Priateľ sukničkár ide na víkend na druhý koniec Slovenska
Zaujimal by ma nazor inych zien, ci som ja " sekera " alebo priatel je sebecky...
Sme spolu 5 rokov
Viac menej vsetko robime spolu, nejako netravime vikendy mimo seba, byvame spolu z toho 4 roky.
Som v 6 mesiaci tehotenstva, byvame asi 35km od "mesta"
Priatel chce ist na vikend k mame kam ja ist nemozem pretoze byva v takej chalupke kde kuria len pecou, av druhej izbe ( z dvoch ) je aj tak stale zima a mamina je trochu necistotna a ja sa proste bojim....
Problem je ten ze si naplanoval s kamaratom z toho lesta ako pojdu do baru a ja ho poznam... to bude do 6 rano minimalne.. pred tym som chodila s nimi chodili sme vacsia particka, ale teraz som " neatraktivna " lebo som tehotna...
priatel je vsak velky suknickar, vela krat sa aj v mojej pritomnosti spraval nevhodne ( moc kontaktny, a nechal sa " osahavat " cudzou babou ) a proste rad flirtuje lebo si tym hladka sebavedomie a ked si vypije tak proste toto robi.. ja netusim ci by niekedy prekrocil hranicu i ked pre mna je aj to osahavnie hranica co uz mal vykricane... jednoducho ja mu neverim......on mi vycita ze ako mu chcem doverovat ked ho nikam sameho nepustim a ja sa mu snazim vysvetlit, ze to nejde zo dna na den ze si doveru musi zasluzit ked to posral proste!
No a vec je ta ze ja tehotna sama na dedine nechcem zostat na vikend opustena( jasne my zeny, hormony, atd ) a som ochotna ist ze budem spat ukamosky na byte ktora cestuje prec...a chvile tam budeme normalka spolu... a on ani pocut ze by som sla aj ja.. ze je to blbe ze ja budem sama u nej a on bude s matkou a ze naco mi to je trepat sa s nim..
ano priznavam ze keby som v neho mala doveru moze ist aj do tramtatie. ale nemam.
cize pojde. ja budem dva dni mysliet na to ze nieco vyviedol. vrati sa a nikdy sa nedozviem ci ano ci nie..
ci ho mam nechat a nech si robi co chce, je to dospely chlap a musi predsa vediet ze ma doma zenu co mu cochvila porodi decko a nema sa spravat ako single...
ale proste ja ho poznam a on to nevie. za opita urcite nie....
Inak moj muz chodieva aj sam s kamosmi hocikedy aj na vikend bol prec ...mali chlapsku jazdu ale keby som mu povedala ze chcem ist tak ma zoberie so sebou. Takze prekvapuje ma len ta jeho reakcia.
Oznacila si ho ako suknickara, a neveris mu aani trochu, takze - bud si vrzne teraz, alebo inokedy. Pusti ho, na skusku. A daj ho sledovat. Ak ta podvedie, mas dovod na rozchod, ak nie, mozno by si si trochu posilnila doveru...ale to, ze ta tam nechce mat, hovori jasne za vsetko. Naco tije taky chlap?
Ahoj 🙂 to ze mu neveris, to je asi to najhorsie, co moze byt... mala som nieco podobne... ale jedneho dna som si proste povedala a dost.. tym ze budes vsade chodit s nim, tak ty sa nic nevyriesi... ber to tak, bud chce byt s tebou, s vami... alebo nechce... a bodka. Ked bude chciet nieco vyviest, tak to urobi tak ci tak. A na takeho sa potom treba vykaslat!
@bobulazelena no on len koli tomu ze to bude vraj blbé ze ja budem sama a on bude s mamou, ze on pojde s kamosmi a ja budem sama... ale ved aj keby som bola doma som dva dni este viac sama.....
@stevvvka daj ho sledovat? To myslis vazne? Rak k tomuto by som sa teda v zivote neznizila...to uz o com je taky vztah ked je tam taka nedovera ze niekoho davas sledovat. Pre mna by bol dovod na rozchod,skutocnost,ze ma dal partner sledovat.
