom by som nehla pre takeho idiota.
Mozno ta potreboval na viza, ale ty nie si povinna znicit si s nim zivot. Nech sa obracia fesacik, ale bez teba

lucimichi
21. jan 2024

@viestta prepáč, patrī to autorke 😁

lilyianka
21. jan 2024

Mne stačilo si prečítať druhy odstavec. Prosím ťa načo s ním si??

domkakvet
21. jan 2024

Teraz otazka na co si s nim, bud rada, ze si s nim zabula iba dva roky a hladaj inde, lebo toto nema absolutne ziadny vyznam.

niekto2hy
21. jan 2024

,, Je cudzinec a ja som mu pomohla sa sem dostat vdaka partnerskym vizam." Vyuzil ta.

mimikarol
21. jan 2024

Využil ťa, bohužiaľ. Jedine čo môžeš ešte urobiť je rozísť sa s ním skôr ako sa rozíde on s tebou

jaskolka
21. jan 2024

Došla som po tú druhú vetu a netreba ani ďalej čítať, je jasne, ako tento vzťah skončí..
Nuž bohužiaľ, sama vieš, ze "tudy cesta nevede". Asi to bude pre teba bolestivé, ale dotyčný ta sprosto využil a má ta už na háku,ked ta už nepotrebuje. Je otázne, ci vôbec k tebe niečo cítil, alebo si bola len vstupenka a pomocná ruka. No to už nezmeníš, nedaj sa využívať ďalej.
Maj hrdosť a cenu, kopni ho do... Niekam a počkaj si na chlapa, ktorý bude šťastný, ze ťa má a ochotne s tebou bude tráviť čas
Toto význam nemá, uz dávno ste mali ísť od seba

ivik4
21. jan 2024

Nerozumiem ako sa mozes tak ponizovat a vnucujes sa chlapovi ktory je schvalne prec aby nemusel byt s Tebou lebo Ta neznesie 😱

danica2711
21. jan 2024

natvrdo: svoju úlohu v jeho živote si už splnila, pomohla si mu dostať sa do EU. Už ťa nepotrebuje

danielahamar
21. jan 2024

Presne tak, využila ta, takže mu pekne zamavaj pá pá a zbav sa ho čím skor

0kristina0
21. jan 2024

Cudzinec? To ti vazne este nedocvaklo? Vyuzil ta, otazka casu ked si narazi dalsiu hlupanu a teba posle do pecka.

klarolinne
21. jan 2024

Áno, aj ja by som plakala na tvojom mieste. Po tom, čo by som s ním vyrazila dvere, ale od šťastia, že som sa ho zbavila.