@len_henus ja si nedokazem predstavit ze nieco urobil a ja sa to nedozviem... alebo sa to dozviem ked bude mat maly par rokov a budem sa pratat s dietatom z jeho bytu?ale ten pocit ma zozieraze viem ze moze nieco urobit... mozno by si rano triedkal hlavu ale to nie je ospravedlnenie
Mna by vobec nasralo ze chce ist na vikend bezo mna.. ja teda nemam problem ked niekam ide s kamosmi.. ale na cely vikend a chlastat? Ked ma zenu doma tehotnu.. to by mi vadilo.. ja ked som bola tehotna moj sa odo mna nepohol ani na krok iba do roboty isiel a aj som ho posielala ze nech ide s kamosmi a nechcel..
@stevvvka urcite by sol ho nedala sledovat :/
@attraversiamo no lebo ja som ze ci nechce kvoli tomu ze v bare je nafajcene alebo zima alebo kopa opitych ze by sa o teba bal... A preco sa nemozte ist zabavit a ist spat domov? No a co ze je to 35 km...tak ved ked je to raz za cas mozte ist taxikom alebo mozes soferovat,teda ak si vodicka,ved pit asi nebudes 😉
No neviem je to zvlastna reakcia,ja muza pustim hocikam lebo mu 100%-ne verim a viem ze by nic zle neurobil. A keby chcel tak to urobi,ci budem ziarlit aj ked nebudem
Pokial je "suknickar" a tebe to vadi, nemala si s nim zostat tehu pokial, a to by som sa divila, mu to nebudes "tolerovat".
Nechaj ho ist, bez hundrania, bez vyhrazania, bez kontroly....a nikdy nepatraj potom co sa tam ten vikend dialo-nedialo....lebo, a to mi ver, ta to bude velmi mrziet....pretoze....Ak ta bude chciet podviest, podvedie ta aj ked pojde smeti vyniest, ak to nebude chciet urobit, moze sa okolo neho tocit aj Kardashianka a s on sa bude vediet, aj ked urcite s tazkostami 😀, ovladat.
@attraversiamo no a co ked sa to dozvies? Budes dieta vychovavat sama? Ozaj by si to silou mocou chcela vediet? Co sa ma stat sa stane. A ked ta bude chciet pofviest nezabranis tomu.
@vhlave presne tak
@vhlave ale on by ma zamerne nepodviedol.. ide naozaj len o situacie kedy popija..
@vhlave proste za opita a sam - nevim ci by odolal prilezitosti. za triezva taky nie je
@attraversiamo tak ked je takyto...preco si s nim? Toto budes mat potom cely zivot, to budes vsade chodit s nim? Ved to je hrozne... Takyto vztah by som veru nechcela. Ja ti neviem moj muz za prve vie kedy ma dost co sa alkoholu tyka,tak aby sa vedel ovladat a nemusel sa hanbit za to co robi a za druhe jeho moralne hodnoty su rovnake ako za triezva
Tak to je dobre. Priatel je suknickar a ty s nim cakas dieta. ☹ On by ta nepodviedol, ale obavas sa, ako sa bude chovat, ked sa opije. Nevidim to s vami ruzovo po tom, co si popisala vas vztah. Aby si tu o dva roky nepisala, ako si dat zverit dieta do vlastnej opatery a vybavit alimenty, lebo si sa dozvedela, ze priatel ta uz rok podvadza. Neviem, co ti poradit, aby to bolo pre teba vyhodne. Nemas na vyber, len na to nemysliet. Ale naozaj nechapem, preco si si s nim urobila dieta, ked je taky, ako popisujes.
@bobulazelena ale on nepije casto.... a keby si ho videla normalne bezne.. je na mne nalepeny, kazdy den ma objima v noci sa na mna tlaci, furt mi hovori ako ma miluje a j viem ze je to uprimne az mi to niekedy lezie na nervy. jendoducho lubit ma lubi a za tirezva ti povie ze by mi nikdy nezahol. ale ked sa opije robi hluposti...
@attraversiamo nemozes mu donekonecna chodit za zadkom. Ked mu neveris naco si s nim a este k tomu aj dieta cakas. Skor ci neskor tento vztah neskonci dobre. A ked sa nevie zmestit do koze v tvojej pritomnosti,co bude ked pojde sam? Jemu je zjavne jedno ze tebe to vadi a tiez aj to ze "ma doma zenu co mu porodi decko" No cele zle.
@fuska nepodvadzal by ma... on len jednoducho ked si vypije je viac kontaktny a ja netusim ci by odolal nejakej opitej jednorazovke...... rano by si otrieskal hlavu ( na to ho poznam ) ale nikdy by sa nepriznal
@attraversiamo ak ma dost rozumu, vazi si ta, nechce Ta sklamat, tak sa tam neozere pod obraz Bozi aby nevedel co robi! Vsak to ho nemoze nikdy ospravedlnit,ze mal vypite. Spravny chlap sa vie ovladat, nepotrebuje si hladkat svoje ego, ma urcene priority a pozna slovo slusnost, empatia, laska, oddanost, dovera....a potom sa fakt netreba obavat 😉
@bobulazelena najvacsim problemom je jej nedovera...z jej prispevku citit ze mu asi nikdy poriadne verit nebude...to sledovanie by bol teoreticky sposob, aako jej ukazat, ze
1 - muz je jej verny, aj ked je opity, co by posilnilo doveru
2 - muz jej nie je verny, takze by mala istotu a mohla sa rozhodnut, ci ma cenu s nim ostat
dievcata aby som to ujasnila.. on casti nepije, to jei casto znameno ze pokojne celu zimu nic, potom v lete parkrat lebo ved opekacky pekne pocasie a tak... a potom pokojne zase nic a dvakrat do roka sme chodili takto s kamosmi von.... ten alkohol je prilezitostny. ale zjavne stoji za to. jasne ze sa vie spravat aj slusne ked si vypije ale stalo sa za posledne 3 roky mozno 5-6 krat ze choval ako by bol single...
@attraversiamo Takto za par rokov budes z neho na prasky. Bud sa s tym nejako psychicky vysporiadas, ze je taky aky je, alebo mu das zbohom. Nechaj ho ist a urob si pekny vikend s nejakou kamoskou, urobte si pekny vecer a vobec na neho nemysli co tam robi. Ak chces s nim zostat tak zacni takto trenovat, lebo s tvojim terajsim pristupom sa z neho za par rokov zcvoknes.
@stevvvka Jaaaj a co, ked teraz by jej bol verny. Aku ma zaruku, ze jej bude cely zivot verny? Nikto nema taku zaruku. Proste sa mu musi naucit verit, ak chce s nim zostat.
ale tiez od teba nemoze chciet aby si mu verila zo dna na den.... nech ta o tom presvedči.. tak jak si to pokaslal....
@slnecnica174 zaruku nemma, ale moze to trocha posilnit jej doveru...lebo ona mu neveri vobec.
@attraversiamo A na čo si s ním?
Doveruj ale preveruj. Clovek ked je opity nerozmysla moze vyviest bars jaku hovadinu. Ver ze ked pojdu s kamosmi do baru tak sa urcite nebudu modlit pri kofole alebo malinovke. Su to chlapi a tym jednoducho nerozkazes... Chyba vam dovera ani sa necudujem ked uz zasiel za tie hranice. Bud sa bude ovladat a dopadne to dobre alebo to posere a ty sa budes iba trapit. Dzrim palce😊😊😊
@attraversiamo .. uplne ta chapem! Ako som pisala, mala som toto iste ako ty... no a moja fantazia pracovala na plne obratky, som si predstavovala kadeco, ked nebol somnou. A ides s nim teda ci ako??

Ja teda nie som podla mna vobec ziarliva ale zasa na druhej strane si neviem predstavit, ze mi manzel povie,ze nechce aby som s nim isla,to by mi prislo divne. Aj ti povedal preco to nechce?